Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet az kaldı.. düşündükçe nefesim daralıyor.. güçlü olamıyorum nedense..iyidir canım ne olsun kızın keyfini bekliyorum senin çok az kaldı ayyyyyyyyyyy Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senden ne haber
2 hafta sonra dün tekrar tartıldım kilom değişmemiş anlamadım hadi ben kilo almadım bebeğim de mi almadı( Dr. 2haftada 500gr. daha alır en üst seviyeden alıyor demişti amaa
inşallah canım..kizlar hep persembe doguruyoo benimde persembe randevum var belki bende dogurrummm kaydirigubbakcemile3
inşallah canım..
yok cnm hiç alakası yok bi arkadaş kilo vermesine rağmen bebeği kilo almıştı aklım almasada olabiliyormuşCADIARZU
kızlar kaç gün kalınıyodu sezeryanda ya 2 miydi 3 müydü
sıkıldım evde boş boş oturmaktan bu saatte akşam yemeğini bile yaptım şimdi biraz markete gidiyim hem dolanmış olurum hem alışveriş yaparım
kızlar kaç gün kalınıyodu sezeryanda ya 2 miydi 3 müydü
merhaba kızlar.bugn kntrlm vardı.nstde sancım çıkmadı perşembeye kadar bekleyelim dedi dr.doğum başlamazsa yatırıp suni sancı yada uterus uyarıcı fitil ile başlatılacak doğumum.şu an tek düşündüğüm bunlara yanıt vermeyip sezeryan olmak ilki normaldi benim bu kız niye böle yapıyo anlamadım..dua edin olurmu hayırlısıyla başlasın doğum.hepimizin inş.
derya burcu valla sizin gunler gectikce bende korkar oldum ayoll niye gelmiyoki bu kizlarrr insallah sabrinizin sonu normal dogum olurrr