selvercim sen sormuştun galiba ben amasyanın toklucak koyundenım,,yanı ben ankara doğumluyum da aslında anne baba amasya
melike bende iyice meraklandım ,,ben şimidye çoktan gitmiştim kan testineee yaa ne duruyosun....hadı hayırlısı,,zaten boyle kazara oldu oldu yoksa pek kımsenın ıkıncıye cesareti yokk...:))
sibel cxanım yine ne oldu ki,,,bi aile terapistine felan mı gitseniz,,naz için sorunları çözmeye çalışabılırsınız en azından.gerçi sen mutlaka ılımlı tarafsındır da senıkın de nelere sahip olduğunu anlayacak kafa yok sanırım...töbe töbeee....ya ben bile nazın fotolara bakınca maşallah çekiyorum rabbim nasıl güzellikler yaratıyor dıye şukredıyorum,,senınkı hiç farkında değil sanırım bunların..eli ayağı duzgun sağlıklı ve ekstra ekstraaa güzel bı cocuk maşallah.ınsan onun için bişeylerı duzeltmeye çalışır onun geleceğini duşunur ...ne bıleyım yaa bu erkekleri anlamak gercekten zor ya anlamaya çalışmamak lazım aslında!!!!inş gene tatlıya baglarsınız bı sure daha dıcem ama naz için sağilıklı olan bu mu ondan da emın değilim.:44: