yasemincim hoşgeldin, kıymetcim geçmiş olsun..
kızlar bişey sorucam siz ufaklıklara yemek olarak ne yediriyosunuz allahaşkına.. fasulye yemiyo, bezelye yemiyo, bamya yemiyo, semizotu yemiyo ben ne pişircem bu kıza ya kafayı yicem.. sürekli makarna pilav okadar.. çorba bile içmiyo ya.. iyice zayıfladı..
Yasemin masallah kuzularina sibel kendi onune mi koyuyorsun yemegi sen yediriyrsan birak o kendi yemege calisirken az cok yiyorlar diye dedim kiymet masallah kilosuna valla hic yemiyr kilosu yk sutunmu cok yaryr acaba mina 11,5-12 arasi gidip geliyr kilosu boyuda cok mu acaba kilosuna gore biz boy olctrtmuyrz artk durmyr 86 di 3-4 ay once sanirim
hoşbuldum sibelim
bizde çok şükür yemek seçme durumu yok
makarmasını pilavını sebzeli yapsan sibel, en azından bunların tadına alışana kadar
yemez mi ki öyle :44:
bizimki de yemiyo yaa kelin ilacı olsa durumundayız. tehditle bugün yooğurt ve yarım kase çorba içirdim çok zorlayınca kusuyo yeni huy çıkardı hastalığına bağlıyorum inş. geçicidir eski çöplenmelerini ve milletin önünden yemek aşırmasını özledim yanideli gbi sevdiği çikolata dondurma ve çubuk krakeri bile ağzına sürmüyo burun kıvırıyo sürekli su içiyo sıcaklardan heralde
hafta sonu götürdüğüm doktor kendi doktoru izndeydi kilosu üst sınırda dedi paranoyak etti beni 13 750 kilosu sizce çok mu fazla?
Yasemin masallah kuzularina sibel kendi onune mi koyuyorsun yemegi sen yediriyrsan birak o kendi yemege calisirken az cok yiyorlar diye dedim kiymet masallah kilosuna valla hic yemiyr kilosu yk sutunmu cok yaryr acaba mina 11,5-12 arasi gidip geliyr kilosu boyuda cok mu acaba kilosuna gore biz boy olctrtmuyrz artk durmyr 86 di 3-4 ay once sanirim
Ayyy sobelendik :)) nbr yasemin ben oglan kucagimda otuduyorum bu sicakta kuzular nasil cok tatlilar masallah allah kolaylik versin sana:)
hmmm bilmiyodum bak ben ordaki kasların henüz gelişmiş olmadığını :44:yasemincim naz da bi kaç kere çişini söyledi bende klozet adaptörü aldım yaptık bikaç kere.. maşallahama doktor dediki ordaki kaslar 22. ayda gelişimini tamamlıyomuş o yüzden en erken 22 aydan sonra çiş eğitimine başla dedi.. ama hevesi kırılmasın diye o söylerse yaptırıyorum yoksa öyle varmı geldimi vs yok yani.. tatilde bende normal külot giydirdim hep rahat etsin diye tabi her seferinde işedi :))
Günaydın en erkenci biziz herhalde babası giderken uyandı hala daha ayaktayız,2gün önce bizde denize gittik oğluşa yaradı 1saatten fazla sudan çıkmadı
simitin içine oturdu ayaklarını çırparak tek başına yüzdü durdu