benimki bu saydıklarının hiç birini yemiyor malesef sadece ekmek yiyor eğer ekmekle başka bişi verirsem çıkarıyor hemennaz iyice hiçbişey yemez oldu.. siz kahvaltıda neler veriyosunuz..
ben krep yapıyorum omlet yapıyorum tost yapıyorum yumurta haşlıyorum ama hiçbirini yediremiyorumbaşka ne yiyebilir bilmiyorum.. yumurta peynir zeytin bal pekmez domates.. bunların dışında siz bişeyle hazırlıyomusunuz??
naz iyice hiçbişey yemez oldu.. siz kahvaltıda neler veriyosunuz..
ben krep yapıyorum omlet yapıyorum tost yapıyorum yumurta haşlıyorum ama hiçbirini yediremiyorumbaşka ne yiyebilir bilmiyorum.. yumurta peynir zeytin bal pekmez domates.. bunların dışında siz bişeyle hazırlıyomusunuz??
Slm kizlar bizimde istahimiz pek yok sicaktan sanirim birde 15 gun once ishal olmustu 1 kiloya yakin gitmis zayiflamis kuzu et sevmiyor minada demirine baktrdim baya bir dusuk ciktiilaca basladik diyetistyenede danistim heroglen kofte vermeye basladim avucunun ici kadr et tuketmesi lazimmis hergun bende 2-3 tane kofteyi birsekilde yedryrm artik sabah kahvaltisi sevmyr minada diyetisyen cok yemesini bekleme parmagim kadar ince uzun kasari kucuk kucuk yapiyrm kendi catala batirip yiyor birde az bal 1 cay bardagi sut kahvaltimiz bu diyetisyende tamam iste dedi eskiden tahin pekmezde yerdi artik yemyr hi birde zeytin sevyr 2-3 zeytin yiyor sucuk salam nutella falan hic ydrmedim dusunmyrmda vermeyi bende bayadir atletle ytryrm sadece sibel bizdede kopek var yan apartmna aldlar alisamadi yerine nasil havlyr kopekleri cok seven mina uykudan onun havlamasiyla uyanmaya basladgindan beri kopeklerden korkuyor o pervanelinlamba ise yaryrsa bende alym sibel ya antalyadaki arkdsim al muhakkak dedi ama ben dokunurmu bilemedim yada serinlemeye ise yrarmi oldum akil ver :)
bizimde iştah problemimiz doğduğundan beri var ben sabahları hala karışım yapıyorum yoksa yemiyo elma peynir bisküvi bal ve bıldırcın ymurtasını karşırıp veriyorum bazen yer bazen yemez keyfine kalmış yemekle hiççç arası yok bazen simit yer sebze falan artık mümkün değil yemiyo makarna börek et sucuk muz bunları yerse yer çorba falan mümkün değil kaşığı ağzına götürüyo kokluyo kokusunu beğenmezse ağzına sokmaz yeme problemimiz çok fazla şu aralar sanırım köpek dişleri çıkcak ve sıcaklardan hiç yemiyo zaten zayıf ii ce zayıfladı şu köpek dişleride çıksaydı 2.azılara kadar diş olayını kapatacaktık ama bakalım artık zaten ne isterse onu yiyo ve benim elimden bişey yemez illa kendisi yiyecek ee kendiside beceremiyo zaten yarısı üstüne yarısı yere ağzına bişey girmiyo
Birileri yemekmi dedi ben cıldıracam herseyi yiyen kız artık hiç bişey yemiyor sabah yumurta beyazı ile kahvaltı bitiyor hı bide gıgı (süt) corba asla yogurt yok agzına sürmüyor yemekte yemiyor köftede yemiyor makarna ver pilav var bunları yiyor .bu aralar limonata yapıyorum onu içiyor bolca üzüm yiyor karpuz kraker bide cekirdek istiyor atıyor kendini yerlere bende nutella falan vermiyorum bi kere denedik baktım sürekli istiyor vermiyoruz almıyoruzda.Biz geceleri askılı badi ile yatıyoruz yoksa su içinde kalıyor zaten isilik olmus sürekli dusa sokuyorum yarın kısmetse ayvalıga gidiyoruz denize sokacam gecer isiligi umarım
Cubuk kraker ve sutlu dondurma bizdede var minanin en sevdigi sey kuru uzum meyvada yiyor ben birarar sutden keserken pestil almistim onlarida yiyordu memeden kesme bizim faciaydi akil veremeyecegim pismanim erken kestigimede ama mecburdum ama yinede 2 ay daha emzirseydim demiyor degilim ki ben 6 ay emzirirm yeter diyordum 18 ay az geldi kesincede cok ozluyrm onu emzirmeyi de yogurt minada yemiyor bazen ayran iciyr druda diyetisyende verme dedi obur yogurtlardan mina sut iciyr diye memeden kestigimde az sekerli sutlac yapiyrdum ilk zaman sut icmeye alismamisti diye onu da sevmisti belki fikir olur eda umarim guzel bir tatil olur eglenirsiniz anne kiz bu arada ben gecen sene baska bir topikte gormustum belli birgun belirleyip tum anneler ogun bulusup topikte yaziyordu atyrm her cuma iletisim kopmuyrdu boylece herkes o gun gunduz veya gece 2 satr yazip cikyrdu ne dersiniz bizde oyle yplimmi bu arada yasemin portakal hanimla gunler nasil grrsen yaz biraz bktim gecen ama yrm yapmama firsat oldumu bilmyrm masallah allah anali babali buyutsun diyim tekrar
herkese ii hafta sonları bize doktor yolları....
geçmiş olsun cnm umarım önemli bişeyi yokturherkese ii hafta sonları bize doktor yolları....
herkese selaaaam
evime geldim ben
özlemişim evimi yaaaffff
biz çok iyiyiz
portakalımçok iyi ve çok hanım bir kız
haktanımla uzaktan yakından bir alakası yok
biri aralık biri haziran bebeği ya o kadar zıtlarişte
hiiiiiiç üzmüyo zümram annesini
haktanım iyiden iyiye büyüdü
baya baya konuşuyo nerdeyse
kakamızı tuvalete yapmayada başladık
iştahımızda bir bozulmada yok
aburcubur süt ve tatlılar hariç herşeyi yiyo içiyo
kıyafet konusuna gelince gece gündüz atlet kilotla duruyo evde
ayyyy anlatacak çoooook şey var ammavelakin vakit yok şuan
yeni girdim eve bi dünya iş beni bekler
bi rahatlayayım döncem ben size :82:
nesi var kuzunun canım nası oldu??
geçmiş olsun cnm umarım önemli bişeyi yoktur
hoşgeldin canım evine aramıza
maş. kuzulara da annelerini hiç üzmesinler
bende yeni geldim 2 gündür annemdeydim işler beni bekler görüşürz
yasemincim hoşgeldin, kıymetcim geçmiş olsun..
kızlar bişey sorucam siz ufaklıklara yemek olarak ne yediriyosunuz allahaşkına.. fasulye yemiyo, bezelye yemiyo, bamya yemiyo, semizotu yemiyo ben ne pişircem bu kıza ya kafayı yicem.. sürekli makarna pilav okadar.. çorba bile içmiyo ya.. iyice zayıfladı..