- 27 Ağustos 2007
- 1.200
- 3
- 39
benim kardeşimde ilkokula gidiyordu 1 taneyi emiyordu diğerini elinde memesiyle oynayarak uyuyordu annem okula gelip arkadaşlarına göstereceğim gülsünler sana dedi o zaman emmeyi bıraktı ama ara ara eline alıp ucuyla oynuyordu bende şimdi keşke emseydi memeyi daha kolay keserim diyordum o da dert demekki
aynen emzik emse belki memeyi daha çabuk bırakırlardı onunla avunucaklardı çünkü
bizim dünkü gibi ilerliyor bugünde emmedi hiç öğlen uykusunada yoğurt yedi emmeden tam 4 saat uyudu şaşırdım
demekki açıktığı için zırt pırt kalkıyor karnı aç çünkü inş.yatana kadar istemez gece uyurken emzirmeyi düşünüyorum ama göğsüm yine şişti sızlıyor
Çok iyi olmuş gerçekten bıraktırmak.bana söyleyenler olmuştu da ben 2yaşına kadar emmesi sorun yaratmaz diye duydugumdan bi zarar görememiştim.ama gün geçtikçe bıraktırmak daha da zorlaşıyormuş meğer.biz sadece uyurken emzikle uyuyoduk 20 ayllıkken onuda bıraktık drlar 2 yaşından sonra bırakılmasını söylüyolar bende 2 yaş sendromu falan başlamadan en iisi bıraktırıyım dedim be bi akşam ansızın bıraktık emziği kediye verdik dedim tabi çok bilinçli olmadığı içöin anlamadı ama ilk 1-2 hafta uyuturken zor oldu sürekli eli ağzına gidyo emzik arıyo ama sonra alıştı iyikide ozaman bırakmışız şimdi olsa tutturur ucunu keserek başlıyabilirsiniz zaman dahada geçmeden 2.5 a bırakmadan iyice anlamdan bıraktırmada fayda var benim 20 ayllıkken bıraktırmam çok ii oldu iyiki 4 ay daha beklememişim diyorum zaten 1-1.5 yaştan sonra çok gereksiz bişey emzik
Doğum günü hediyesi ayran mı istermiş ayy kuzu yaa :) ne kadarr masumlar değil mi çok tatlılaryarin kizim 2 yaşında kocaman bir kız olacak evde annemler ve kv ile kutlayacağız sade bir kutlama olsun zaten anlamıyor bugün oyun parkına götürdüm 1 saat oynadı zıpladı gönlünce eve dönerken de 1-2 ufak oyuncak aldık gönlünü yaptık kuzumun sana doğum gününde ne alayım diyorum ayan (ayran) süt diyor çok masrafsız kızım var eğer genç kız olduğunda büyük bir hediye isterse bugünleri anlatırım
Dertt olmaz mııııııııııııbenim kardeşimde ilkokula gidiyordu 1 taneyi emiyordu diğerini elinde memesiyle oynayarak uyuyordu annem okula gelip arkadaşlarına göstereceğim gülsünler sana dedi o zaman emmeyi bıraktı ama ara ara eline alıp ucuyla oynuyordu bende şimdi keşke emseydi memeyi daha kolay keserim diyordum o da dert demekki
aynen emzik emse belki memeyi daha çabuk bırakırlardı onunla avunucaklardı çünkü
bizim dünkü gibi ilerliyor bugünde emmedi hiç öğlen uykusunada yoğurt yedi emmeden tam 4 saat uyudu şaşırdım
demekki açıktığı için zırt pırt kalkıyor karnı aç çünkü inş.yatana kadar istemez gece uyurken emzirmeyi düşünüyorum ama göğsüm yine şişti sızlıyor
ben ilk zamanlarda yani sütün bol olduğu zamanlardada sağıyordum damla damla süt geliyordu şimdi sağsam hiç gelmez herhaldeCanım göğsünü sağ mutlaka şişmesine izin verme,hepsini bosaltmasanda dolan kısmını çek mastit falan olursan biraktirmakta zor olur .sıcak dusa gir,ov mesela o da fazlasını akitir.ins kolayca bıraktirirsin...
Selver gündüz 1-2 kez sağ sütü onu Eren e içirmeye çalış.ziyan olmasın hem.ben öyle yapmıştım hem tadına alışık süt içmeye de alışır.sen de rahatlarsın .yavaş yavaş da çekilir sütün..
Alıntı yaparak yazmayalı çok zaman oldu özlemişim:)
Sibel neden gelmiyor hiç merak ettim
kizlar selam mamalarımı yaptım hala ve babaanneyi bekliyoruz hediyleerimden biri tablo çok istiyordum diğeri havluluk folyoluk 3ü bir arada üniteler varya ondan anneme koah teşhisi konunca o akşam bıraktı sigarayı canım çok zorlanıyor ama şükür 2 hafta olacak