arkadaşlar uzun süredir uğrayamadım benim oğlum konuşmuyor sadece abla ,araba,anahtar. süt anne baba diyor sizinkiler cümle kuruyormu.
yazdıkların beni rahatlattı benim oğlumda bazı kelimeleri tam söyleyemiyor adı ile seslendiğimizde ne diyor bir konuşurlarsa sanırım hiç susmazlar artıkBenim oğlum da doğrudürüst konuşmuyor anne baba dede gol gitti bitti gel al diyor süte de suya da fufu diyor ilk başta fu diyodu :S arabaya ann diyo kayu diyo sürekli her şeyi soruyor uzuun zamandan beri bu ne diye ama tekrarlamıyor. ama ben takmıyorum hiç yani takmamaya çalışıyorum
çıktık akşam dışarı oğluş oyuncaklardayken babasına bırakıp kaçtım yarım saat falan durdum ama.hava güzel olunca da haftasonu da öğlen uyutup kaçıyorum bir iki saat yoksa bunalıyorum
Selam kızlar nazan kaç gündür yazıcam sana geçmiş olsun diye fırsat olup giremedim hızlı hızlı okuyup çıktım hep.
benimde 2 haftadır kv.burdaydı ama bende kalmıyor üst katta babasında kalıyor işim oldukça çağırdım hep oğluşa baktı
sabahta ona bırakıp pazara çıktım benimki gece 4 e doğru uyudu gece vakitsiz yatınca o saate kaldı şimdi hala uyuyor
kalkmasını bekliyorum temizlik yapacağım,benimkide konuşmuyor çok öyle cümle kuramıyor daha belirli kelimeler bizden duyduğu
şeyleri tekrar ediyor bu günlerde bende takmamaya çalışıyorum Allah izin verince konuşacaklar elbet.
ama üst katımızdaki şubat doğumlu çocuk şakır şakır konuşuyor ozaman moralim bozulmuyor değil.
Bugün Efe az da olsa ıspanak yedi çok sevindiim:)) yoğurtlu sevmedi sade ydi.
Yengem de diyo kızı 4 yaşında konuşmuş tam konuşmuş bi daha da susmamış şimdi lise sonda:)))
Melike köfte yoğurup tek seferlik ayırıp ayırıp buzluğa atsana ben hergün yediriyorum efeye normal 2 köfte büyüklüğünde yapıyorum.pilavla yiyo.