Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün nasıl oldu normal mi sezeryan mı kuzuya maşallah
24.5 =)))) üç buçuk öperimmm
kızlar naassınız gari?
canım çok geçmiş olsun ( ama geçer merak etme...ömerinde en son 11 di...burda kanlamı bakıyolar?? ankarada derece gibi bir aletle bakmışlardı ömere?? kıyamam kan alınması kötü mafoldumben
melike facede aktifti ama bugün bilmiyorum tabii :)
Evet canım topuktan kan alıp bakıyorlar ne yazıkki.Kadın eline aldı topuğu bugün korkudan nasıl çekti ayağını oğlum refleks oluşmuş.11den sonra bakmadılar mı tekrar?bizi kontrole çağırıyorlar sürekli
Evet canım topuktan kan alıp bakıyorlar ne yazıkki.Kadın eline aldı topuğu bugün korkudan nasıl çekti ayağını oğlum refleks oluşmuş.11den sonra bakmadılar mı tekrar?bizi kontrole çağırıyorlar sürekli
opuyorumnanaktan burdada hep aktiff oluyoduu ondann merak ettimm handeyle melike ben ucumuzz oluyoduk burda baska kimse yazmiyoduu bebisleri olanlar yavas yavas iyilesince geldiler bizde daha tikk yokk bugun doktorda 2 hafat gecte gelebilir dedi bendede zaten sanci falan bisey yokk ondann kizlari merak ettimm:sinifsinif::sinifsinif:
yok canım ankara da en son gelmeden yenidoğan prof.götürdük kontrole...genel olarak görsün öle gelelim dedik...5.gün topuk kanında kaç çıkmıştı değeriniz dedi bende 11 dedim tamam gayet iyi dedi yavaş yavaş geçicek dedi...üst sınır bildiğim kadarıyla 21 miş....kıyamam ben kuzuya ya ( canı acıyo tabii çeker ( sende kafana çok takma geçicek Allah ın izniyle...bol bol emzir...uyandır yine emzir, bi de çok giydirme...hastanede bana sadece bodyle emzirceksiniz dediler...sıcak olunca düzgün ememiorlarmış
günaydın kızlar... bunu okuyan deneyimli anneler cevaplarsa çok sevinirim... bugün kızımın üçüncü günü ve artık göğsümün ağrısına dayanamadığım için emziremiyorum.. ek gıda olarak hangi mamayı nasıl ne kadar veriyorsunuz? bi de kremler dışında gögüs çatlagını kısa sürede gecirecek tavsiyeleriniz var mı? kızımı emzirmem lazım sarılıgı sınırda ama olmuyor...mafoldumben
Arkadaşlar bebeğimdki sarılık geçmedi hala bugün test yapıldı yükselmiş ama kan uyuşmazlığından kaynaklanan sarılık değilmiş bu iyi.ilk çıktığında 7 idi ertesi gün 9 çıktı 3gün sonra bugün 12 çıktı.Başta yattık hastanede şimdi de 17ye çıkarsa yine yatmamız gerekecek.sarılık için yapmamız gereken birşeyler var mı biliyor musunuz?Allah hepimizin bebişini korusun..
slm arzucum ne güzel maşallah bebişine kavuştun bende kısmetse cuma günü kavuşuyorum meleğime kavuşucaım için çok mutluyum ve heyecanlıyım ama diğer yandanda sezeryandan korkuyorum yaaa