- 27 Eylül 2009
- 4.030
- 0
- 45
Yasemin ben içmeye basladım canım hele işte bunaldıkca atıyom kendimi bahceye zaten az emdirmiştim ben o yüzden tekrar basladım belki ara mesafe cok olsaydı unuturdum .Kıymet ne güzel bir aksam gecirmişsin biz bu aralar zeyneple yapısık yasıyoruz wc ye yollamıyo degil gezmeye sabah işe giderken kıyamet kopuyor
ara uzun oldu benim 2.bebekte çıkınca ortaya ama hala canım çok istiyoda iatla içmiyorum içmiycem tekrar başlamıycam diyorum bakalım.....
Slm herkese kiymet valla okurken ne guzel dedim masallah arada tekrarla doping olur ben minayi 2 kere biraktim bu yasina kadar sac boyatmaya gittim ondada sacima boya surdurup paketli halde araba atlayip geri dondum keske bakanim olsa ve duran bir kizim ayda bir cikardim enazindan sigaraya ben 26 ay sonra basladim 1 sigara yetti baslamaya sadece su var ki minanin alerjisi var o uydugunda anca balkonda iciyrm o da eskiden 1 paket icerdim azaltmama neden oldu ii oldu ama ben baslamaknistemesemde hep emzirmenbitince baslari
M herhalde diye icimden gecirip kodladim kendimi sanirim yasemin sanada masallah 2 cocukla allah nazardan saklasin guc versin ben minayla pilimin bittigini hissedyrm aksamlari
bende eminim 1 tane içsem eskisi gibi başlarım hiç bırakmamış gibi, o yüzden içmemem lazım o 1 taneyi
nargile acaba başlamama neden olurmu ki :44:
en iyisi riske girmemek :97:
haktan aşırı ama aşırııııııı yaramaz dağınık pis bi çocuk
haktan gibi olsa zümra başedemezdim kesinlikle
allaha şükür ki acıdı rabbim banada 2.yiuslu bebek yaptı
tabi şimdilik
inşallah değişmez böyle gider
Prima Yıldızını Arıyor da 16.08.2011 tarihinde eklenen videolar arasında naz da var oylarınızı bekliyoruz.. (5.yıldızı tıklayarak oy verceksiniz)
şimdi üye oldum oylamak için ama ilk önce msnden onay gerekiyomuş bende şifresi yok
akşama kociş gelince artık
maşallah naz'ıma yaaa
o nasıl tatlılık o nasıl güzellik
evet pelin ya ne varsa sende var valla yapalım şu işi katılmak isteyen olursa katılır.. süper olur..
kıymet bende memeyi bıraktırmadım henüz ki bizim öyle 2-3 değil 22-23 :)) bende bakalım memeden sonra bi düzenimiz olur ümidindeyim..
sağolun arkadaşlar darısı tez zamanda başınıza gelsin inş.:)
yav bende bırakamıyoduum zeynebi ama bildiğiniz gibi çok yapışık yaşıyoruz zaten arada nefes almaya ihtiyacımız var ama bu aralar 1-2 saatte olsa sıklıkla bıraktığımdan ben giderken bana el bile sallayıp öpücük atıyo zorluk çıkarmıyo maş. gelince tripte atmıyo bi tek memeeee derdi çocuklarımız bayaaa büyüyünce beraberde yaparız inş. böyle organizasyonlar
ben zeynebi emziriyorum hala ama günde 2-3 o da akşam yada geceleri içiyorum napıyım bırakamadım
o düzen denen şeyden bende acil istiyorum ramazan dolayısıyla sapıtan uyku düzenimizi bayramdan sonra yola koymak istiyorum memeden ayrılıncaya kadar sanmıyorum ama az kaldı şunun şurası 5 ayımız daha var (şafak sayıyorum)
herkesleri öpüyorum sahur bitti yatma vakti :)
valla bana kalsa ben bırakamazdım hamileykende içerdim
aşırı tiryakisiydim
çok şükür ki tiskindim haktana hamile kaldığımda