sol memeyi yakalıyo emiyo ama sağ memeyi alamıyo bi defa zorlaya zorlaya aldırdım ama sonra tekrar denediğimde bi türlü alamıyo ucnu yakalayıp bırakıyo. ben 2 gözüm iki çeşme kızım aç kalıyo diye ağlıyorum eşim bana kızıyo dert etme o kadar daha yeni merhaba dedi alışır. hem pazartesi dr. a gidicez onada sorarız diyo. annelik gerçekten zormuş insanın içi parçalanıyo
Sagol canim amin cumlemiizinkini!
Bende once korktum ama dr um gayet saglikli dedigi icin bekledim,,,zaten beklemekten baska carem yok cunki burada sezaryen secenegi yok..ben hollandadayim,burada riskli gebelik olmadigi surece yasak,,,Dr a rusvet teklif ettim sezaryen olayim dedim normal yanlisiyken,bebek kapiya dayaninca korkmustum ama yasakmis,,,catir catir cektim sanciyi dogurdum:roflol::roflol:
ama ciddi ne kotuymus o sancilarrr,,,,videomu izleyemedim agladim...
Allah bi avazda kurtarsin canim senide...Benim sancilar 2 gun once basladigi icin kotu olmustum,,,sen sakin ol korkma!
Sarılık tahllili yapıldı oğluma yine yükselmiş 14 olmuş.17 olursa hastaneye yatacak kendi dr.umuz yoktu başka dr. a gösterdik sonucu iyi beslenseydi düşerdi dedi aşırı moralim bozuldu 2saatte bir 60cc süt emecekmiş yada sağıp verecekmişim sizlerde varmı okadar süt yoksa dr.mu abarttı ben nasıl bulayım 2saatte 60cc sütü süt yoksa mama verecekmişim ben günde 1-2 kez veeriyodum oğluma onu hep açmı kalmış yoksaçok üzgünüm
tamam ekliyorum...:)) eklemiştim ama kaldırdım. eşimin pek hoşuna gitmiyo nete foto koymam falan...fisfisfis
YAPTIM YAPTIM koydum foto heyoooooooooooooooooooo.............hihoyyyt
Elektrikli medela aldırdım ben de sağdım 70cc falan çıktı ikisi toplam ama..şimdide çok acıyor göğüslerim
kızlar moralim çok bozuk...mafoldumben bugün akşamüstü kızımı doktora götürdüm. tahlil yaptılar. sonuçlar gec çıktı..doktora gösteremedik. biluribini 21.7 ye çıkmış. sabah gidip gösterecegiz. şimdi kızımı hastahanede mi yatıracaklar? fototerapi nasıl uygulanıyor? ne kadar sürüyor?:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
kızlar selam,
dün tansaştan kavaklıderenin beyaz üzüm suyunu aldık, şahane bişiçok güzel süt yaptı kesinlikle tavsiye ederim ....hihoyyyt
gızzz melike dilekden bir haber yok mu hala eğer doğurmuşsa bir sen mi kaldın doğurmadık delikafadulden
kızlar selam,
dün tansaştan kavaklıderenin beyaz üzüm suyunu aldık, şahane bişiçok güzel süt yaptı kesinlikle tavsiye ederim ....hihoyyyt
canım bebeğin ne kadar süt içiyor
yaaaaa valla tek kaldım deli gibi sancı bekliyorum hala ikisinden de haber yok
aaa aklımızda bulunsun bende vita maltlara bakıyorum gerçi benim kız bu gidişle süt içme yaşını geçince doğacak
kızlar selam,