nurcan anlattığın tam istediğim gibi bi yer
ben bi türlü bulamadım burda öyle bir yer.. artık bi dahaki kışa inşallah..
memeye gelince.. ben hiç hazır değilimki en başta engin olmak üzere etrafımdaki insanların baskısı yüzünden bıraktırıyorum.. yoksa bana kalsa ben nisan-mayıs gibi düşünüyodum.. hani havalar güzelleşir parka filan çıkarırım daha kolay olur hem daha laftan anlar diye.. çünkü uf olmuş d iye onu üzmek istemiyorum.. öyle kıl tüy tiksindirmek te istemiyorum.. ben sen artık büyüdün süt pis oldu dicem sirke sürücem.. yani görüntüsü yok tadı ve kokusu var.. bırakır bırakır yoksa beklerim napim.. engin sürekli yoksa boşanırız diye tehdit ediyo beni..
geceleri bi süre daha versemmi onu da bilemiyorum.. ayy bayılıcam.. bugün öğlen uyandığında son kez emziricem ve meme olayını kapatıcam.. dün internetteki bütün yazıları okudum hepsinde birden bıraktırmak çocuğun psikolojisini bozar yavaş yavaş azaltarak bırakın diyor.. doğduğundan beri ona ait olarak gördüğü ve ensevdiğ şeyi pat diye almayın diyo.. ama naz öyle yavaş yavaş bırakacak bi tip değilki kaç kere denedim azaltmayı aklına bi kere meme düştümü ne tv ne oyuncak ne başka bişey hiçbişey dağıtmıyo dikkatini.. ayy ne zormuş ya emzirmek ayrı zor bıraktırmak ayrı..