dogum yapanlara hayırlı olsun dıyeyım ilk olarak alıntı yapamıyorum makum sabahın 6 sı
bebişi bizden kuçuk herkesın o yuzden sevındırıcı bır haber gece daha uzun surelı duzenlı uykular basladı maşallah bizde sabır bıraz yanı arkadaslar
sarılık olanlar geçmiş olsun ewt mama vermek hiçbirimiz istemıyoruz inşallahda hepimizin sütü bol olur ama sarılıgın geçmesı için doyması lazım eger gerçekten çok sık emzırsenızde doymadıgına kanaat getırıyorsanız mama verin arkadaslar mamaya alışmasın mantıgıylada mama vermezsenız bu bebişler doymadan geçmeyecek sarılık ama tekrar dıyorum sız emzırın kesmeyın ama doymuyorsa mama geçici olarak
bizde dun doktora gıttık ben de takıntı olmuştu mına agladıkça cigerleri ne vazıyette dıye nefesı daralıyor gıbı gelıyordu ama çok şukur cigerler normalmış artık mına gunduz sureklı memede yalancı meme gıbı kullanıyor demıştım ya çok yanlış bebek reflu olur ayır memeden gerekırse aglatacaksın ama alıştıracaksın 3,5 saatte bır emzırmeye dedı o haz alıyor sen verınce memeyı ama iyi birşey degil hem sana yazık o kadar çok meme emınce senın memeler hasat olur hem ona ondada reflu başlar dedi ok dedık çıktık ama ne mumkun resmen katılıyor aglamaktan mına hayatta 3,5 saat beklemez dayanamayıp aldım tabı bende memeye kardeşim doktor bılıyorsunuz onu aradım akşam çunku meme vermeyınce katılıyor çocuk verınce reflu olur dıye korkuyorum kaldım arada kardeşimde doktor dogru demış dedi rejım yaparken ne dıyoruz az ve sık beslen kılo ver yanı sen bu şeklilde beslersen kılo verir 2.si sutun geceye yetmez tum gun besleyınce sen enaz 3 saatte beslersen sutundebırıkır kalıtelı ve çok olur dedı bende ok mantıklıda hadı gel zabdet bakalım yapamıyorum dedım o da ilk 1 saat arayla sonra 1 saat 10 dk sonra 1 saat 20 dk dıye dıye arttır 3 -3,5 saate çıkar dedı bakalım yarın tekrar deneyecegız insan kıyamıyorda öff yanı
bu arada bu 3,5 saat mınanın haftasına göre sızın daha kısa surelerde emzırmenız lazım bilginize
bide ben bu sık emzırme işini aşı oldugunda çok huysuzlandı meme verınce rahat ettı o gun yaptım hatayı Allahım yaptım bir cahillik bu alışkanlıgı sil kızımın kafasından