Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okadar sinirlerim bozukki kızlar oturdum ağlıyorum.. öyle önemli bişey de yok aslında ama birikim demekki..
5 gündür matkap çalışıyo bizim binada.. ay şuan hala çalışıyo sinirim bozuluyo yazarken bile.. neyse hadi bişey diyemezsin insanlar tadilat yapıyo ok. ama bi başlıyolar 11 gibi akşam 5 e kadar.. naz da günlerdir tabi (iğne atsan yere uyanır bi tip zaten) he bide matkap sesinden çok korkuyo.. öğlenleri binbir güçlükle uyutuyorum.. dün çok yorucu bi gün geçirdim.. sabah naz altıbuçukta kalktı kalktığındanberi uykusunu almadığından mızmız sürekli ağlıyo.. neyse uyku saatimiz geldi ve yine matkap çalışıyo.. ben sallıyorum matkap çalıştıkça o ağlıyo.. gözleri kapanıyo tam uyuycak matkap çalışıyo ağlıyo nasıl sinirim bozuldu anlatamam.. dün de böyle böyle 45 dakka uyudu ama sürekli salladım zaten sonrada bi uyandı tüm huysuzluğuyla tüm günü zehir etti bana.. bugün de birazdan uyanırsa evi terkedip gidesim var o derece yani..
zaten şeye de sinirim bozuk tam annemle ablam geldi kahve içmeye.. önce bişeyler yicektik sofrayı hazırladık meme diye tutturdu benimki.. kendini yerlere atıyo.. gittim emzirmeye sonrada e-e dedi uykusu geldi onu sallamay abaşladım.. neyse bizimkiler yemeklerini yedi tabi baktılar benim işim uzun kahveye ablama geçtiler ordan da koçtaşa filan gitcekler dolaşmaya.. ya ben artık çok bunaldım bu ne biçim hayat yaa...
Kizlar selam
Sibel kac gundur bende ayni sekildeyim bunalimdamiyim neyim dun aksam yazacakrim buraya zaten zor actim sonrada vazgectim sizi de slkmlylm diye.
Simdi efeyi uyuttum hazirlandim once hemen cikacam dissri babasi dursun basinda azcik hava almam kafa dagitmam lazim sen de uyut cik biraz ustersen ins uyur ve de durur. Babasiyla haydi gorusuruz ben kactim
çok üzüldüm canım ya. hepimiz böyle günler geçiriyoruz. birazcık büyüsünler rahatlıyacağız inşallah. ablanla annende bu dönemlerden geçti unutma. ( söyleyene bak benim başıma gelince sanki böyle düşünüyorum) mecbur sıkacağız dişimizi ileride bu günleri gülerek hatırlayacağız inşallahhhhhhh. bazen diyorum 1 sene sonra bi tane daha yapayım. sonra diyorum offffffffffffff nurcan sil baştan nasıl çekeceksin bütün bunları diyorum kendi kendime. ALLAH BİZE VE BÜTÜN ANNELERE SABIR VERSİNNNNNN. AMİNNNNNN
vallahi bende 2-3-5 çocuk yapanların önünde saygıyla eğiliyorum hemide arka arkaya yapanların daha çooook:)biz bi taneyle baş edemiyoruz çğu zaman. Bir kaza falan olmazsa bendeee uzzuuuuun süre düşünmüyorum. eşime kalsa hiiiiiiç düşünmüyo:)(bunu zor yaptık zaten:))
doğurun anam doğurun sizin gibi ileri görüşlü insan 2-3 doğursun ki yetiştirdiğiniz çocuklar sayesinde ülkemizin geleceği daha ferah aydınlık olsun (gelirgelmezfelsefeyapanmelikeinsanı)
selam kızlar ben döndümmmmmmmmmmmmmmmm tatil bitti salak otelde int sadece diğer binada lobide çekiyordu laptopu götürdük getirdik sinir oldum şimdi eşime gömlek ütüleyim yatayım ayrıntıları sonra ayzarım özledim sizi kocaman öüyorum hastalara geçmiş olsun ama ist çok soğukmuş biz rahattık hatta dün(ctesi) denize girdik çok sıcaktı
doğurun anam doğurun sizin gibi ileri görüşlü insan 2-3 doğursun ki yetiştirdiğiniz çocuklar sayesinde ülkemizin geleceği daha ferah aydınlık olsun (gelirgelmezfelsefeyapanmelikeinsanı)
selam kızlar ben döndümmmmmmmmmmmmmmmm tatil bitti salak otelde int sadece diğer binada lobide çekiyordu laptopu götürdük getirdik sinir oldum şimdi eşime gömlek ütüleyim yatayım ayrıntıları sonra ayzarım özledim sizi kocaman öüyorum hastalara geçmiş olsun ama ist çok soğukmuş biz rahattık hatta dün(ctesi) denize girdik çok sıcaktı
doruk10 gün önceateşlihavale geçirdi öldüm öldüm dirildim drda OLDU GECENİN3ÜNDE ALLAHTAN 2 DK İÇİNDEKENDİNEGELDİ AMA2.GEÇİREBİLİRMİŞ.BİZ37DERECE ATEŞLE GİTTİK ORA D A38DERECE İLE GEÇİRDİ.İNŞALLAH BİR DAHA O GÜNÜ YAŞATMAZ DRLAR 2.Yİ GEÇİRİRSE(ALLAH KORUSUN) O ZAMAN NÖROLOĞA GÖTÜRMEMİ 5 YAŞINA KADAR DİKKAT ETMEMİZİ SÖYLEDİ.ÇOK KORKUYORUM ALLAHIM ESİRGESİN g
selam millet zeyneple 15 dakkalık mini bir park turu yaptık elleri üşüyünce hadi eve dedi döndü geri :) saatlerce dursa yorulmayan çocuk sanırım biraz rüzgarda çarptı geldiği gibi yattı beni sinir etmeden :)
melike hoşgeldin canım. evet bekliyoruz tatil anılarınızı zeynep kuzusu neler yaptı?
doruk10 gün önceateşlihavale geçirdi öldüm öldüm dirildim drda OLDU GECENİN3ÜNDE ALLAHTAN 2 DK İÇİNDEKENDİNEGELDİ AMA2.GEÇİREBİLİRMİŞ.BİZ37DERECE ATEŞLE GİTTİK ORA D A38DERECE İLE GEÇİRDİ.İNŞALLAH BİR DAHA O GÜNÜ YAŞATMAZ DRLAR 2.Yİ GEÇİRİRSE(ALLAH KORUSUN) O ZAMAN NÖROLOĞA GÖTÜRMEMİ 5 YAŞINA KADAR DİKKAT ETMEMİZİ SÖYLEDİ.ÇOK KORKUYORUM ALLAHIM ESİRGESİN g