- 27 Ağustos 2007
- 1.200
- 3
- 39
yasemin hoşgeldin kuzuum. Hayırlı olsun yarı kırkınız. Günler çabuk geçiyor. Maaşallah meleğime ne güzel yormuyormuş annesini allah nazarlardan korusun. Hep böyle devam etsin. Ama haktanıma da laf yoook paşaların paşası öp annesi benim için iki kuzumu da. Seni de öperim tabi güzel kuzuların anası.kızlaaaaarrrrr noldunuz yafffff
geçmişi okumak çok kolay oldu(((
resimlere yorumlarınız için ve güzel dualarınız için hepinize çooooook teşekkür ederiz teyzeleri
bugün yarı kırkımızı yaptık kızımızın
Haktana hiiiiiç benzemeyen hanım hanımcık bi kızım var benim
Allah bu yönden kolaylığımı verdi çok şükür
arada bir edepsizleşiyoruz ama o kadarcık olsun dimi
Her şey yolunda ve çok iyiyiz biz
tek sorun özledim sizi yaaaaw
inşallah sizde iyisinizdir
hepinizi çok çok öpüyorum canlarım
yeğenlerimi daha çok öpütorum tabe :82:
Hepiciğiniz allaha emanet olun özleyin bizi emi
yasemin hoşgeldin canım ee yaz da geldi kimsecikler kalmadı buralarda prensesin çok güzel maşallah allah bahtını da güzel etsin.. Nasıl zor oluyo mu ikisiyle birden ilgilenmek biraz anlat bakalım??
yine kimseler yok yawBende oğluşu uyuttum bi bakim dedim ne var ne yok
facede haktan emir vardı sibel,melike falan hepsiyle arkadar bende ekledim haktanı görünce dedim yasemin herhalde ama değilmiş:26:
yasemin hoşgeldin kuzuum. Hayırlı olsun yarı kırkınız. Günler çabuk geçiyor. Maaşallah meleğime ne güzel yormuyormuş annesini allah nazarlardan korusun. Hep böyle devam etsin. Ama haktanıma da laf yoook paşaların paşası öp annesi benim için iki kuzumu da. Seni de öperim tabi güzel kuzuların anası.
sibelciiim pek bir meraklı gördüm seni bu konuda öhö öhö:)))
yasemin hoşgeldin canım ee yaz da geldi kimsecikler kalmadı buralarda prensesin çok güzel maşallah allah bahtını da güzel etsin.. nasıl zor oluyo mu ikisiyle birden ilgilenmek biraz anlat bakalım??
yine kimseler yok yawbende oğluşu uyuttum bi bakim dedim ne var ne yok
facede haktan emir vardı sibel,melike falan hepsiyle arkadar bende ekledim haktanı görünce dedim yasemin herhalde ama değilmiş:26:
allah şu sebzegil enişteye tez zamanda akıl versin sibelim senin gibi bir eşe ve dünya güzeli evladına sahip olmanın değerini anlasın büyüsün akıllansın inşallah.valla işin o kısmına girersek ben de senden farklı değilim çocuk delisiyim. şimdiden özledim hastanede heyecanla yavrunu ilk kez kucağına alma duygusunu kucağımda minik bebek kokusunu emzirmeyi aguları... ne yapalım allah yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler versin.ben çok istiyorum ikinciyi müzeyyen aslında ama malum pek parlak bir evliliğm olduğu söylenemez.. birde şuanda bile biçok şeyi yetiştiremiyorum bide 2. olursa naparım bilmiyorum çünkü yardım edenimde yok.. yoksa nazın bu hayatta tek kalmasını istemem.. hem ben çocukları da çok seviyorum.. ben böle ebru şallının filan yerinde olsam rahat 4 tane doğururdum :))
sağol müzeyyenim
valla geçti gitti 21 gün anlamadan dediğin gibi
yaaa teyzesi kızım maşallahlık amin inşallah değişmez huyu
haktanımında hakkını yiyemem tabi iştah konusunda hiiiiç çektirmedi bana
öptüm valla kızımı senin için yarında oğluşumu öperim
sende yakışıklılarımı öp yerime emi
ay bende merak ettim cidden heeee sibel bu ne merak
selaaaam kimseler gelmemiş müzeyyen nabersin canım bi bakıyım dedim hazzırlıklara devam görüşürz
hoşbuldum sibelim
yaz geldi ama ben hiç bişey anlayamıyorum bu yazdan dışarı çıkamadığım için
kızım 18 günlükken pilav şenliğine gittim sadece
şimdilik kolay gidiyo aynı şekilde kolay olacakmı evime geçtiğimde bilmiyorum
haktanım hala çocuklarıyla gün boyu oynuyo
eve gittiğimizde tek ben ve bebek olacak yanında o zaman nasıl olacak bilemiyorum
kızım çok hanım teyzesi
hiç zorlAMIYO BENİ ÇOK ŞÜKÜR VE İNŞALLAH DEĞİŞMEZ
sen nasılsın naz nasıl işin noldu sibelim
o ben değilim selvercim handedir kesin
allah şu sebzegil enişteye tez zamanda akıl versin sibelim senin gibi bir eşe ve dünya güzeli evladına sahip olmanın değerini anlasın büyüsün akıllansın inşallah.valla işin o kısmına girersek ben de senden farklı değilim çocuk delisiyim. şimdiden özledim hastanede heyecanla yavrunu ilk kez kucağına alma duygusunu kucağımda minik bebek kokusunu emzirmeyi aguları... ne yapalım allah yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler versin.
akşam eve gidince ilk iş öperim teyzesi:)
aaammmmiiiinnn canım.. ben yapıcam allah kısmet ederse ikinciyi de acaba büyümedenmi daha kolay olur yoksa naz kreşe başladıktan sonramı karar veremiyorum..
güzel kuzuların güzel anneleri selam
şöyle bir baktımda sorun yok gibi:) herkez iyi görünüyor.
tatilcilerde dönmüş, sorunsuz güzel geçmesinede sevindim kızlar
bizde kısmetse 14 ağustos da kemer de olacağız
yasmin maşallah portakal hanıma annesini üzmüyormuş
bizden haberlerde iyi şükür
öykü maşallah bir yandan dişlerinin verdiği huzursuzlukla mızırdanıyor,
bir yandanda gevezelik yapıyor. çok şükür derdini anlatmaya başladılar
hııı bu arada memeyi bıraktırdım ve çok kolay oldu
hepinizi sevgi ile kucaklıyorum
gün içinde uğrarım yine
çok sezsiz kalmış topik çok
Selamm
Bugun tatilimizin son gunu dinlenecegimiz yerde yorulduk valla bu sipa canimiza okudu bugun kahvaltidan sonra havuza girelim dedik agla agla cigliklarla ne yapacagimizi sasirdik iyice her seyi aglayarak istiyor ay bunaltti beni hatta toplanip cikalim bugun dedik bi ara yemez yerinde durmaz yedirtmez uyutmaz ay fenalik geldi...
Kardesler arasi 3 yas en uygunmus nedenini bilmiyorum. Ben de esime efe guzel uyuyup guzel yemeden sozumu dinlemeden en azindan kendini korumayi ogrenmeden cocuk mocuk yok diyorum ona kalsa hemen istiyor su durumda hic dusunemiyorum bile.. Ne zormus yahu...
Optum sizleri ve kuzulari byee
Kızım hasta 1 haftadır. Anjin bulaşıcı dedi doktor. Sizler de dikkat edin nolur. Çok kötü günler geçirdik...Aman gittiğiniz yerlerde el atanlar için önlem alın. Ben kırmamak için kırıldım açıkçası. Gören elliyor, öpüyor bişey diyemiyorum. Dersem çok üzülüyorum...Bilmiyorum ne yapılabilir. Evden bulaşmadığı kesin. Sokaktan gelince heryer yıkanıp, siliniyor ama bu da çözüm olmadı .Yolda yanıma aldığım bez de sil sil yetmiyor. Bu bizim kaçıncı bulaşma. Başta anneme babama söyleyince küsüyorlar...Elleri yıkamadan çocuğa dokunmamak bu kadar zor olmamalı...Allah biliyor neler yaşadık kızımla...Tamam böyle böyle büyüyecekler de daha 2 yaşına gelmeden bu acıları çekmeseler...Bağışıklık sistemi ilaca gelişiyor...Anlatamıyorsun işte.