- 13 Ocak 2009
- 3.710
- 6
Evet canım heyecan dorukta.Çok teşekkür ederim düşündüğün için.Bir daha giremem sanırım.artık oğlum kucağımda falan diye yazabiliim inş.güzel günlerde görüşürüz güzel haberlerle kızlaropuyorumnanaktanPelinciğim benim oğlanda aynı şekilde durmuyor. Geceleri en fazla 2-3 saat uykum var bölük pörçük o da. Ah buraya uyandıramıyorum çok uyuyor yazdığım zamanları hatırlıyorum da dilimi eşek arısı soksaydı da demeseymişim öyle diyorum.
Şimdi nöbetçiyiz bütün gece.
Memede tutarsan uyur hiç uyanmaz ama öyle de ben uyuyamıyorum. Yanıma yatırdığım an saniyesinde açıyor gözünü. İlla kucağımda olacak.
Sütüm benim de yetmiyor bir saatten fazla emiyor ama yine aranıyor deli gibi.
Bu arada benim oğlan 2-3 haftada alması gereken kiloyu bir haftada alıp (mamalar sağolsun) 3450 den 4000'e fırlamış. Doktor iyi buldu ama böyle de gitmesin mamayı kısıtlayın dedi. E doymuyor o zaman çocuk obur oldu iyice.
Neyse her ne olursa olsun uykusuzluk falan sorun değil de ben hasta olmaktan korkuyorum.
Uykusuz kaldığım zaman vücut direncim hemen düşüyor çünkü.
Doğuramayan ve doğumu bekleyen sevgili anneler hepinize çok kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum. Bu haftadan sonra çoğu kişi alacak kucağına bebeğini inşallah.
Nazan ve Arzu şu an günü belli olanlar. Heyecan doruklarda sanırım.
Allah hayırlısıyla kurtarsın canlarım.
Burcu inşallah sen de perşembeye kadar suni sancıya bile gerek kalmadan en normal yoldan alırsın kucağına Eylül'ü.