2009 Aralık Anneleri

selam herkeseee
hava kapalı, haktan durmuyo ve çooook uykum vaaarrrr :KK37:
kızımda hiç durmuyo alt tarafa dayandı adım bile attırmıyo
ay pek bi mıyyy mıy gördüm kendimi :95:

selam herkese pc nin şarjı bitiyo kız uyanır birazdan

yasemin dikkat et kendine tatlım yorma ki seni de yavaşlattı ya bu kız yaman bişey olucak desene:)

herkesleri öpüyorum

doktora gittim göz için merhem damla ve hap verdi kistleşmiş ilaç kullanmasan ameliyatlık duruma gelirdi dedi ii ki gitmişim. byeeee

selam herkeseee
hava kapalı, haktan durmuyo ve çooook uykum vaaarrrr :KK37:
kızımda hiç durmuyo alt tarafa dayandı adım bile attırmıyo
ay pek bi mıyyy mıy gördüm kendimi :95:

ahh canım benimmmm
sen hamışsınde oylesın ben hergun o anlattığın moddayım:))yorma kendınıı ya senın ev zaten temızdır,,dağınıksa hoş gorsunler o kadarını artıkım:KK45:

selam herkese pc nin şarjı bitiyo kız uyanır birazdan

yasemin dikkat et kendine tatlım yorma ki seni de yavaşlattı ya bu kız yaman bişey olucak desene:)

herkesleri öpüyorum

doktora gittim göz için merhem damla ve hap verdi kistleşmiş ilaç kullanmasan ameliyatlık duruma gelirdi dedi ii ki gitmişim. byeeee

bak ufacık bışı nası da buyuk sonuçlar doğurabılıyor,,ıyıkı gıtmışşsın gercekten cook gecmış olsun:94:

ayy nasıl yakındıysam Allahım duydu sesımı ya azra bugunde dışarda maşallah dedırttı coooooook şukur,,,parka gıttık,,cok guzel oynadı hıç mızıklamadı,,donerken de makul derece agladı:KK1:ohh cok şukurrrrrrrrrrr ya,,atlatıyoruz ınş..şimdi de yorulduya uyuyo hanfendı:KK69:

allah razı olsun hepsi destektir k.validemlerin köstek değiller yani
mecburi temizlik bu
hafta sonu biz samsundayken çok yağmur yağmış nasıl girmişse mutfağın balkonundan su içeri girmiş
p.tsiden beri orayla uğraşıyorum
halısını bilem yıkadım, kocişim astı tabi :KK66:
bitti işim bugün çok şükür
k.validemler geldiğinde giderlerken her birinin arabasına 2 şer halı atcam yıkamacıya verdirmek için işim tamamen bitcek :KK62:

FATMA kız azra sultanın huysuzluğuna nazar değdirdik galiba :KK60:
dur usluluğuna maşallah diyelimde nazar değmesin :nazar:

KIYMET çok geçmiş olsun canım yaaa, iyikide gitmişsin iş açcaktı başına :26:
hemen geçer düzelir inşallah

Yasemin sen tam sopalıksın sen ne diye halı yıkıyorsun bi de akıllıklık etmiş gibi kociş astı ama diyor valla ben şaşırdım sen nasıl asmadın diye dikkat et kendine senin k.valideler iyi onlar zaten sana destek için geliyorlardır yorma ne olur tatlım kendini portakal hanım kızar sonra :KK47::KK47::KK47: :KK4::KK20::KK20::KK20:
Kıymet çok geçmiş olsun canım valla ihmal etmemek gerekiyor ama ben çok ihmalkarım

azra ya da maşşalllah akıllanacaklar yavaş yavaş

Yasemin sen tam sopalıksın sen ne diye halı yıkıyorsun bi de akıllıklık etmiş gibi kociş astı ama diyor valla ben şaşırdım sen nasıl asmadın diye dikkat et kendine senin k.valideler iyi onlar zaten sana destek için geliyorlardır yorma ne olur tatlım kendini portakal hanım kızar sonra :KK47::KK47::KK47: :KK4::KK20::KK20::KK20:
Kıymet çok geçmiş olsun canım valla ihmal etmemek gerekiyor ama ben çok ihmalkarım

azra ya da maşşalllah akıllanacaklar yavaş yavaş

nasıl asayım canım ıslak halıyı kaldırıpta hamiş hamiş :KK9:
piknik yapcaz beraber evin karşısında
ne zamandır istiyoruz ama bu hafta sonuna kısmetmiş
iiinşallah hava güzel olur tabi

yasiii evet yaa yaramazlığına nazar değdı heralde herkese annlattıımm cünküüü,,yanı buranın harıcındede:))şimdide ıyı hallerıne kendı nazarım değecekk bı ole bı olee yaşıyıp gıtcez heralde:))
melıke ye katılıyorum sen ne demeye halı yıkıyosun yaaa allahım yarabbımmm ben senın yerınde olsam yan gelıp yatarımmm yaaa:KK12::KK17:sen halı astı dıyosun ben yıkatırdım kocışe o halıyıııı..ayy ben hıç bı daha hamış olmıyım en ıyısıııı:KK35:

yasiii evet yaa yaramazlığına nazar değdı heralde herkese annlattıımm cünküüü,,yanı buranın harıcındede:))şimdide ıyı hallerıne kendı nazarım değecekk bı ole bı olee yaşıyıp gıtcez heralde:))
melıke ye katılıyorum sen ne demeye halı yıkıyosun yaaa allahım yarabbımmm ben senın yerınde olsam yan gelıp yatarımmm yaaa:KK12::KK17:sen halı astı dıyosun ben yıkatırdım kocışe o halıyıııı..ayy ben hıç bı daha hamış olmıyım en ıyısıııı:KK35:

bi ton kızdı valla sen niye yıkadın diye kocişim
sööööylene söööylene astı bide surat astı ben yıkayamıyomuydum dedi ama nerdeeee bende o rahatlık
içim rahat etmez benim öyle

maşallah deki bu iyi hallerine nazar değmesin annesi :KK69:

yasemincim diyecek laf bulamıyrum sana sonuna geldin hamişliğin dikkat et tatlım kendine ya hayırlısıyla bi doğur sonra seni durdurabilene aşk olsun :)

zeynep her geceki sınırlarımı zorlayarak 1 saat 15 dakkada uyudu var ya gece olsun istemiyorum artık o kadar her gece aynı kabusss:KK43:

nasıl asayım canım ıslak halıyı kaldırıpta hamiş hamiş :KK9:
Piknik yapcaz beraber evin karşısında
ne zamandır istiyoruz ama bu hafta sonuna kısmetmiş
iiinşallah hava güzel olur tabi

ne tesadüf bizde pazar pikniğe gideceğiz belediyeyle beraber kociş k.valideleri ve annemle kardeşimide kayıt ettirmiş

bi ton kızdı valla sen niye yıkadın diye kocişim
sööööylene söööylene astı bide surat astı ben yıkayamıyomuydum dedi ama nerdeeee bende o rahatlık
içim rahat etmez benim öyle

maşallah deki bu iyi hallerine nazar değmesin annesi :KK69:

akıllı adam seni asmadı ya halıyla beraber seni ona şükret :KK53:

Iş yeri acayip gergin bugün fazla takılamam heralde son alınan tahlilde sorun çıkmış patron sağlık müd. Saydırıyor zaten son günlerde çok asabi suratsız

merabayın hatunlar ne yapıyorsunuz benım oglan mıy mıy bugun nedendır anlamadım hastamı olacak kı :44:
Bu arada memeden kesmeyı becebılen oldu mu bu konuda da tavsıye beklıyorum...

merabayın hatunlar ne yapıyorsunuz benım oglan mıy mıy bugun nedendır anlamadım hastamı olacak kı :44:
Bu arada memeden kesmeyı becebılen oldu mu bu konuda da tavsıye beklıyorum...

ay naz da bugün öyle mızırdak aman hasta olmasınlarda mızırdanmalarına razıyım..

pelinle nazan kesti benim bildiklerim.. valla benim gözüm korktu ben 2 yaşına kadar emzirmeye devam..

selam millet herkesin yüzünde güller açıyo :)

yemek yapana kadar 2 kez üst değişitdim hanımın neymiş efendim suyla oynıycakmış bende çabuk hallediyim diye ses çıkarmadım ama umarım hasta olmaz..

sibel face deki nazın videosu çok hoş rahat etcen annesi bi giymeyi başarsa kurtarıcak seni bu yükten:)

hepimizin Regaib kandili mübarek olsun.Rabbimden annelere sabır kocalara akıl fikir ve anlayış bebelere de bol bol uyku, iştah ve mutlu bi çocuk olmalarını diliyorum(amin):)

Son düzenleme:
X