Çok Gecmis olsun nazan,hastalık aylarındayiz rabbim beterinden korusun.
Azrayla ben de çok fena gribiz,çok mizmiz azra ama benden yataktan kalkamıyorum,ins bu sefer çabuk atlatiriz
zeynebi acilen masada yemeye alıştırmam lazım hep mama sandalyesinde yediriyoduk ve yiyodu ama kreşte haliyle oturmuyomuş masaya sürekli hareket halinde sadece öğretmeni kucağına aldığında sabitleniyomuş.o ara yedirebliyolarmış.anam zamanında mama sandalyesine alıştıralım diye uğraştık şimdi de vazgeçirmek için çalışıcam Allahım yardım et lütfen
slm herkese bayadır uğrayamadım mağlum hem çocuklu hem hamile olmak zor yetiştiremiyorum 31 haftalık oldu kızım ama yiğit çok yoruyo beni ayrıca onu kucaklamak tam bi eziyet ama bunada şükür umarım herkes iyidir...
zeynebi acilen masada yemeye alıştırmam lazım hep mama sandalyesinde yediriyoduk ve yiyodu ama kreşte haliyle oturmuyomuş masaya sürekli hareket halinde sadece öğretmeni kucağına aldığında sabitleniyomuş.o ara yedirebliyolarmış.anam zamanında mama sandalyesine alıştıralım diye uğraştık şimdi de vazgeçirmek için çalışıcam Allahım yardım et lütfen
allah allah. bizim kreşte asya diye bir kız var. oda şimdiye kadar hep mama sandalyesinde yemiş ama hiç öyle bir problemi yok. bende hiç almadım mama sandalyesi. demekki mama sandalyesinin kimi çocuklara böyle bir etkiside oluyor demekki.
uykusuz ,ateşli bir gecenin ardından herkese günaydın.sabah da hiç birşey yemedi.mız mız tepemden inmiyo.allah oğluma şifa bana da sabır versin
selam arkadaşlar nasılsınız. 2 aydan sonra en sonunda internetim bağlandı. nelerr yapıyorsunuz. kuzularınız napıyorlar. iyidirler inşallah. bizde yeni evimize taşındıktan sonra kızımı 1 ay evvel oyun gurubuna yazdırdım. ( konuşması az olduğundan dolayı) gidip geliyoruz. kızıma eğlence banada koşturma oluyor. sizi özledim yawwww.
zeynepte dün gece ateşlendi sabah 7 de baktım 38 di. calpol verdim. öğretmenine de not yazdım ateşölçeri gönderdim koltukaltından bakamaz diye ki öyle olmuş(o civalı olandan kullanıyomuş daha sağlıklı ölçüm veriyo diye ama durmaz ki bizimki) oda gün içinde 1 fitil bi calpol vermiş düşürmüş ateşi akşam bişeyi kalmadı. gün içinde telle konuştuk diyo ki bana benim harektli çocuğum kahvaltı masasında uyudu inanamadım çok sakindi ateş kaynaklı sonra formuna kavuşmuş şükür.akşam eve geldik baktım koca hsta yatıyo midesini üşütmüş dedik ki biraz istifra falan ettirdim parmak zoruyla sonra bir daha hem ishal hem istifra adamın benzi attı soğuk terler döküyo bayılıcak az kaldı . zehirlenmiş sanırım yediği yemekten .neyse onu temizleyip yatırdım yatağa sonra her yeri temizle dezenfekte et bide kv ler geldi akşam onlarla misafirclik oynadık zeynebe mi babasına mı onlara mı bakyım bilemedim. neyse hepsini yatırdım azcık kafamı toplıyım bguün bayaa hareketli bi gündü.
hepimiz dikkat edelim kendimize bebelere elleri sık sık yıkayın bu aralar normalden fazla yani. bi virüs varmış dolanıyo herkesi kırıp geçirmiş.Rabbim şifa versin hasta olanlara.
Günaydın kızlar hasta bebişlerimize geçmiş olsun,doğru sibel ya emmemiş olsalardı belkide hastalıkları çok zor atacaktık
Emmeyi bırakalı 7 ay olan oğluş bile ateşliyken meme diye tutturdu açmaya çalıştı ağlayarak çok şaşırdım :O