Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa ne güzel... inşallah bakalım cumartesi doğacak hayırlısıyla... ya aslında isim konusunda hala kararsızım. eşim zehra istiyor diğerine sen karar ver diyor. sizce;evdila canım,benim kızın adı da Sena Bilge ve 19 Aralıkta dünyaya geldi.adaşımız bizlen aynı gün doğacak hayırlısıyla, hem adaş hem doğumgünü bir...
aaa ne güzel... inşallah bakalım cumartesi doğacak hayırlısıyla... ya aslında isim konusunda hala kararsızım. eşim zehra istiyor diğerine sen karar ver diyor. sizce;
-zehra sena
-sena zehra
-berra zehra
-efnan zehra
hangisi daha güzel...CADIARZU
handeel sen kaç haftalık hamilesin
pardon.kaç haftalık hamilesin.kaç kilo aldın.ben 17 aldım çok mu yaa
39+2 yim ben. cumartesi yatıracak doktor bakalım hayırlısı epidural normal doğum istiyorum...merhaba evdila sen kaç haftalık hamilesin
nihayet gelebildim kızlar bugün temizlik vardı bende gerçi kadın geldi kayınvalidem yardım etti ama ayakta durmaktan ve stresten yoruldum ama evim tertemiz oldu kirlenmeden doğursam bari burcu doğum yapmış pelin haber verdi bilge de yarın doğuracakmış ayyyy bebişler arzudan haber var mı oğluşunu kokluyordur şimdi