2009 Aralık Anneleri

aynen emzik emse belki memeyi daha çabuk bırakırlardı onunla avunucaklardı çünkü

bizim dünkü gibi ilerliyor bugünde emmedi hiç öğlen uykusunada yoğurt yedi emmeden tam 4 saat uyudu şaşırdım
demekki açıktığı için zırt pırt kalkıyor karnı aç çünkü inş.yatana kadar istemez gece uyurken emzirmeyi düşünüyorum ama göğsüm yine şişti sızlıyor

Canım göğsünü sağ mutlaka şişmesine izin verme,hepsini bosaltmasanda dolan kısmını çek mastit falan olursan biraktirmakta zor olur .sıcak dusa gir,ov mesela o da fazlasını akitir.ins kolayca bıraktirirsin...

Çok iyi olmuş gerçekten bıraktırmak.bana söyleyenler olmuştu da ben 2yaşına kadar emmesi sorun yaratmaz diye duydugumdan bi zarar görememiştim.ama gün geçtikçe bıraktırmak daha da zorlaşıyormuş meğer.
Doğum günü hediyesi ayran mı istermiş ayy kuzu yaa :) ne kadarr masumlar değil mi çok tatlılar
doğum günü kutlu olsun Zeynep in allah nice yaşlarını göstersin sağlıkla mutlulukla:)
Dertt olmaz mıııııııııııı

Selver gündüz 1-2 kez sağ sütü onu Eren e içirmeye çalış.ziyan olmasın hem.ben öyle yapmıştım hem tadına alışık süt içmeye de alışır.sen de rahatlarsın .yavaş yavaş da çekilir sütün..

Alıntı yaparak yazmayalı çok zaman oldu özlemişim:)
Sibel neden gelmiyor hiç merak ettim

ben ilk zamanlarda yani sütün bol olduğu zamanlardada sağıyordum damla damla süt geliyordu şimdi sağsam hiç gelmez herhalde

biraz daha geceleri emzirmeye devam ediyim diyorum bi kaç gün daha siz kaç gün sürdürmüştünüz geceleri süt içip yatsa zaten başka bişi istemem

melike faceye yazmış annesinin ona 2 hediye aldığını gece okumuştum,inş.yanlış hatırlamıyorumdur sanırım melike yazmıştı annesi sigara içiyor ve rahatsızdı diye bırakmasını istiyordu
benim aklıma gelen hemen o oldu inş. hediyelerden birisi odur annesi sigarayı bıraktım der.
sibel isyanlarda naz kızdırdı herhalde onu evet bu aralar gelmiyor buraya pek işi var herhalde

kizlar selam mamalarımı yaptım hala ve babaanneyi bekliyoruz hediyleerimden biri tablo çok istiyordum diğeri havluluk folyoluk 3ü bir arada üniteler varya ondan anneme koah teşhisi konunca o akşam bıraktı sigarayı canım çok zorlanıyor ama şükür 2 hafta olacak

çok sevindim canım,bu arada turtanın doğum günü kutlu olsun Allah sağlıklı uzun ömürler versin

Herkese iyi geceler zeynos hastaladı aksam işten geldim bu baygın baygın oturuyor dedim bi tuhaflık var bir ölctüm ates 39 dusa soktum calpol verdim biraz düştü uyudu simdi tekrar yükseldi fitil verdim bakalım düsmezse acil yolu gözükecek bize olmazsa sabah yanımda götürecem zaten dişlerine baktım bi kabarma yok üşüttü herhalde

melike zeynep kuzusunun doğum günü kutlu olsun. Rabbim güzel günler göstersin inş.

eda geçmiş olsun canım. umarım yükselmez gece ateşi hastalık havası var herkes hasta hastaneler kaynıyo malum:)

vallaha bu gece yeğenimin okulda bi hayır işi varmış kermes için 5.5 saatte 77 şeker hamurlu kurabiye pişirdik kapladık kendi rekorumu kırdım mutluyum inş. beğenirler ve ii para toplarlar:)

bu arada emzik ve süt kesme muhabbeti geçmiş. biz memeyi bıraktık malum. ben geceleri vermedim çünkü zeynebin gece derin uykusu yok o riski göze alamadım. bide ben göğsümü hiç sağmadım sadece ovdum aklıma geldikçe hafif bi gerginlik oldu sadece demekki çok süt kalmamış zaten bizimki ağız tiryakisi olmuş demek emzik konusuna gelince dün kesmeye karar vermiştim ama yorgundum göze alamadım hiç gece mızmızlığını sadece uyurken veriyorum. bizimkiler gündüz vermiyolar hiçte istemiyomuş bana mıdır zulmu nedir:)

kreşte 3. gün 15 dakka vakit geçirmişler dede dedeeee diye hngür hüngür ağlaya ağlaya çıkmış valla ne beni ne de babasını arıyo anane ve dedeye düştü şimdi onlar bakıyo diye heralde bakalım neler görcez daha :)

maşallah canım sen becerikli hatunsun zaten elinden her iş gelir:)

şu memeden ayırma işini tek seferde başaranları tebrik ediyorum,son günlerde bizim evdeki tartışma konusu çünkü
eşim canımı sıkıyor o evdeyken yapamam bi hafta kadar görmememiz lazım birbirimizi çocuk hiç ağlamıcakmış
deli ediyor beni.bendede çok süt yok gün boyu emmeyince anca gece şişiyor ama emerken o lıkır lıkır sesi duyuyorum sonrada güzelce bi gaz çıkarıyor bizimkinin midesi küçük herhalde okadarcık süt yetiyor ona.

hergeçengün kreşteki dk larınız artıcak herhalde senin işin nasıl rahatmısın bari

selamlarr çok fena grip oldummmmm
efe ağzından hiç çıkarmıyor nerdeyse emziği işim çok zor korkuyrm valla sorunca emzik yok artık sen büyüdün abi oldun ben de emziği çöpe attım dedim ağladı bana vurmaya başladı nsl olacak bilmyrm
akşama misafir var ben daha temizliği bitiremedimmm

geçmiş olsun nazancım.Allah sabrını versin inş. efeye emzik konusunda

zeeynebn kreşteki 4. günü 1 saat 40 dakka hihoytt:)

selvercim benim iş ortamı rahat ama iş yoğun haliyle bide gerginim pazartesiden sonra tek olucam dualarınızda unutmayın Rabbim yardımcımız olsun...

Buradaki bütün arkadaşlarımın yeni yılını kutluyorum.

herkese mutlu yıllar millet

bu gece 5 civarı eve hırsız girmeye çalıştı . Allahtan ki eşim uyumuyodu ilk defa sabahlıyarak oyun oynaması işe yaradı. kapının üstü kitliydi sadece 2 saniyede kapıyı açmışlar eeşimde noluyo falan derken kaçmışlar baktılar insan var evde ayakta.(yalnız herifler gerizekalı heralde aprtmanın dışından baksalar lambalar yanıyo insan bi düşünür) . kaç zamandır geciktirdiğimiz alarmı taktırmanın zamanı geldi. Rabbim hepimizi korusun.huzursuz old8uk haliyle ütülerimi yaptım bahane oldu son postayı da hallediyimde biraz uyurum belki zeynep kalkmazsa...

bu arada zeynebi 12 den önce uyutamadım ne yazıkki hurafe işte ama insan inanmak istiyo :)

Herkese mutlu yıllarrr ay bizimkide uyumadı kıymettt cok gecmiş olsun verilmiş sadakanız varmıs ay karsılasmak bile ne fena tam gerizekalılarmıs hemen taktırın alarmı bari. Zeyno düzeldi cok sükür önce bogaz enfeksiyonu dediler sonra altıncı hastalık olabilir dediler en son adenovirüs diye bişey dendi cok sükür atesini düsürdük

[anaa kimseler gelmemiş herkesin gecesi yoğun geçti kimse kendini toparlayamadı galiba:)

zeynebin nevresimlerini yorganını yastığını pijamalarını tpladım paket yaptım kreşte yarın öğlen uykusuna kalıcak.ay onları toplarken bi duygulandım sanki çeyizini hazırlıyomuşum gibi delüüüü. Rabbim o günleride göstersin inş. hayırlısıyla. babasına takıldım bak kızımızın çeyizini de böyle hazırlıycaz diye vermicem ki ben kızımı dedi hahhaa :)

gelen arkdaşlar görünce cevplarsa sevinirim. zeynep kreşle beraber kahvaltıda tek teke geçtik daha önce bulamaç yiyodu. bu şekilde nerdeyse bişey yemiy sadece nutellalı ekmek yiyo azcıkta peynirli omlet falan yaparsam normal şekilde hiç peynir falan tüketmiyo.bide süt içiyo . siz neler veriyosunuz ne yapıyosunuz. şimdilik evde kahvaltı ettriyolar ama bi süre sonra orda yemeğe başlıycak ve bu gidişle bişey yemiycek.geçen hafta 1 gün öğle ymeğine kaldı 2 kaşık çorba içmiş sadece diğerlerini reddetmiş . öğretmende zorlamamış inada binmesin daha ortama yeni alışıyo diye. bu şekilde bi süre gideceğini biliyorum ama ne yapıyım nasıl yapıyım bilemedim. sanırım kreşe başladığı içinde bize tavırda yapıyo olabilir muhakkak bi yerden çıkartıcak çünkü acısını....

selamlar
çok geçmiş olsun Kıymet hırsız girmeye çalışmış ışık kapanmadı saatlerdir herhalde ışığı açıp evden gittiler diye düşünmüşlerdir bence evde biri var sansınlar diye..bizde yapıyoru z bazen.yoksa ışığa falan bakmıştır bence.neyseki kaçıp gitmişler..allah bidaha göstermesin.
ben hala bulamaç veriyorum napıyım yanlış biliyorum ama ayrı versem efe de bişey yemez böyle en azından bütün yumurta peynir cevizz pekmez yemiş oluyo.ben kahvaltıyı geç yaparım sonra benmle atıştırıyo bazen tereyağında yumurta omlet falan.domates salatalık seviyor ama zeytin peyniri ağzına sürmüyor.zeytini ancak kapıp gol diye eve fırlatıyo :S
ay öğlen uykusuna başlıycak haa kolay gelsin ya inş çabuk alışır.ben bile okurken duygulandım valla
benm de grip geçmemişken dün de belim tutuldu çok ağrıyor zor hareket ediyorum ayrıca kanım düşük çıktı ilaca başladım.hep halsiz hissediyordum kendimi meğer bundanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…