offffffffff bitmedimi dişler kıyamambelki havalardan da olmuş olabilir son 2 gündür burada birden soğuduOglusun atesi var kustutam hazirlandik evden cikacaktk bi baktm atesli sonrada cikardi ne oldu anlamadim son kok dislerin 3 unun uclari gozukmus minicik ondan oldu herhalde gece de uyumadik zaten
kv ler otobüsle gittiler gerçi iyi oldu çünkü zeynep dün geceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 4 te uyudu akşam üstü uyumuştu 11 de uyandı tam uyandı 9 da çıkmamız gerekiyordu evden sabah 7 de eşim döndü arabanın anahtarı istedi eeee ben dedim otobüsle gideceklermiş dedi sevindim hiç kalkacak ataköye gidecek halim yoktu kız uyanacaktı sıkıntı yapacaktı yolda aman aman
zeynep gene pişik ama bu sefer öyle böyle değil kaçgündür resmen deri tamamen soyuldu her an yapsın yapmasın açıyorum yıkıyorum kremliyorum ama tam biraz düzelir gibi olmuştu öğlen gene açtım baktım gene kötüleşmiş eczacı madecassol diye bir krem vermişti onu sürersem çığlık çığlığa ağlıyor demin gene aynısını yaptı hemen sildim popolin omega sürdüm imdi eşime trosyd veya trevacort al dedim iyiymiş o da geçsin başka isteğim yok lavaboda yıkıyorum diye 3 günde koca şişe çam.suyunu bitirdim
Oglusun atesi var kustutam hazirlandik evden cikacaktk bi baktm atesli sonrada cikardi ne oldu anlamadim son kok dislerin 3 unun uclari gozukmus minicik ondan oldu herhalde gece de uyumadik zaten
En zorlardan biri 2.azilar diye biliyrm bende dis icin atesi hic boyle cikmamisti
Agzini gosteriyo aksam anne adiyoo diye
Bilmiyrm gerci belki melikenin dedigi gibi usutmus de olabilir surup verdm dus aldirdim uyutuyrm ins duserciglik cigliga agladi
Gecmezse yarn dr a gideriz
En zorlardan biri 2.azilar diye biliyrm bende dis icin atesi hic boyle cikmamisti
Bilmiyrm gerci belki melikenin dedigi gibi usutmus de olabilir surup verdm dus aldirdim uyutuyrm ins duserciglik cigliga agladi
Sagolun kizlar aksam ustu yine cikti atesi surup vermeme ragmen inmeyince acile gittik 39a yukselmisti..
Megerse basemcigi iltihaplanmis kuzumunigneyaptilar yikti hastaneyi.antibiyotige basladik mecbur ates dusmeyince..igneden sonra yukselmedi ama atesi .hic bisey yemeden uyudu bakalim bu gece nasil gececek
Persembe gunu de apartmandakiler gelecek tasinali bir seneyi gecti yeni akillarina geldi tam da hastaliga denk geldi
şimdiden canım çıktı benim valla ctesi-pazar nazın doğum günü kutlamaları var malum :) evin tamamen şeklini değiştirdim geçici olarak.. yani daha çok oturulabilsin ve çocuklar rahat oynasın diye ayarlama yaptım.. daha bugün de çok işim var..
herkese günaydın bu arada..
tatlı yorgunluk bunlar canım:)
arada değişiklik lazım zaten geçiçide olsa:)
günaydın bu arada herkese oğluş yine 8 de kalktı kahvaltı yaptık pepeyi izledik şimdi uyudu bende gidip yatayım
gece geç yattım zati
kızlarr yaa efe öglen uykusundan uyandı hiç bişey yemedi ağladı ağladı salladım uyudu ateşi var kuzumun yine
yarında misafir gelcek ertelesemmi bilemedim öfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
günaydın.. kızı sattım ablama hızlı bi şekilde temizlik yapmam lazım görüşürz...