2009 Aralık Anneleri

Oglusun atesi var kustu tam hazirlandik evden cikacaktk bi baktm atesli sonrada cikardi ne oldu anlamadim son kok dislerin 3 unun uclari gozukmus minicik ondan oldu herhalde gece de uyumadik zaten
offffffffff bitmedimi dişler kıyamambelki havalardan da olmuş olabilir son 2 gündür burada birden soğudu

Oglusun atesi var kustu tam hazirlandik evden cikacaktk bi baktm atesli sonrada cikardi ne oldu anlamadim son kok dislerin 3 unun uclari gozukmus minicik ondan oldu herhalde gece de uyumadik zaten

geçmiş olsun kızlar... valla ben pişiğe sebamed derim başkada bişi demem.. ben çok çektim naz 1,5 aylıktı pişik ötesi bişey olmuştu.. ayvalıktan hakiki zeytinyağlarmı getirmedim oksitin desitin trysod mudur neler neler.. hiçbiri geçirmemişti.. zeynebe yazık canım benim nası rahatsızdır nası canı yanıyodur...

ya bana doktor 2. azıları hissetmezsin bile demişti

En zorlardan biri 2.azilar diye biliyrm bende dis icin atesi hic boyle cikmamisti
Agzini gosteriyo aksam anne adiyoo diye
Bilmiyrm gerci belki melikenin dedigi gibi usutmus de olabilir surup verdm dus aldirdim uyutuyrm ins duser ciglik cigliga agladi
Gecmezse yarn dr a gideriz

geçmiş olsun nazan paşama umarım kısa sürede toparlar ateşide çıkmaz. ne zaman bitcek bunların dişleri kuşları ya

sagolun kızlar daha iyi şimdi azcık var gibi yine ateş birde dun akşam derecemizi bozduk ölçemiyorum da..şurup verdim şimdi yine
bu arada bizim internetimiz var artık nihayett daha sık gelirim de buraya da eskisi gibi ugrayan çok yok
herkese tünaydın bu arada ben daha kahvaltı yapmadımm

canım nası oldu efecik..?

selam millet...

nasıl uyuyasımmvar ya sürekli bi uyku hali gözümü kapattığım an dalıyorum noluyo yaa (hamile falan değilim regliyim şu an)
havalardan mıdır nedir?

ku;umu uyttum geld'm selam kizlar çok uyanık bunlar çooooklavaboda yıkıyorum o da suyu ve aynayı elliyebiliyor diye anne eee anne eee diye ağlama numarası yapıyor gidiyoruz açıyoruz hanım oyun oynuyor deli kaç kere kuru bezi çıkardık yıkadık popoyu neyse sadece hafif pembelik kaldı yarına inşallah geçer

cok geçmiş olsun canım nasıl oldu kuzucuk

herkese sleam bu arada ,bende gunlerdır okuyup cıkıyorum,moralım bozuk...ben kış aylarında sureklı depresyon modunda oluyorum zaten,hıç bır onemlı kararımı bu aylarda almamam lazım kesınlıkle.nese sızın de keyfınızı kaçırmayayım,herkese iyi akşamlar dılıyorum...

Sagolun kizlar aksam ustu yine cikti atesi surup vermeme ragmen inmeyince acile gittik 39a yukselmisti..
Megerse basemcigi iltihaplanmis kuzumun igneyaptilar yikti hastaneyi.antibiyotige basladik mecbur ates dusmeyince..igneden sonra yukselmedi ama atesi .hic bisey yemeden uyudu bakalim bu gece nasil gececek
Persembe gunu de apartmandakiler gelecek tasinali bir seneyi gecti yeni akillarina geldi tam da hastaliga denk geldi

çok geçmiş olsun canım
c.teside benim misafirim gelicek şimdiden düşünüyorum oğluşla nasıl hazırlık yapıcam diye

şimdiden canım çıktı benim valla ctesi-pazar nazın doğum günü kutlamaları var malum :) evin tamamen şeklini değiştirdim geçici olarak.. yani daha çok oturulabilsin ve çocuklar rahat oynasın diye ayarlama yaptım.. daha bugün de çok işim var..

herkese günaydın bu arada..

tatlı yorgunluk bunlar canım:)
arada değişiklik lazım zaten geçiçide olsa:)

günaydın bu arada herkese oğluş yine 8 de kalktı kahvaltı yaptık pepeyi izledik şimdi uyudu bende gidip yatayım
gece geç yattım zati

kızlarr yaa efe öglen uykusundan uyandı hiç bişey yemedi ağladı ağladı salladım uyudu ateşi var kuzumun yine
yarında misafir gelcek ertelesemmi bilemedim öfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ya bizim evin şekli ve mobilyaların şekli itibariyle ben salonda hiçbişeyin yerini değiştiremiyorum çok sakil duruyo.. ama mecbur bi kaç gün durcak böyle artık yoksa sığamayız..

kızlarr yaa efe öglen uykusundan uyandı hiç bişey yemedi ağladı ağladı salladım uyudu ateşi var kuzumun yine
yarında misafir gelcek ertelesemmi bilemedim öfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

bence kesinlikle ertele nazancım ya yazık kuzuya zaten keyfi yok kıyamam..

Ertelemedim ilk defa gelecekler bisey diyemedim aksam ustu de efe iyi gibiydi keyfi geldi corba yaptim zorla az yedirdim sutunu icti yatmadan surubunu verdim hepsinicikardi midesi bulandi agladi yine baya.ins yarina iyi kalkar kuzum . Yegenim de gelecek ablamla onunla oynar durur gibi geliyo acilir hem..
Tatlilarimi yaptim evi temizledim ama daha mutfaktancikamadim bulasik var dag gibi.. Efe uyandi onu salliyrm simdi ne cok yazdiimm

Son düzenleme:
Herkese günaydın,rekor kırdık azrayla akşam on da yattık sabah onda kalktık,dün oyun merkezine götürmüştü eşim bizi nasıl yorulduysak artık.
Nazancim kolay gelsin,keşke zorlamsaydin kendini.efecik bian önce düzelir umarım.benimde akşama yemeğe misafirim var temizlik yapılacak yemek tatlı yapılacak hiç halim yok,bugünde sitenin kahvaltı toplantısı vardı onada canım gitmek istemedi ya aslında bi saat çıksam acilirdim ama bilmiyorum.çok uyumakta iyi gelmedi sanırım.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…