Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ayaklarımda aşırı şişme var benim.. normal mi bilen var mı? neden oluyo olabilir.. bugün kontrolümüğz vardı ama, unuttum ya off..
kızlar bebeğe su veriliyor mu bilen var mı
kızlar bebeğe su veriliyor mu bilen var mı
Aman ne güzel haber bu düzenli uykular başladı demek. Darısı başımıza.
Bizimki gündüz güzel uyuyor genelde ama gece özellikle dörtten sonra mümkün değil. 8 e kadar falan uyanık. Dün uykusuzluktan resmen halüsilasyon görmeye başlayınca amanın dedim verdim bebeği k.valdeye yattım uyudum bir dört saat kadar kendime geldim. Arada uyanınca getirdi emzirip tekrar yattım. Kızıyorum falan ama işe de yarıyor böyle durumlarda. Bakalım inşallah bizimkinin de düzene girer uykusu büyüdükçe.
Ama bir daha asla akşamları yıkamayacağım. Benim bildiğim çocuk yakınınca rahatlar uyur bu tam tersi cin gibi oluyor. Saat dörde kadar bakışıp duruyoruz.
Mina emzik almıyor mu Pelin ya da sen mi vermiyorsun?
Ben alıştırdım vallaha. Bazen işe yarıyor bazense suratını buruşturup atıyor emziği ama özellikle dışardayken ya da altını temizlerken emiyor cuk cuk.
Bugün rop muayenesine götürdük. Çok şükür bir şey çıkmadı. Orada da kurtarıcımız oldu emzik yoksa birbirine katardı ortalığı eminim. Belli bir süre beslememek gerekiyor çünkü.
Yazık gerçekten sana da Minaya da doktorun dediği gibiyse. İnşallah alışır kuzucuk kıyamam. Kardeşinin dediği gibi yavaş yavaş arayı uzat bakalım.
merhaba kızlarr,hiç geçmişi okuyamadım bi ara okuyacağım bakıyorum diğer topiğimşze 15 aralıkta kalmış arzucum sağolsun dün söyledi...nasılsınız iyimisiniz bugün benim bebişim ardam oğlummm tam 1 aylık oldu....ben de sözde aralık annesiydim :)))
kimler var burdaa?
Ayy zorla kısa zamanda girdim kimsecikler yok.Her uyandıında ağladıında emziriyorum oğlumu emerken uyuduğu için tam doymuyor sanırım.hemen uyanıyor bazen gaz çıkarırken uyanıyor baştan başlıyoruz yatak odasından çıktığım zamanlar nadir akannehir Bebiş sarılığı geçsin diye mama da veriyorum günde 1-2 kez içim rahat etmiyor da inş.kısa sürede atlatırız bu sarılığı
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm merak etmişsiniz sağolsun pelin aradı anneme gitmiştim dr gitmek içi,n ama bende hala tık yok velet bugün nst de bile 20 dakikada 3 kere oynadı yok anacım tembel olacak bu kız ptsi ye kadar bekleyeceğiz olmazsa uyarıcı veririz aşağıdan dedi +suni sancı gene olmazsa sezeryan yaparız dedi yaaa ben sezeryan istemiyorummmmmmm inşallah gelir kendi kendine mafoldumbenmafoldumben
canım benim de hiç sancım yoktu hastahaneye yattığımda. sabah 10 da suni sancı serumu taktılar. çooook yavaş verdiler. zaman geçtikçe sncılarım başladı. 3 cm açıklıktan sonra epidural için katater taktılar belime.ondan korkuyordum ama hiç canım yanmadı. verilen ilaç beni normalden daha az etkiledi yani uyuşmadım ama sancımı azalttı. normalde doktor çatın dar biraz, sezeryana alabilirim açılma tam olmazsa dedi ama şükür gerek kalmadı.kızımı gece tam 12 de kucagıma aldım. tabi ki agrı hissediyorsun ama yavrunu kucagına aldığında herşeyi unutuyorsun...
ürkütücü doğum hikayelerini ve epidural için söylenen olumsuz sözleri dinlememekle ne kadar iyi birsey yaptıgımı şimdi daha iyi anliyorum. cünkü ilk günden beri gayet iyiyim ve bebegimle rahatlıkla ilgilenebiliyorum...
darısı sizlerin başına tez zamanda inşallah...
selam kızlarrr;nasılsınızzzz?
melikee sen hala doğum yapmadın mı kuzummm?
yok canım daha yapamadım benim kız T-E-M-B-E-L