Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay hadi gözünaydın canımm.. Allah bir avazda kurtarsın inşallah..kızlar nişanım geldi.dua edin geriside hayırlısyla gelsin.burcu cnm inş. seninde yarın doktorlara gerek kalmadan kendiliğinden başlar doğumun.Allah hepimizin kalbine göre versin...
kızlar nişanım geldi.dua edin geriside hayırlısyla gelsin.burcu cnm inş. seninde yarın doktorlara gerek kalmadan kendiliğinden başlar doğumun.Allah hepimizin kalbine göre versin...
günnaydınnn kızlarr.
ben bi yerde okudum nette doğum yaklaşınca akıntı artıyormuş diye benimde arttı akıntımm
kızlar nişanım geldi.dua edin geriside hayırlısyla gelsin.burcu cnm inş. seninde yarın doktorlara gerek kalmadan kendiliğinden başlar doğumun.Allah hepimizin kalbine göre versin...
Hadi gozun aydin .
Benim kizin gelecegi yok bugun doktorla konustum yarin gidiyorum . Epidural normal istedim. Once suni sanci verilcek olmadi sezeryanla alinacak . Su an tirs.. tirs.. seklindeyim .
hadi gözün aydın... hayırlısıyla kucağına al bebişini inşallah.... ya ben hala kararsızım epidural yaptırıp yaptırmama konusunda... doktorumla konuşayım bakayım ne diyecek...
Kızlar doğum yapan herkese Allah bagışlasın diliyorum Allah güzel günlerini göstersin evlatlarının . .yarın doğum yapacaklarada Allah kolaylıklar acısız sancısız dogumlar nasip etsin . .ee bizlerinde bekleyenlerin de darısı başımıza inşallah . .Allah herkese kolaylık versin . .
ay hadi gözünaydın canımm.. Allah bir avazda kurtarsın inşallah..
inşallah canım fazla bekletmeden gelir devamı da Allah bir avazda kurtarsın bizleri habersiz bırakma hayırlısıyla al kucağına dualarımız seninle :Saruboceq:
:teytey::teytey::teytey: hadi gozun aydin bir avazda canim insallah cok bekletmezz
Hadi gozun aydin .
Benim kizin gelecegi yok bugun doktorla konustum yarin gidiyorum . Epidural normal istedim. Once suni sanci verilcek olmadi sezeryanla alinacak . Su an tirs.. tirs.. seklindeyim . [/QUOTE
sağolun kızlar..gitmedim henüz hastaneye sancım olmadığı için akşama kadar bekleyim dedim ama bi değişiklik yok sadece kasılmalarım oluyo.eşim sekiz gibi geliyo işten.o gelince gidicem hastaneye bakalım ne olcak.arzu inş. sağlıklı sıhhatli kavuşursun oğluşuna burcu sende çok uğraşmazsın inş yarın sende kolaylıkla bir nefeste kurtulursun..yarın yazmazsam bilinki doğurdumm ve kızımla koklaşıyo olcam.tabi beni geri şutlamazlarsakaydirigubbakcemile3
ya arkadaşlar kimse yokmu ne kadar sessiz topik kimse yazmıyor kaç saattir?