2009 Aralık Anneleri

Çok Gecmis olsun nazan,hastalık aylarındayiz rabbim beterinden korusun.
Azrayla ben de çok fena gribiz,çok mizmiz azra ama benden yataktan kalkamıyorum,ins bu sefer çabuk atlatiriz

fatmacım size de geçmiş olsun.. nazla benim aynı anda hasta olduğumuzu düşünemiyorum bile kabus :s

benim cins kızım hiç oturmadı mama sandalyesine.. allahtan satın almamıştım ablamınki duruyodu o bendeydi.. zaten neyi kullandıki.. fisher price ın orman yağmuru anakucağı vardı sallanan bi de titreşimli ikisini de kullanmadı.. zaten normal olanının hiç kullanmadı.. pusete oturmazdı, araba koltuğunda durmazdı, emzik almadı :) cins cins :))

evde akşamları prova yapın kıymet bari..

slm herkese bayadır uğrayamadım mağlum hem çocuklu hem hamile olmak zor yetiştiremiyorum 31 haftalık oldu kızım ama yiğit çok yoruyo beni ayrıca onu kucaklamak tam bi eziyet ama bunada şükür umarım herkes iyidir...

aaa kimler gelmiş merhaba... ah valla zor canım işin.. allah yardımcın olsun.. onun dışında nasılsın az kalmış allah bi avazda kurtarsın..

günaydın millet..

uykusuz ,ateşli bir gecenin ardından herkese günaydın.sabah da hiç birşey yemedi.mız mız tepemden inmiyo.allah oğluma şifa bana da sabır versin

canım hoşgeldin çok az kalmış Allah kolaylık versin valla çocukla zor gene kış bebeği olacak desene

selam arkadaşlar nasılsınız. 2 aydan sonra en sonunda internetim bağlandı. nelerr yapıyorsunuz. kuzularınız napıyorlar. iyidirler inşallah. bizde yeni evimize taşındıktan sonra kızımı 1 ay evvel oyun gurubuna yazdırdım. ( konuşması az olduğundan dolayı) gidip geliyoruz. kızıma eğlence banada koşturma oluyor. sizi özledim yawwww.

allah allah. bizim kreşte asya diye bir kız var. oda şimdiye kadar hep mama sandalyesinde yemiş ama hiç öyle bir problemi yok. bende hiç almadım mama sandalyesi. demekki mama sandalyesinin kimi çocuklara böyle bir etkiside oluyor demekki.

hoşgeldin canım
benim ki oturdu bir müddet ama sonra sıkıldı kucağımıza gelmek istedi balkonda rahat oluyordu tabii benim çiçeklerin canına okuyordu o ayrı mesele sıkılınca bir müddet katlı odasında durdu en sonunda paketledik terasa çıkardık ikinci bebeye sakladık

unnado'dan 10 liralık hediye çeki isteyen, özelden mail adresini bırakırsa gönderebilirim

sevgicim hoşgeldin canım. Allah kolaylık versin sana. Az kalmış kuzuna kavuşmana. sağlıkla hayırlısıyla gelsin inş. bizi habersiz bırakma

nurcancım hoşgeldin canım sende. ne güzel kuzuya değişiklik oluyodur .düzen oturduğuna göre bi hafta sonu görüşme ayarlıyalım inş. benimkide cins ondan heralde sakin bi çocuk değilki normal çocuklar gibi davransın:)

zeynepte dün gece ateşlendi sabah 7 de baktım 38 di. calpol verdim. öğretmenine de not yazdım ateşölçeri gönderdim koltukaltından bakamaz diye ki öyle olmuş(o civalı olandan kullanıyomuş daha sağlıklı ölçüm veriyo diye ama durmaz ki bizimki) oda gün içinde 1 fitil bi calpol vermiş düşürmüş ateşi akşam bişeyi kalmadı. gün içinde telle konuştuk diyo ki bana benim harektli çocuğum kahvaltı masasında uyudu inanamadım çok sakindi ateş kaynaklı sonra formuna kavuşmuş şükür.akşam eve geldik baktım koca hsta yatıyo midesini üşütmüş dedik ki biraz istifra falan ettirdim parmak zoruyla sonra bir daha hem ishal hem istifra adamın benzi attı soğuk terler döküyo bayılıcak az kaldı . zehirlenmiş sanırım yediği yemekten .neyse onu temizleyip yatırdım yatağa sonra her yeri temizle dezenfekte et bide kv ler geldi akşam onlarla misafirclik oynadık zeynebe mi babasına mı onlara mı bakyım bilemedim. neyse hepsini yatırdım azcık kafamı toplıyım bguün bayaa hareketli bi gündü.

hepimiz dikkat edelim kendimize bebelere elleri sık sık yıkayın bu aralar normalden fazla yani. bi virüs varmış dolanıyo herkesi kırıp geçirmiş.Rabbim şifa versin hasta olanlara.

uykusuz ,ateşli bir gecenin ardından herkese günaydın.sabah da hiç birşey yemedi.mız mız tepemden inmiyo.allah oğluma şifa bana da sabır versin

ay bir an önce iyleşir inşallah nazan..

oo hoşgeldin ben de dedim bu terk etti buraları.. ee anlat bakalım ne kadar oldu oyun grubuna başlayalı anneli olandanmı sadece çocuklarmı.. neler yapıyolar.. fiyatı nekadar vs vs..

duble geçmiş olsun kıymet.. sana da maşallah valla bütün gün çalış gel misafir ağırla evde iki hasta üstelik biri bebiş.. allah yardımcın olsun..

sağol Sibel akşam biraz düştü ateşi
Sizler de dikkat edin fena grip salgını var diyorlar.acil çocuk doluydu hepsi ateşli soymuşlar yatırmışlar.dr bizede soyup müşade odasında duş aldırın dedi ben de iğne yaptırıp kaçtım evde aldırırız düşmezse getiririz dedim..
iyi geceler herkese

Son düzenleme:
ya şöyle bir kar yağıp mikroplar kırılmıyoki artık.. naz da zırt pırt hasta oluyo güya emen bebeğin bünyesi daha kuvvetli olurmuş.. allah korusn valla yavrularımızı..

günaydın herkese...

Günaydın kızlar hasta bebişlerimize geçmiş olsun,doğru sibel ya emmemiş olsalardı belkide hastalıkları çok zor atacaktık

Günaydın kızlar hasta bebişlerimize geçmiş olsun,doğru sibel ya emmemiş olsalardı belkide hastalıkları çok zor atacaktık

günaydın
ahmet efede geçen hafta ateşlendi ilk defa, ne yapacağımızı şaşırdık kanda mikrop çıktı neyseki 2 günde toparladı. şimdi hafif bir öksürük var onunla ilgisi yokmuş bu yeni bişeymiş. neyse oda azaldı. emen çocuklarda hastalanıyor ama antibiyotik ya hiç kullanmıyorlar yada az kullanıyorlar benim etrafımda. üstelik gelecekte çok daha fazla faydasını göreceklerine eminim :)biz bırakalı 2 ay oldu ama hla arada bir başına vuruyo meme nerde ya meme nerde ya diye diye ağlıyo kandırıyoruz başka bişeylerle.

Emmeyi bırakalı 7 ay olan oğluş bile ateşliyken meme diye tutturdu açmaya çalıştı ağlayarak çok şaşırdım :O

çok şükür biz daha hiç antibiyotik kullanmadık.. ben de 1,5 yaşına kadar emmişim daha emermişimde annem bıraktırmış.. ozamanlar kız çocukları 1,5 yaşından sonra emmez diyolarmış.. ben de öyle kolay kolay hasta olmam bünyem sağlamdır.. (maşallah diyim kenime) inşallah naz da öyle olur..

ctesi allahın izniyle ben de meme bıraktırma operasyonuna başlıyorum.. umarım sandığımdan çok daha kolay olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…