Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off ya zeynep'e gittim beni görünce sarıldı boynuma emdikten sonra işe dönerken çıktı kapıdan benimle gelmek için anneannesi kucağına aldı diye ağladı içim gidiyor o zaman
herkes ii bir hafta sonu geçirmiştir inş.
ben ilk defa zeynebi uzuuun saatler bırakarak arkdaşın nikahına beykoza gittim. üsküdarda katibime gidip kumpir yedim çay içtim rahat rahat arkadaşlarla sohbet ettik.vapur sefası yapıp geri döndüm.nasıl ii geldi anlatamam daha sık yapmalıyım bunu galiba :)
ay ne güzel sefan olsun.. ben yapamıyorum ya aklım onda kalıyo hiç zevk alamıyorum piskopatmıyım neyim..
herkes ii bir hafta sonu geçirmiştir inş.
ben ilk defa zeynebi uzuuun saatler bırakarak arkdaşın nikahına beykoza gittim. üsküdarda katibime gidip kumpir yedim çay içtim rahat rahat arkadaşlarla sohbet ettik.vapur sefası yapıp geri döndüm.nasıl ii geldi anlatamam daha sık yapmalıyım bunu galiba :)
günaydın herkeseee
Fatma alışveriş merkezi kabus oldu hiç durmuyor kendi gezecek hatun bizd bırakıyoruz sadece merdiven yakınına gitmesine izin vermiyoruz her mağazaya giriyor çıkıyor geçen gün derimodun vitrinden çıkardım ertesi gün lcw de vitrinde mankenin yanından aldım dışarıda da durum aynı sahilde 2 dak. Yol 1 saat sürüyor
c.tesi önce düğüne sonra kınaya gittik 1 dak. Oturmadı hep pisstte oynadı halay çekenlerin arasına girdi eller havada oynadı oynadı oynadı alıp masaya gidiyordum aaa deyip kızıyordu gene hop pistte oynamaya devam gece 11 eve dönerken arabada kendi kendine şarkı söylüyordu aman mır mır mır diye coştu kuzum 12 de uyudu sabah 8 e kadar kesintisiz çok yorulmuş demekki
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
serinus
SİZ KİMSİNİZ
off kızlarr ya nıhayet azrada kendını yerlere atarakağlamaya başladı,,ve bu aralar herşeye ağlıyo,,ne yapacağımı şaşırıyorum...
alışverış merkezıne yada dışarı parka gıttığımızde hemen yere ınmek ıstıyo tabı el fılan tutmak yok ve mumkun değil ıkna edemıyoruz gerı donmeye,,alıp başını gıdıyo alışverış merkezlerınde falan parktan eve gelene kadarr nasıl ağlıo anlatamam,,hayır ıyıce gonlu olsun belkı ağlamaz dıye baya bı duruyoruz parkta bı sure sonra kendı sıkılıyo etrafı gezmeye falan başlıyo onada eyvallah dakıkalarca butun sıteyı dolanıyoruz ama yok yanı her donuşte cingar cıkarıyo...annemle bı alışverış yapalım dedık gıttık bı merkeze burnumuzdan getırdı yanı,,ındırıyorum tamam sende gez dıyorum koşarak yuruyen merdıvenlere gıdıyo ve laftanda anlamıyo,,en sonunda aldım kucağıma ağlata ağlata emzırme odasına gıttım etrafın bana oyle bı bakışı var kı sankı susturmak ıcın hıç bışey yapmamışım da bılerek aglatıyorum kendı kızımı,,nası kotu gozlerle bakıyolar sınırım 2 ye katlandı,,nerdeyse azraya odada bı tane şaplatacaktım besmele cektım zor tuttum kendımı sonradan cok pişman olurum dıye ,,sırtımdan terler aktı o gun yaa
bırden nıye boyle oldu bu kız anlamıyorum ve nası davranmam gerektığınıde bılemıyorum...sızlerde durum nasıl napıyosunuzz boyle ınat ettıklerınde,,ozlellıklle dışarda lafınızı dınlıyolar mı
ne cok yazmılım yaaa ama napıyım cok uzuluyorum ve sınırlenıyorum
oy oynak gelinim benim maşallah kuzumaaaaFatma alışveriş merkezi kabus oldu hiç durmuyor kendi gezecek hatun bizd bırakıyoruz sadece merdiven yakınına gitmesine izin vermiyoruz her mağazaya giriyor çıkıyor geçen gün derimodun vitrinden çıkardım ertesi gün lcw de vitrinde mankenin yanından aldım dışarıda da durum aynı sahilde 2 dak. Yol 1 saat sürüyor
c.tesi önce düğüne sonra kınaya gittik 1 dak. Oturmadı hep pisstte oynadı halay çekenlerin arasına girdi eller havada oynadı oynadı oynadı alıp masaya gidiyordum aaa deyip kızıyordu gene hop pistte oynamaya devam gece 11 eve dönerken arabada kendi kendine şarkı söylüyordu aman mır mır mır diye coştu kuzum 12 de uyudu sabah 8 e kadar kesintisiz çok yorulmuş demekki
slm herkese kimseler yok ama neyse ..
şöyle bi geçmişe baktım .. melikecim geçmiş olsun. inşll düzelmişsindir.
selver eren paşamız nasıl oldu . inşll oda düzelmiştir.
YASEMİNNNNN okur musun bilmiyorum ama bilki dualarım hep seninle. Rabbim hayırlısıyla kızını kucağına almanı nasip etsin. Sağlık, mutluluk , bereket içinde büyütmeyi nasip etsin..
Hakkım ( bi hakkım varsa şayet ) helal olsun canım benim .. çook öptüm seni ..
okudun bile nevram allah razı olsun canım benim amiiiiiiiiin tüm güzel dualarına
hakkınız olmaz olur mu!?
ne zaman bir dost arasam siz vardınız allah hepinizden razı olsun
sen nasılsın burak nasıl?
SEVGİİİİİ sen nasılsın yiğit nasıl?
off kızlarr ya nıhayet azrada kendını yerlere atarakağlamaya başladı,,ve bu aralar herşeye ağlıyo,,ne yapacağımı şaşırıyorum...
alışverış merkezıne yada dışarı parka gıttığımızde hemen yere ınmek ıstıyo tabı el fılan tutmak yok ve mumkun değil ıkna edemıyoruz gerı donmeye,,alıp başını gıdıyo alışverış merkezlerınde falan parktan eve gelene kadarr nasıl ağlıo anlatamam,,hayır ıyıce gonlu olsun belkı ağlamaz dıye baya bı duruyoruz parkta bı sure sonra kendı sıkılıyo etrafı gezmeye falan başlıyo onada eyvallah dakıkalarca butun sıteyı dolanıyoruz ama yok yanı her donuşte cingar cıkarıyo...annemle bı alışverış yapalım dedık gıttık bı merkeze burnumuzdan getırdı yanı,,ındırıyorum tamam sende gez dıyorum koşarak yuruyen merdıvenlere gıdıyo ve laftanda anlamıyo,,en sonunda aldım kucağıma ağlata ağlata emzırme odasına gıttım etrafın bana oyle bı bakışı var kı sankı susturmak ıcın hıç bışey yapmamışım da bılerek aglatıyorum kendı kızımı,,nası kotu gozlerle bakıyolar sınırım 2 ye katlandı,,nerdeyse azraya odada bı tane şaplatacaktım besmele cektım zor tuttum kendımı sonradan cok pişman olurum dıye ,,sırtımdan terler aktı o gun yaa
bırden nıye boyle oldu bu kız anlamıyorum ve nası davranmam gerektığınıde bılemıyorum...sızlerde durum nasıl napıyosunuzz boyle ınat ettıklerınde,,ozlellıklle dışarda lafınızı dınlıyolar mı
ne cok yaam zmılım yaaa ama napıyım cok uzuluyorum ve sınırlenıyorum