- 27 Eylül 2009
- 4.030
- 0
- 45
selam herkeseee
hava kapalı, haktan durmuyo ve çooook uykum vaaarrrr
Kızımda hiç durmuyo alt tarafa dayandı adım bile attırmıyo
ay pek bi mıyyy mıy gördüm kendimi :95:
aaaaaaa atom karınca mıy mıy mı oldu canım yavrum kıyamam sana
selam herkeseee
hava kapalı, haktan durmuyo ve çooook uykum vaaarrrr
kızımda hiç durmuyo alt tarafa dayandı adım bile attırmıyo
ay pek bi mıyyy mıy gördüm kendimi :95:
selam herkese pc nin şarjı bitiyo kız uyanır birazdan
yasemin dikkat et kendine tatlım yorma ki seni de yavaşlattı ya bu kız yaman bişey olucak desene:)
herkesleri öpüyorum
doktora gittim göz için merhem damla ve hap verdi kistleşmiş ilaç kullanmasan ameliyatlık duruma gelirdi dedi ii ki gitmişim. byeeee
Yasemin sen tam sopalıksın sen ne diye halı yıkıyorsun bi de akıllıklık etmiş gibi kociş astı ama diyor valla ben şaşırdım sen nasıl asmadın diye dikkat et kendine senin k.valideler iyi onlar zaten sana destek için geliyorlardır yorma ne olur tatlım kendini portakal hanım kızar sonra
Kıymet çok geçmiş olsun canım valla ihmal etmemek gerekiyor ama ben çok ihmalkarım
azra ya da maşşalllah akıllanacaklar yavaş yavaş
yasiii evet yaa yaramazlığına nazar değdı heralde herkese annlattıımm cünküüü,,yanı buranın harıcındede:))şimdide ıyı hallerıne kendı nazarım değecekk bı ole bı olee yaşıyıp gıtcez heralde:))
melıke ye katılıyorum sen ne demeye halı yıkıyosun yaaa allahım yarabbımmm ben senın yerınde olsam yan gelıp yatarımmm yaaasen halı astı dıyosun ben yıkatırdım kocışe o halıyıııı..ayy ben hıç bı daha hamış olmıyım en ıyısıııı
nasıl asayım canım ıslak halıyı kaldırıpta hamiş hamiş
Piknik yapcaz beraber evin karşısında
ne zamandır istiyoruz ama bu hafta sonuna kısmetmiş
iiinşallah hava güzel olur tabi
bi ton kızdı valla sen niye yıkadın diye kocişim
sööööylene söööylene astı bide surat astı ben yıkayamıyomuydum dedi ama nerdeeee bende o rahatlık
içim rahat etmez benim öyle
maşallah deki bu iyi hallerine nazar değmesin annesi
merabayın hatunlar ne yapıyorsunuz benım oglan mıy mıy bugun nedendır anlamadım hastamı olacak kı :44:
Bu arada memeden kesmeyı becebılen oldu mu bu konuda da tavsıye beklıyorum...