2009 Aralık Anneleri

kızlar zeynebe güneş kremi alıcam ne tavsiye edersiniz kullanan varsa

bide geçeen sene tatile gidenler havuzda falan mayonun altına bez bağlıyo muydunuz şu svimmers lardan

akşama okurum şimdi çıkmam lazım Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin

Son düzenleme:

nivea baby kullandım geçen yıl mayonun altına da bez falan bağlamadım denize katkıda bulunduk bulunduysak zaten çok kısa kalıyoduk ama bu yıl daha uzun süre kalacak olunca belki huggies almak gerekebilir ama sudan çıkar çıkmaz çıkarmak lazım onu da nemli kalıyormuş

hepimizin Regaib kandili mübarek olsun.Rabbimden annelere sabır kocalara akıl fikir ve anlayış bebelere de bol bol uyku, iştah ve mutlu bi çocuk olmalarını diliyorum(amin):)

aminnnnnnnnnnnnn amin

evet ya ben de onu düşünüyorum kıza 50 faktör alacağım swimmers düşünüyorum

kocişin bu yaz planı herşey dahil istemiyor otel görmeye gitmeyeceğim bir otele gideriz kahvaltı yapar çıkarız neresi meşhursa gezer nesi ünlüyse yeriz istediğimiz yerde kalırız GEZE GEZE TATİL YAPARIZ DEDİ ZOR OLUR MU ACABA ZEYNEPLE

melike napıon turta nasıl? eve gıren davetsız mısafırler ılgılı bı gelısme var mı?Bu arada pelın burcu falan nerdeler gecmıse de bıraz goz attım bayagı az kısı kalmıs yazan...

melike napıon turta nasıl? Eve gıren davetsız mısafırler ılgılı bı gelısme var mı?bu arada pelın burcu falan nerdeler gecmıse de bıraz goz attım bayagı az kısı kalmıs yazan...

sağol canım yok bir gelişme zaten umudumda yoktu giden gitti
turtam iyi çok şükür hepimizin ki gibi tam gaz kuduruyor akşamları sanki erkek çocuğu güreşiyor benimle yerde alt alta üst üste boğuşuyoruz her geçen gün daha tatlı daha akıllı oluyorlar
az kaldık sayılı siz nasılsınız senin paşa nasıl

Ben çıktım yarın görüşürüz hepinizin kandili mübarek olsun öpüyorum sizi ve kuzuları

aman aynı benımkı de memeden kesmeyı dusunuyorum ama cesaret edemıyorum bende

herkese merhaba.kandiliniz mübarek olsun.Allajım benim ki de içinde tüm kuzucuklara iştah ve sağlık nadip eyle.amin

çatlak kızım benim.. hep böyle herşeyi kendim yapcam derdinde ama sinir küpü..

hepimizin Regaib kandili mübarek olsun.Rabbimden annelere sabır kocalara akıl fikir ve anlayış bebelere de bol bol uyku, iştah ve mutlu bi çocuk olmalarını diliyorum(amin):)

amiiinnnnnn...

ben sebamed kullanıyorum naz çok beyaz olduğu için ve cildi hassas oludğu için.. geçen yaz ben mayo almadım küçük diye svimmers lardan aldım.. hiç bi işe yaramıyo işeyince şır diye dışarı akıyo.. sadece heralde kaka yaparsa orda kalsın diye.. nemliyi bırak bildiğin bebek bezi gibi sırılsıklam yani.. bide kilot gibi olduğundan krem sürdükten sonra giydirmek zor ıslakken çıkarmak.. bu sene şey aldım ben aynı bebek bezi gibi takıyosun cırtcırtlı ama mayo kumaşından alt.. okadar.. unnadodan almıştım :))

herkese merhaba.kandiliniz mübarek olsun.Allajım benim ki de içinde tüm kuzucuklara iştah ve sağlık nadip eyle.amin

aminn...

sağloun kızlar cevaplar için yarın bakıyım bende sebamed kullanıyorum banyo ürünlerinde çokta memnunum. güneş kremide öyle alıyım bari. bende görmüştüm unnado da onlardan:) almak aklıma gelmedi çünkü böyle bi düşünce yoktu neyse kısmet artık ben bikini aldım zeynoya çıkarması kolay olsun diye denize gireceği bile meçhul ama kısmet ben yine de tedbirli gidiyim :)

kıymetcim bizde sebamed +50 kullandık geçen sene çokta memnun kaldım. bebek bezi geçen sene huggies swimmers kullamıştık memnun kaldım. ama denizden sonra hemen çıkardım ıslak kalmasın diye . bu sene mayo aldım oğluşuma ama yanında huggies götürecem havuza filan girerken onu giydiririm.

slmlar herkes nasıl biz çok şükür iyiyiz tatil için gün sayıyorumm . kısmetse haziran 18 de çeşme deyiz. inşll güzel bi tatil yaparız oğluşla . geçen seneden hiç bişey anlamamıştım çünkü ..

ohhh tatil sezonu açılıyo hadi bakalım :))

darısı başımıza.. inşallah bu yazki tatillerimiz daha rahat ve güzel geçer..

evim misler gibi oldu, haktanı uyuttum aldım çayımı elime annemlerin akşama gelmelerini bekliyorum
onların gelmesine yakın bilg. kaldırcak kociş tabiki
saklıycez bilgisayarı :86:
alışamadı annem babam bilgisayara çok korkuyolar internetten
bizde onlar endişe edeceğine saklıyoz bilgisayarı her gelmelerinde
hava kapalı baya ama olsunsoğuk yok
yinede yarın mangalımızı yapıp sallancaz karşıki salıncaklarda
oynıycez koca koca kadınlar

heeee bu arada dün giremedim geç olsun güç olmasın derler ya kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun inşallah

DENİZ VE GÜNEŞ KREMİ MESELESİNE GELİNCE
GEÇEN SENE BEZSİZ MAYOYLA GİRDİ HAKTAN DENİZE
BICIR BICIR YÜZDÜ OĞLUŞUM SİMİTİYLE
BABASININ KREMİNDEN SÜRDÜK SEBAMET
ÇOK KALMAMIZA RAĞMEN BAYADA İYİ GELDİ YANMADI HİÇ MİNİK BALİNAM
GEÇEN SENE DENİZDEKİ RESİMLERİMİZE BAKIYORUNDA NE KADAR BÜYÜMÜŞ YAVRUM YAAA

canım BİZİ HABERSİZ BIRAKACAKSIN DEMEK HADİ SANA İYİ EĞLENCELER

kimseler yok tabi canım sıkkın yarın engin bey bisiklete binmeye gitcekmiş sabah erkenden akşama anca gelir.. benimde bir sürü işim vardı yapamıcam (

aaa kimsecikler uğramamış yaaa

bende gelemedim bugün arkadaşa bebek görmeye gttik tam 20 günlük öyle güzel kokuyor ki cennet cennet benim dananın kokusu kalmamış öyle:)zeynebin peşinde dolanmaktan bişyde anlamadım ama arkadaşlara yaradı zeynebi görünce kızları pısıp kaldı hiç gıklarını bile çıkarmadılar korkularından yavrular elleşmesin onlara dye:)

herkse ii hafta sonları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…