çook geçmiş olsun,,anjin mi olmuş tam anlayamadım rahatsızlığını?bızde çarşamba kırıkkale ye gıdıcez aşımın taraf ope koklaya bır olacaklar ,okuyunca korktum şimid yaa,Allahım ınşallah hastalıksız atlatırız...gerçi azra pek elletmez opturmez kendını ama yinede her onunen gelen kucağına almak opmek ısteyecek,,bakalım ben daha tedbırlı olurum artık korktum cunku...sızede cok cok geçmış olsun canım rabbım tekrarırndan korusun,sağlık sıhhat versin.
sibelcim bende kitapta okumuştum,cocuk bıyere çarptığında düştüğünde sakın oraya vurup pis yer sen kızıma ıff mu yaptın falan demıcekmışsın,,cocuk hem vurmayı ogrenır hemde kendı hatalarını başkalarına başka şeylere yuklemeyı öğrenirmiş.ben düştüğünde hep bişi olmadı bişi olmadı deyıp geçiştırıyorum çok canı yandıysa opıyımde geçsın dıyorum hemen uzatıyo elını vs,opunce unutuyo ayağa kalkıyo....bi de bi hareketı belledıklerı zaman cok ustunde duruyo bu bebeler,,bı sure oyle devam ediyo sonra kendılığınden gecıyo sen ustunde durma en ıyısı,geçer inş...azra bı ara şu pepee nın kardeşi bebe varya,boyle tatlı tatlı abii abiii deyıp duruyo ,allahım bızımkı belledı onu herşeye abii abiii,,bana babasına yada bişey isterken aglıyoken herşeey ama herşeye,,eşim sinir oluyodu unutturalım bişey yapalım felan dıyodu ben hıç ustune gıtmedım bı sure sonra unuttu o kelımeyı.ama baya bı duyduk yani abii abii diye fenalık gelmiştı artık
inş naz da unutur vurma işini
evet sabırlı olmak gerekıyo ama bazen gercekten zorluyolar insanın sabrını,,valla bende oyle hiç kızmayan bağırmayan bi anne değilim,,belli yerlede sesımı de yukselltım kızdımda bence o da gereklı,,azra artık bılıyor benım neye kızacağımı,haa yapıyo mu yapıyo cocuk sonuçta ama benım bır azzraa!!! demem yapmaması gerektığını hatırlatıyor.mesela su sebılının suluğuyla sureklı oynar ben azraa deyınce yerıne koyar geri çekılır(maşallah diyeyım evde sozumu dınler)fakat dışarda hep azra hanımın suyuna gitmek gerekiyor,yoksa yırtıyor ortalığı....Bu arada kitabın yazarı kım acaba?