2009 Aralık Anneleri

hu huuu kimseler yok.. bugün bi de mutfağı bitirisem değmeyin keyfime:) akşam bi de latin var bendeki azme bak :KK37:

benim satıcam kimse yok malesef:)) akşama babasına vericem üst kata çıkarır bende o arada temizliği yaparım yarında hazırlıklara başlarım

Selaam herkese
Misafirleri atlattim annecim sayesinde.. Efe daha iyi gibi ins bu gece guzel uyur kac gecedir uykusuzuz gunduz de yarim saat uyuyup kalkiyo sonra mizmiz mizz zzz nasil hasta anlamadim ben kicukken hasta olunca cok uyurdum..
Dun gece sabaha karsi uyandi zaten ondan once kac kez kalkmistida.. Yataginin icinde kustu aglaya aglaya uyku sersemi ne oldugumuzu da anlamadik..
Sibel selver sizlere kolay gelsin:)

Bacaklarimin ağrısından uyuyamiyorum,bugün nerdeyse hiç oturmadim,alışkın değilim bu kadar ayakta dikilmeye pert olldum .yemek güzeldi ,azra nin performansi da iyiydi,çok üzmedi.herkesin içinde durup dururken boynuma sarıldı öptü durdu kuzum yaaa....ya Dogum gününde daha çok kişi gelmişti ama bu kadar yorulmamistim,
Neyse,,herkese iyi geceler....

selam millet galiba işe başlıyorum bu hafta adaptasyon süreci var. veee pazartesi zeynebind kreşe alışma haftası dua edin herşey kolay olsun.

radyoloji teknikeriyim canım ben. eyüp devlete tomografiye inş.

Hakkında hayırlısı olsun ins kiymetcim,zeynepte kolayca alışır ins krese.benim komşum oğlunu Verdi oda iki yaşında başlarda biraz sıkıntı yaşadı gitmek istemedi sevmedi ali kresi aradan bi iki ay geçti suan gayet mutlu okula gitmekten ve müthiş faydası oldu aliye,oyuncaklarini paylaşıyor kusme huyu vardı artık küsmüyor falan.başlarda biraz sabretmek gerekiyor sanırım ,valla ali deki değişimi görünce benim bile gonderesim geldi azrayi :) dizinde hakkınızda hayırlısı olur umarım.özellikle senin için iyi olmuş,değişiklik olur yeni bi düzen kurarsin,kafan dağılır çalışırken .çok sevindim senin adına:)

Hakkında hayırlısı olsun ins kiymetcim,zeynepte kolayca alışır ins krese.benim komşum oğlunu Verdi oda iki yaşında başlarda biraz sıkıntı yaşadı gitmek istemedi sevmedi ali kresi aradan bi iki ay geçti suan gayet mutlu okula gitmekten ve müthiş faydası oldu aliye,oyuncaklarini paylaşıyor kusme huyu vardı artık küsmüyor falan.başlarda biraz sabretmek gerekiyor sanırım ,valla ali deki değişimi görünce benim bile gonderesim geldi azrayi :) dizinde hakkınızda hayırlısı olur umarım.özellikle senin için iyi olmuş,değişiklik olur yeni bi düzen kurarsin,kafan dağılır çalışırken .çok sevindim senin adına:)

yani bende öyle umuyorum olumlu yönleri olucak ama akşam burnumdan da getirecek kesin bakalım grücez ayrıntıları paylaşırım zaten. 3 ay yada 1 ay bi denicez bakalım patron biraz gıcık bi herif bakalım olursa olucak olmazsa da otururum evde yada zeynep kreşe uyum sağlarsa başka iş bakarım onun düzenini bozmamak adına kısmet herşey...

selamm kızlar
kırk yılda bi aklıma geldi heveslendim oje süreyim dedim onu da döktüm halıya:KK50:
asetonla silmeye çalıştım çıkmadı varmı başka yolu bilen varmı üzüldüm yaa

selamm kızlar
kırk yılda bi aklıma geldi heveslendim oje süreyim dedim onu da döktüm halıya:KK50:
asetonla silmeye çalıştım çıkmadı varmı başka yolu bilen varmı üzüldüm yaa

aspirix diye bişey var marketlerde de mahalle aralarındaki temizlik malzemesi satn yerlerde de satılıyo. sanırım çıkartır çünkü zeynebin demir damlasını blem halıdan çıkarmıştı:)

Herkese günaydınnnn .Kıymet dün aramıssın dönemedim tekrar ama msjnı aldım bugün bir ara ararım işegirmene cok sevindim.Sibel face sitem etmişsin ama inan son dakika golü oldu cumaya kadar yapmama kararımız vardı dogum günü arkadasım aradı yarın size gelelim diye sonra eşimin kuzeni derken ee bari dedim yapacagız cagırayım curcuna 79 oldu ve zeynep hiçç mutlu olmadı mumdan korktu surat bes karıs sanırım kalabalık bunaltıyor

Herkese günaydınnnn .Kıymet dün aramıssın dönemedim tekrar ama msjnı aldım bugün bir ara ararım işegirmene cok sevindim.Sibel face sitem etmişsin ama inan son dakika golü oldu cumaya kadar yapmama kararımız vardı dogum günü arkadasım aradı yarın size gelelim diye sonra eşimin kuzeni derken ee bari dedim yapacagız cagırayım curcuna 79 oldu ve zeynep hiçç mutlu olmadı mumdan korktu surat bes karıs sanırım kalabalık bunaltıyor

tekrar doğum gününüz kutlu olsun canım. bizimki mumu üfliycem derken kaş kirpik yanıyodu az kaldı azcık korksaydı fena olmıycaktı bizimkide:) alışır alışır daha çok doğum günü var inş. Allah ömür versin.

X