selam kızlar umarım herkes iyidir..evlida değerlerin bayağı yüksek canım bence zaman kaybetmeden dr. gitmelisin...melike cim sen hala buralardasın:))) hande bence doğum yaptı...
bugün arda cım biraz huysuz anlam veremiyorummm..huysuz demişken sizde hiç lahusalık bunalımı oldu mu ben berbattım..gerçi arada yine depresyona giriyorum...en büyük neden de aynada kendimi beğenmemem...doğumdan 3-4 gün önce 82,5 kg dım..doğum sonrası 75 kilo oldum ..nasıl asabi ,huysuz gıcık biri oldum anlatamam...hamile iken nasıl olsa gider diyerek çok takmadım..biliyorsunuzdur belki ben riskli bir hamilelik geçirdiğim için başından itibaren hep iğne ve ilaç kullandım kullandığım iğne ve ilaçlar ya hormonlu ya da kortizonlu olduğu için deli gibi şişirdi beni hele son zaman dudaklarım deli şişti evlilik alyansım parmağıma girmiyor hatta saatim kapanmıyordu(hoş hala hiç biri olmuyo yaa)
şimdi diyetisyene başladım ,bi de spor merkezine başlayacağım p.tesi salı görüşemm var..hiç böyle bir psikolojide olacağımı tahmin etmezdim...gerçi arkadaşlarım lahusalık psikolojisi diyo ama bakalım 41. gün herşey geçiyomuş...
bu arada biz bugün 33. günümüzdeyizz
kaldı 1 haftamız