kızlar zeynebe güneş kremi alıcam ne tavsiye edersiniz kullanan varsa
bide geçeen sene tatile gidenler havuzda falan mayonun altına bez bağlıyo muydunuz şu svimmers lardan
akşama okurum şimdi çıkmam lazım Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin
hepimizin Regaib kandili mübarek olsun.Rabbimden annelere sabır kocalara akıl fikir ve anlayış bebelere de bol bol uyku, iştah ve mutlu bi çocuk olmalarını diliyorum(amin):)
bide geçeen sene tatile gidenler havuzda falan mayonun altına bez bağlıyo muydunuz şu svimmers lardan
hepimizin Regaib kandili mübarek olsun.Rabbimden annelere sabır kocalara akıl fikir ve anlayış bebelere de bol bol uyku, iştah ve mutlu bi çocuk olmalarını diliyorum(amin):)
melike napıon turta nasıl? Eve gıren davetsız mısafırler ılgılı bı gelısme var mı?bu arada pelın burcu falan nerdeler gecmıse de bıraz goz attım bayagı az kısı kalmıs yazan...
selam millet herkesin yüzünde güller açıyo :)
yemek yapana kadar 2 kez üst değişitdim hanımın neymiş efendim suyla oynıycakmış bende çabuk hallediyim diye ses çıkarmadım ama umarım hasta olmaz..
sibel face deki nazın videosu çok hoş rahat etcen annesi bi giymeyi başarsa kurtarıcak seni bu yükten:)
herkese merhaba.kandiliniz mübarek olsun.Allajım benim ki de içinde tüm kuzucuklara iştah ve sağlık nadip eyle.amin
kıymetcim bizde sebamed +50 kullandık geçen sene çokta memnun kaldım. bebek bezi geçen sene huggies swimmers kullamıştık memnun kaldım. ama denizden sonra hemen çıkardım ıslak kalmasın diye . bu sene mayo aldım oğluşuma ama yanında huggies götürecem havuza filan girerken onu giydiririm.
slmlar herkes nasıl biz çok şükür iyiyiz tatil için gün sayıyorumm . kısmetse haziran 18 de çeşme deyiz.inşll güzel bi tatil yaparız oğluşla . geçen seneden hiç bişey anlamamıştım çünkü ..
evim misler gibi oldu, haktanı uyuttum aldım çayımı elime annemlerin akşama gelmelerini bekliyorum
onların gelmesine yakın bilg. kaldırcak kociş tabiki
saklıycez bilgisayarı :86:
alışamadı annem babam bilgisayara çok korkuyolar internetten
bizde onlar endişe edeceğine saklıyoz bilgisayarı her gelmelerinde
hava kapalı baya ama olsunsoğuk yok
yinede yarın mangalımızı yapıp sallancaz karşıki salıncaklarda
oynıycez koca koca kadınlar
heeee bu arada dün giremedim geç olsun güç olmasın derler ya kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun inşallah
DENİZ VE GÜNEŞ KREMİ MESELESİNE GELİNCE
GEÇEN SENE BEZSİZ MAYOYLA GİRDİ HAKTAN DENİZE
BICIR BICIR YÜZDÜ OĞLUŞUM SİMİTİYLE
BABASININ KREMİNDEN SÜRDÜK SEBAMET
ÇOK KALMAMIZA RAĞMEN BAYADA İYİ GELDİ YANMADI HİÇ MİNİK BALİNAM
GEÇEN SENE DENİZDEKİ RESİMLERİMİZE BAKIYORUNDA NE KADAR BÜYÜMÜŞ YAVRUM YAAA