2009 Aralık Anneleri

ben yazamasamda okuyup çıkıyorum bu aralar pek yoğunuz umarım iyidir herkes
sibel meme artık unutuldumu yeme olayınız nasıl düzene girdimi

meme olayı bitti artık çok şükür.. arada bi kendi kendine meme ee oldu diyo geçiyo :)) ama yeme olayımızda hiçbi değişiklik olmadı.. uykumuz daha iyi okadar.. buna da şükür..

Bende okuyorum mutlaka,tam yazacakken bişey oluyor kalkıyorum genelde.
Sibel sandığın kadar zor geçmedi dimi bıraktırma süreci ?
Bizde eve döndük salı günü,daha kalacaktım da sağolsun eşimin sevgililer günü kutlayasi gelmiş,çıktı geldi birden şok olduk.arabayla gelincede tabi ertesi gün beraber döndük.:) neyse en azından o gün azrayi anneme bırakıp beraber dışarı çıktık.arabada ön koltuğa oturmayı bile ozlemisim valla...

Aklımda bişey daha vardı ama,heh hatırladım.Sibele gribiniz gectimi anakiz nasıl oldunuz diye soracaktım....:)

Bende okuyorum mutlaka,tam yazacakken bişey oluyor kalkıyorum genelde.
Sibel sandığın kadar zor geçmedi dimi bıraktırma süreci ?
Bizde eve döndük salı günü,daha kalacaktım da sağolsun eşimin sevgililer günü kutlayasi gelmiş,çıktı geldi birden şok olduk.arabayla gelincede tabi ertesi gün beraber döndük.:) neyse en azından o gün azrayi anneme bırakıp beraber dışarı çıktık.arabada ön koltuğa oturmayı bile ozlemisim valla...

Aklımda bişey daha vardı ama,heh hatırladım.Sibele gribiniz gectimi anakiz nasıl oldunuz diye soracaktım....:)

valla maşallah diyim hiiiçç sandığım gibi olmadı çokşükür..

ne güzel olsun yine gidersin ne güzel eğlendiniz vakit geçirdiniz ana kız bak eşinde ne güzel süpriz yapmış :)

bizde de tam tersi ben hep önde oturuyorum arkada oturunca naz kucağıma gelmek istiyo.

yok canım ya :KK43: naz iyi de ben bi kötüleşiyorum tam geçcek gibi oluyo yine başlıyo.. ptesiye kadar geçmezse doktora gitcem.. bide dudağımda uçuğun biri geçiyo biri çıkıyo :KK43: çooook uzun zaman olmuştu uçuk çıkmayalı.. iki gecedir öksürük krizinden uyuyamıyorum salonda yatıyorum nazı uyandırmamak için.. bünyem çok zayıf düştü çok kilo verdim felaket moralim bozuluyo.. hiç bişey yiyesim yok azıcık kendimi zorlasam midem kalkıyo.. naz hasta olmasın da ben olim razıyım..

oh maşallah olsun hepsi yavaş yavaş olucak rahat günlere az kaldı:)

darısı başınıza.. ya ben yemek konusunda pek ümitli değilim.. naz ayyyynı ben.. uyku konusunda da yemek konusundada.. ben de küçüklüğümden beri akşamları yatmam sabahları kalkmam nazda öyle :) yemek desen tüm çocukluğum köfte ve tavuk yemekle geçti ne sebze ne meyve yediremezdi annem.. büyüyünce de sırf vitaminini alim diye zorla iki kaşık yerim hiç sevmem.. benim yemekle hiç aram olmadı.. naz da aynı ben..

yalnız şu istediği şey anında olmazsa kendini yerlere atıp ağlama huyu geçsin yeter.. valla artık dayanamıyorum.. nasıl okadar çabuk ağlıyo anlamıyorum valla. krize giriyo resmen kusuyo filan.. töbe yarabbim.. bide çok sinirli.. aslında o huyu da bana benzemiş :) hık demiş burnumdan düşmüş te keşke kötü huylarımı almasaymış.. hele bana düşkünlüğü :) ben annemin yanına oturur bide eteğinden tutarmışım.. kalkıp öteki koltuğa gtise koşarak yanına gidermişim :)

Çok geçmiş olsun sibel ya ne kadar zaman oldu sen hastayım diye yazalı.yalnız benim annem her hasta olduğumda der yemezsen iyileşemezsin diye,meyve bari yesen canım,enerjin olmaz ki yemezsen.e sen böyleyken nazla nasi ilgileniyorsyb,zor oluyodur Allah yardimcin olsun canım.
Naz in butuun huyları sen yani :) yazdığına göre ....yapacak bişey yok :) ya ne güzel ya azra banaa hiç benzemiyor,yada ben bulamıyorum benzeyen bi huy:KK43: tipi de benzemiyor zaten :b gerçi tipi kimseye benzemiyorda.huyları çoğunlukla babası gibime geliyor,damak tatları aynı mesela.kaçta yatarsa yatsın aynı saatte kalkar .ben gece oturmayı çok severim erken yatsam bile sabah ayikamam :KK43: tatlıya düşkün.ve ikimize de öyle çok bi düşkünlüğü yok bende böyle olmasına üzülüyorum ,ben anneme çok duskunmusum zaten lisedeykeen bile haftanın 3 günü onla yatardim elim yüzünde :)) azra uyurken sırtını dönüyor bana rahatına düşkün hanfendi.tabiki huysuzluklari zor olur ama bi yandan da sana bu kadar benzemesi çok ama çok güzel bence .

portakal greyfurt sıkıp içiyorum işte bide mandalina yiyorum.. ama napim normalde zaten canım hiç bişey yemek istemiyo bi de hasta olunca iyice iştah gitti.. yoo ben genelde kahvaltı eder bir sonraki günün kahvaltısına kadar bişey yemem :) gayette enerjik olurum.. yemek yemediğimi bile hatırlamam..

valla biz nazla bi yatıyoruz boynuma sarılıyo ayaklarını bacaklarımın arasına sokuyo ohhh miss.. :)) gece bide arada kalkar kalkar öper :)) çatlak kızım benim..

portakal greyfurt sıkıp içiyorum işte bide mandalina yiyorum.. ama napim normalde zaten canım hiç bişey yemek istemiyo bi de hasta olunca iyice iştah gitti.. yoo ben genelde kahvaltı eder bir sonraki günün kahvaltısına kadar bişey yemem :) gayette enerjik olurum.. yemek yemediğimi bile hatırlamam..

valla biz nazla bi yatıyoruz boynuma sarılıyo ayaklarını bacaklarımın arasına sokuyo ohhh miss.. :)) gece bide arada kalkar kalkar öper :)) çatlak kızım benim..

Neresi çatlak annesi:).Çocuklar annesi babası ile oynayıp yatmayı seviyolar sanırım.Ne güzel :KK1:

selam millet zeynebin öksürüğü benim bademcikler hala geçmedi bütün gün konuşunca akşama takatım kalmıyor ne konuşmaya ne hareket etmeye zeynep yatana kadar dayanıyrum bazen onunla uyuyakalıyorum yada kalkıp işleri yapıyorum. haaa bide koca var ilgilenilmesi gereken ama ben bitmiş durumdayım hiç gözüm görmüyo ve sorun olmaya başladı bu mesele napcam bilmiyorum . neyse çokta sallamıyorum açıkçası şimdilik ama sorun büyüyecek gibi gözüküyo..... herkse selamlar sevgiler bebeleri öpücük manyağı yapın benim için göüşrüz....

geçmiş olsun canım.. ay kıymet ben de iyileşemedim ya :KK43: doktora gittim bugün iyi beslen dinlen dedi.. şuan ikisi de benim için mümkün değil :KK43:

kocalar çocuktan beter zaten sürekli ilgi bekliyolar..

sibel iyi beslenmessen iyice hasta olucan geçenlerdede kahvaltıyla durduğunu yemek aklına gelmediğini falan yazmışsın ben açlıktan kesiin ölürüm herhalde,

bizde kötü bi gece geçirdik akşam üst kattaydık eşimin dayısı oturuyor üstümüzde tam çay içicektik
eşim eve indi ne olduğunu söylemedi 5 dk sonra içeri bi girdi diz çökmüş yerde öylece yatıyo nefes alamıyorum diyor ter su içinde kaldı bi anca dışarı çıkarmaya çalıştık bu iyice kötüleşti dayısı bide karşı komşu apar topar götürdüler hastaneye saat 11:30
aceleden hiç biri yanına tel almamış sabahın 6:30 unda geldiler dayısı 2 kez hastaneden aradı iyi serkan kan testi sonucu bekliyoz
geç çıkıyomuş diye ama inanmadım hiç uyumadan bekledik neyse geldiler hala bişi söylemiyolar dr.kalp krizinden şüphelenmiş
test üstüne test yapmışlar önemli bişey yok demiş ama banamı söylemiyo bilmiyorum
inş. öyledir tahlil sonuçları var ama bişide anlamadım...

sibel iyi beslenmessen iyice hasta olucan geçenlerdede kahvaltıyla durduğunu yemek aklına gelmediğini falan yazmışsın ben açlıktan kesiin ölürüm herhalde,

bizde kötü bi gece geçirdik akşam üst kattaydık eşimin dayısı oturuyor üstümüzde tam çay içicektik
eşim eve indi ne olduğunu söylemedi 5 dk sonra içeri bi girdi diz çökmüş yerde öylece yatıyo nefes alamıyorum diyor ter su içinde kaldı bi anca dışarı çıkarmaya çalıştık bu iyice kötüleşti dayısı bide karşı komşu apar topar götürdüler hastaneye saat 11:30
aceleden hiç biri yanına tel almamış sabahın 6:30 unda geldiler dayısı 2 kez hastaneden aradı iyi serkan kan testi sonucu bekliyoz
geç çıkıyomuş diye ama inanmadım hiç uyumadan bekledik neyse geldiler hala bişi söylemiyolar dr.kalp krizinden şüphelenmiş
test üstüne test yapmışlar önemli bişey yok demiş ama banamı söylemiyo bilmiyorum

çok çok geçmiş olsun canım.. inşallah önemli bişey yoktur gerçekten..

çok çok geçmiş olsun canım.. inşallah önemli bişey yoktur gerçekten..

sağol canım inş. yoktur akşam söylüyo bizimki meğerse tahlil sonucu beklemiyolarmış dr.yatırmış kalpte ritim bozukluğu falan varmış
bütün gece o cihazlara bağlı kalmış bakalım yarın başka bi dr.gidicek

sağol canım inş. yoktur akşam söylüyo bizimki meğerse tahlil sonucu beklemiyolarmış dr.yatırmış kalpte ritim bozukluğu falan varmış
bütün gece o cihazlara bağlı kalmış bakalım yarın başka bi dr.gidicek

Çok geçmiş olsun canım,okurken bir tuhaf oldum kimbilir sen nasıl korkmuşsundur.rabbim bidaha yaşatmasin,çok cok geçmiş olsun.

ala

çok geçmiş olsun canım. hafif bi kalp spazmı geçirmiş galiba ileri tetkiklerini ihmal etmesin ritm bozukluğu falan halledilebilir durumlar ilerki evreleri sıkıntılı olur müdahale edilmezse çok geçmiş olsun tekrardan...

sağolun kızlar evet canım kalp spazmıymış yarın daha iyi bi dr.dan randevu aldı bakalım iyi haberler alırız inş.

X