Kiymet isin hayirli olsun ne guzel isin vr artik icini rahat tut erken degil zamanla alisirsinizda .yavas yavas alistirmaya calismak zeynebi mantikli olmus yadirgamaz ins kuzu
Pepee li canta oyuncakcilarda var kirtasiyelerde bile var burda.
Naz kuzusunun da dogum gunu kutlu olsun kendi gibi hayati da guzel olur insallah sansi bahti hep acik olsun..
sağol nazancım. burda da bi sürü yerde vardıda okul sezonu bitti diye kalmamış neyse başka bi çanta aldık ben daha çok beğendim çantayı zeynepte sevdi sanırım akşam hiç çıkarmadı hadi okula gidiyoz diyip durdu:)
Selver hadi bakalım inş bu sefer bırakırsınız emmeyi artık dönme geri bir kaç gece de ver sonra onu da kesersin ben de önce gündüz bıraktırmıştım..
ben de emziği bıraktırmayı kara kara düşünüyorum korkuyorum valla hiç çıkmıyo ağzından bulana kadar bile ağlıyo evin içinde..
Sevindim Kıymet iyi geçtiğine :) böyle de devam eder inş. ohh ne güzel işli oldun:)
Melike apaçi dansı yapan Zeynep i de yerim bennn
Aşı oldu oğluş bugün hepatit a.6ay sonra 2.dozu varmış.beklerken orada şubat doğumlu bi erkek çocuk vardı ağzında emzik.iki elinde de birer tane emzik.üç emzikle geziyo çocuk.diş yapısı bozulmuş ağız yapısı bile öyle gibi.kafama takıldı emziği bıraktırmam lazım çok zor olacak ama..onlarda uğraşmış bi ara hasta olmuş çocuk çok ağlamış dayanamamışlar vermişler..inş çok zorlanmayız..