- 19 Mart 2009
- 1.674
- 498
ben atıyom polar koltuk örtülerini kurutmaya bişey olmadı şimddiye kadar. ben hep dolap kuruluğunda kurutuyom ütü kuruluğunda ıslak çıkarrtıyo nemli falan değil. ve benimki son zamanlarda çoook ses çıkarto artık geceleri çalıştıramıyorum. servis geldi baktı yok bunda bişey dedi. bide bunun temizliğ varmış servise götrp bütün parçaları söküp tozunu temizliyolarmış onu tavisye etti 60 tl miş.
bi başka servise daha baktırıcam olmadı vericem servise. ben memnunum genelde bi tek fatura yüklü geliyo malum c sınıfı olduğu için.fiyatına göre normal o da arçeliğin a sınıfı yok sanırım . bide diğer markalar çamaşır makinesinin üstüne olmuyo diye mcbur bunu tercih etmiştim ama rahatlık yani kurutmaya yeri olmayanlar için. oda sıcaklığında 2 günde zor kuruyodu ve kokuyodu çamaşırlar sinir oluyodum.
bi başka servise daha baktırıcam olmadı vericem servise. ben memnunum genelde bi tek fatura yüklü geliyo malum c sınıfı olduğu için.fiyatına göre normal o da arçeliğin a sınıfı yok sanırım . bide diğer markalar çamaşır makinesinin üstüne olmuyo diye mcbur bunu tercih etmiştim ama rahatlık yani kurutmaya yeri olmayanlar için. oda sıcaklığında 2 günde zor kuruyodu ve kokuyodu çamaşırlar sinir oluyodum.