Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni foto yukledımmmm gerci kımselerrr gelmıyorrrr ama
kızlar yarın tatile armutluya gidiyoruz cumartesi döncez malum seçim muhabbetine herksler kendilerine ve bebelere ii baksın. Umarım zeynep ve bizim için güzel ve rahat bi tatil olur
yasemincim seçimden snra gideceğini söylemiştin denk gelemezsek tekrardan hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşım sana. Bir avazda rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin portakal hanımı:)
haydi eyvallah....
gunaydın herkese yanı melıkeye cunkı baska kımse yok...
ohhhh güle güle gıdın gelın ınşş,,,umarım cok ama cokk güzelllllllll gunller gecırırsınızzzkızlar yarın tatile armutluya gidiyoruz cumartesi döncez malum seçim muhabbetine herksler kendilerine ve bebelere ii baksın. umarım zeynep ve bizim için güzel ve rahat bi tatil olur
yasemincim seçimden snra gideceğini söylemiştin denk gelemezsek tekrardan hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşım sana. bir avazda Rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin portakal hanımı:)
haydi eyvallah....
melıke cok saol yorumların ıcın,,başı yazmalı fotodakı yorumuna bayıldımmmm cok guldümmMaşallah azra kuzusuna bayıldım bayıldım çokçok şekerdi zaten daha bir şeker olmuş maşallah tekrar
pazar günü silivri belediyesinin pikniği vardı kociş annemle kardeşimi de yazdırmış klasis golf otelde çok güzeldi zeynep hayatını yaşadı resmen koştu hopladı zıpladı kaydıraklara götürdüm ilk kez kaydıraktan kaydı şişme oyun havuzu vardı çocuklar zıplıyordu oraya girdi hopladı attı kendini yerlere çıkmak istemiyordu çok çok eğlendi babası top almıştı top oynadı koştu şarkılar davullar çalmaya başlayınca benim oynak başladı oynamaya çok gzel bir gündü hem yoruldu haşat oldu hem çok eğlendi cumartesi günü de eşim görevli olarak belediyeyle mitinge gitti hazırlanırken ben seslendim özgür dedim turta da seslendi ögüüüü şok olduk ikimizde ilk kez yaptı böyle birşey
kızlar yarın tatile armutluya gidiyoruz cumartesi döncez malum seçim muhabbetine herksler kendilerine ve bebelere ii baksın. umarım zeynep ve bizim için güzel ve rahat bi tatil olur
yasemincim seçimden snra gideceğini söylemiştin denk gelemezsek tekrardan hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşım sana. bir avazda Rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin portakal hanımı:)
haydi eyvallah....
pazar günü silivri belediyesinin pikniği vardı kociş annemle kardeşimi de yazdırmış klasis golf otelde çok güzeldi zeynep hayatını yaşadı resmen koştu hopladı zıpladı kaydıraklara götürdüm ilk kez kaydıraktan kaydı şişme oyun havuzu vardı çocuklar zıplıyordu oraya girdi hopladı attı kendini yerlere çıkmak istemiyordu çok çok eğlendi babası top almıştı top oynadı koştu şarkılar davullar çalmaya başlayınca benim oynak başladı oynamaya çok gzel bir gündü hem yoruldu haşat oldu hem çok eğlendi cumartesi günü de eşim görevli olarak belediyeyle mitinge gitti hazırlanırken ben seslendim özgür dedim turta da seslendi ögüüüü şok olduk ikimizde ilk kez yaptı böyle birşey
sağol canım benim amiiiiin inşallah
sizede iyi tatiller kıymatcim inşallah çok güzel geçer
oy yerim ben o dilli zilli gelinimi
ooohhh ne güzel geçmiş pikniğiniz
bizim hafta sonuda harikaydı
7 kadın 4 erkek 6 çocuk 3 odaya sığıştık yattık
gırgır muhabbet şenlik geçti:)))
hava harikaydı pikniğimizi mangalımızı yaptık parkta oynadık göl kenarında gezdik çarşılara indik
anlıycağınız çok güzel yoğun bir hafta sonu geçirdim bende :82:
ohhhhhhhhhh ne güzel geçmiş eğlenmişsiniz bizde eğlendik valla güzel oluyor değişiklik özellikle çocuklar için
vallahide öyle dünürüm
ayyyy kk grubu toplansak heeeep birlikte piknik yapsak ne gesel olurdu
gerçi toplanıp yazışamıyoz bile artık ona bile razıyım
Melıke neden kımse yok.çok sakin Burcu işe baslamıs onunla konustum da Pelin nerde ?bılge,nılgun vs vs
handeeee
naber bacıııım
yoksun ne zamandır, gerçi kimse yok eskisi gibi
çocuklar daha çok ilgi istiyo, işler yoğun, havalar güzel herkes gezmede derken buralar bööööyle ıssızlaştı işte
aylardır böyle canım burası ekstra sibel oluyordu o da bugün gelmedi neden ki acaba
ne biliyim hepsını anlarımda pelın duramazdı o buranın bel kemıgı gıbıydı tatıle falan mmı gıttı bı arasam mı?
ben geldiiimmm.... anladığım kadarıyla herkesin hsonu çok keyifli geçmiş ohh sefamız olsun :))
kıymetcim iyi tatiller sana..
anca gelebildim.. hsonu düzenimiz şaştı.. dün akşam yemekte misafir vardı tabi onlar gitmeden naz uyumadı uyuması 11 i buldu öyle olunca ilk kez sabah 9 da kalktı.. e benim işlerim vardı evi topla süpür dünkü bulaşıklar... ordan ağdacı derken öğle uykusu da sarktı kızın.. işte böleee..