kızlar napıyosunuz? ben dün gece aşırı rahatsızlandım.. kalbim sankş pompalıyor pompalıyor kan gelmiyor gibi aşırı derecede beni sarstı.. beynime doğru bir zonkluyor bir zonkluyor.. gece napcamı şaşırdım.. bugün eşim ve annem doktora mutlaka git diye tutturdular ama hiç gidesim gelmedi.. ne diycekki yok işte bol bol gıda al kansızdın zaten şimdilohusalıkta artmış olabilir diycek.. doktorlar hep aynı.. gidesim yok bilmiyorum ama bu gece de olursa yarın giderim.. bir de dün akşam afedersiniz pedimi değiştim geldim baktım bişeyler fana halde çoğalıyor.. gittim bir baktım gece pedi birde, full dolmuş. 2 kere öyle oldu akşam.. sabahta bir kere oldu.. bilmiyorum.. ayaklarım sa hala şiş...
şu kayınvalidemin kendini buraya gelmek zorunda hissetmesi ne zman son bulur acaba?? sabrım inanın çok darlaştı.. etrafımda dolanıp orayı burayı silip duruyor.. bebeği şöyle tut acır dyor.. annem filan hatta eşim hatta hatta ben bile kucağıma alsam..gözümüzün içine bakıyor.. bu nasıl iş anlamadım.. çok geriliyorum..hele gece bebek ağladığı zaman paik yapıyor niye ağlıyo diyo ya bebek işte acıkır, altını pisler bir şekilde ağlar.. bebeğime nasıl davrancamı şaşırıyorum..