hastayım sabah 5.30 da uyandırıldım zeynep tarafından sonra şahaneleri yolda uyudu ama ben uyumuyorum salak salak bilg. bakıyorum offf boğazım çok acıyor
oy kıyamam çok geçmiş olsun dünürüm benim
inşallah şimdi daha iyisindir
sağolun kızlar 1 hafta oluıyor geçti artık acı yok sdece iz var onun geçmesini bekliyorum ayakkabı 1 kaç gün giyemedim bileğim su toplamıştı artık giyiyorum nasıl yaktığımıda yazayımda örnek olsun sizinde başınıza gelmesin
cezvede yumurta kaynattım yağmura kahvaltı yapıcaz ocaktan aldım cezveyi lavobaya getirirken cezvenin sapı hoooooooop dönüverdi oynadı sapı hadi kaynar su ayağıma ayakta olduğum içinde dizden baş parmağıma kadr haşladı tabi acısını anlatamam çok zordu ilk gün sonra kremlerle geçti acısı allaha şükür bununla geçmiş olsun yani ya yağmua gelseydi diyorum önümde arkamda gezio hep dikkat edin kızlzar cevzlere güven olmuyor bn çıkıyorum arkadaştayım da onun netten girdim uzun bi süre daha ne t yok bnm pc serviste hepinizi öpüyorum
allah görünmez kazalardan korusun
çok şükür düzelmek üzereymiş ve çoooooook çok çok şükür dediğin gibi gelmedi kuzuya :18:
allaha emanet ol cananım
ben samsuna gidene kadar düzelir bilg. gelirsin inşallah
12sinde oyumu kullanıp samsuna geçeceğim allahtan bişey olmazsa
doğumdan sonra ordayım bir müddet
helallik almadım senden helalliğimi alayım
kızlar hepinizede geçerli bu
bişey olacağından değil ya yinede hepiniz hakkınızı helal edin emi şuan okadar sinirim bozukki anlatamam.. az önce b.ktan bi sebepten enginle tartıştık.. daha doğrusu baştan anlatayım kıza yoğurt yedirmeye çalışıyodum o da yemiyodu herzamanki gibi engin ver ben yediririm dedi aldı kızı kucağına tuttu kollarına ağzına tıktıkça tıkıyo benimkide yutmuyo tabi ağzı doldu biyandan ağlıyo filan neyse dedimki yemiyosa zorlama sabah kahvaltısını çok etti hem geç etti yok inat eder engin yedircem dedi ya illa yedircek ya yedirme diyorum hala ağzına tıkıyo kız ağlıyo ya niye inat ediyosun diyorum yedirme sonra bir bağardı ama ne bağırmak kızın aklı çıktı ne diye yemiyo diye söylenip duruyosun ozaman bilmem ne.. hemen aldım kızı kucağından dedim tamam sus kızın yanında bağırma.. yok ben öyle dedikçe iyice dellendi oyuncak sepetine tekme attı kırtı oyuncakları tekmeliyo bağrıyo tabi o sırada ben hala içeri git diyorum gitmiyo biz çıkalım diyorum çıkartmıyo ya sus diyorum kızın yanında sussss!!!!! ben öyle dedikçe daha da çok bağrıyo beni iter el kaldırır bilmem ne nazın halini düşünebiliyomusunuz.. anlatırken bile gözlerim doluyo nası korktu nası ağladı emzirirken titriyodu hala..:85: ya ben bu adamla aynı evin içinde nası büyütücem bu kızı bilmiyorum.. evli kalmak istemiyorum..ne yapacağımı bilmiyorum..
zor işin bacım hemde çok zor
allah yardımcın olsun
yapabileceğin kesinkes tavrını koyup olabilecekleri sebzegile göstermek
ne olursa olsun seni kaybetmek isteyeceğini sanmıyorum
ama böyle giderse seni kaybedeceğini anlamalı
merhaba yasemın çoksukur ıyıyz sımdılık.kızımız gelıyor hayrlısıyla pazrtesı 36 ya gırcem bende.ama bu gebelıkte cok agırlastım ben ilkine gore yarısı kadar kılo aldım ama halım yok hıçbışeye.sen nasılsın?bıttımı hazırlıkların?
melıke cok tesekku ederım.yenıden bır kez daha anne olma heyecanı-hiç eksılmeyen bıseymıs
aynı haftalarımız yani :81:
hayırlısıyla atlatırız bu dönemi ve alırız minik kızlarımızı kucağımıza inşallah
herşeyimi hazırladım çok şükür
hazırlıklarım tamam
çok bi hazırlık istemiyo zaten haktan emin'den çoğu şey yesyeni kaldı
bende hiç kilo almadım
hamile kaldığımda 65 kiloydum şimdi 64 kiloyum hatta
ben kilo verdim zümram kilo aldı dengelendik
valla haktandakinden daha rahat geçti bu hamileliğim benim tek kötü yanı bu çok aşşağıda ve daha zor şu son zamanlarda bu yüzden
niye öyle halsiz kaldın ki canım yaaa
((
yorma kendini diycem ama minik kuzularında peşine koşuyoz bi yandan oda mecburi
inşallah yardım edenin vardır canım sen bide yurt dışındaydın dimi
kızına isim buldun mu bu arada?