2009 Aralık Anneleri

Off ya zeynep'e gittim beni görünce sarıldı boynuma emdikten sonra işe dönerken çıktı kapıdan benimle gelmek için anneannesi kucağına aldı diye ağladı içim gidiyor o zaman :KK25::KK25::KK25:

Off ya zeynep'e gittim beni görünce sarıldı boynuma emdikten sonra işe dönerken çıktı kapıdan benimle gelmek için anneannesi kucağına aldı diye ağladı içim gidiyor o zaman :KK25::KK25::KK25:

ah canım ya bana da olmuştu bi kaç kere çok zor allah tüm çalışan annelere sabır güç kuvvet versin..

herkes ii bir hafta sonu geçirmiştir inş.

ben ilk defa zeynebi uzuuun saatler bırakarak arkdaşın nikahına beykoza gittim. üsküdarda katibime gidip kumpir yedim çay içtim rahat rahat arkadaşlarla sohbet ettik.vapur sefası yapıp geri döndüm.nasıl ii geldi anlatamam daha sık yapmalıyım bunu galiba :)

ben ilk defa zeynebi uzuuun saatler bırakarak arkdaşın nikahına beykoza gittim. üsküdarda katibime gidip kumpir yedim çay içtim rahat rahat arkadaşlarla sohbet ettik.vapur sefası yapıp geri döndüm.nasıl ii geldi anlatamam daha sık yapmalıyım bunu galiba :)

ay ne güzel sefan olsun.. ben yapamıyorum ya aklım onda kalıyo hiç zevk alamıyorum piskopatmıyım neyim..

ay ne güzel sefan olsun.. ben yapamıyorum ya aklım onda kalıyo hiç zevk alamıyorum piskopatmıyım neyim..

valla benimde aklım ondaydı ama 4 kişiye bıraktım sık sıkta bilgi aldım daha ne yapıyım arada lazım ama di mi:)

günaydın herkeseee:KK3:

gunaydınnnnnn

canım valla coook ıyı yapmışsınnn ohhhhhhh sefannn olsunn..ben eşime anneme ve babanneye cook rahat bırakıp cıkabılırım,,,geldıklerınde veya bız gıttığımızde sık sık bırakıp cıkıyoruz zaten,,bızımde ıhtıyacımız var cunku,,sende sık sık tekrarla:21:

off kızlarr ya nıhayet azrada kendını yerlere atarakağlamaya başladı,,ve bu aralar herşeye ağlıyo,,ne yapacağımı şaşırıyorum...
alışverış merkezıne yada dışarı parka gıttığımızde hemen yere ınmek ıstıyo tabı el fılan tutmak yok ve mumkun değil ıkna edemıyoruz gerı donmeye,,alıp başını gıdıyo alışverış merkezlerınde falan parktan eve gelene kadarr nasıl ağlıo anlatamam,,hayır ıyıce gonlu olsun belkı ağlamaz dıye baya bı duruyoruz parkta bı sure sonra kendı sıkılıyo etrafı gezmeye falan başlıyo onada eyvallah dakıkalarca butun sıteyı dolanıyoruz ama yok yanı her donuşte cingar cıkarıyo...annemle bı alışverış yapalım dedık gıttık bı merkeze burnumuzdan getırdı yanı,,ındırıyorum tamam sende gez dıyorum koşarak yuruyen merdıvenlere gıdıyo ve laftanda anlamıyo,,en sonunda aldım kucağıma ağlata ağlata emzırme odasına gıttım etrafın bana oyle bı bakışı var kı sankı susturmak ıcın hıç bışey yapmamışım da bılerek aglatıyorum kendı kızımı,,nası kotu gozlerle bakıyolar sınırım 2 ye katlandı,,nerdeyse azraya odada bı tane şaplatacaktım besmele cektım zor tuttum kendımı sonradan cok pişman olurum dıye ,,sırtımdan terler aktı o gun yaa
bırden nıye boyle oldu bu kız anlamıyorum ve nası davranmam gerektığınıde bılemıyorum...sızlerde durum nasıl napıyosunuzz boyle ınat ettıklerınde,,ozlellıklle dışarda lafınızı dınlıyolar mı:KK37::KK37:
ne cok yazmılım yaaa ama napıyım cok uzuluyorum ve sınırlenıyorum:KK47:

Fatma alışveriş merkezi kabus oldu hiç durmuyor kendi gezecek hatun bizd bırakıyoruz sadece merdiven yakınına gitmesine izin vermiyoruz her mağazaya giriyor çıkıyor geçen gün derimodun vitrinden çıkardım ertesi gün lcw de vitrinde mankenin yanından aldım dışarıda da durum aynı sahilde 2 dak. Yol 1 saat sürüyor

c.tesi önce düğüne sonra kınaya gittik 1 dak. Oturmadı hep pisstte oynadı halay çekenlerin arasına girdi eller havada oynadı oynadı oynadı alıp masaya gidiyordum aaa deyip kızıyordu gene hop pistte oynamaya devam gece 11 eve dönerken arabada kendi kendine şarkı söylüyordu aman mır mır mır diye coştu kuzum 12 de uyudu sabah 8 e kadar kesintisiz çok yorulmuş demekki :KK24: :KK8:

Fatma alışveriş merkezi kabus oldu hiç durmuyor kendi gezecek hatun bizd bırakıyoruz sadece merdiven yakınına gitmesine izin vermiyoruz her mağazaya giriyor çıkıyor geçen gün derimodun vitrinden çıkardım ertesi gün lcw de vitrinde mankenin yanından aldım dışarıda da durum aynı sahilde 2 dak. Yol 1 saat sürüyor

c.tesi önce düğüne sonra kınaya gittik 1 dak. Oturmadı hep pisstte oynadı halay çekenlerin arasına girdi eller havada oynadı oynadı oynadı alıp masaya gidiyordum aaa deyip kızıyordu gene hop pistte oynamaya devam gece 11 eve dönerken arabada kendi kendine şarkı söylüyordu aman mır mır mır diye coştu kuzum 12 de uyudu sabah 8 e kadar kesintisiz çok yorulmuş demekki :KK24: :KK8:

ayy allahım pıstte mı oynadıı,,yerım ben onu maşallahh...hayr sonrasında yortınırasına ağlamasa bnede ızın verıyorum ama yok hıç bı şekılde kanmıyo..mesela o dugunde oynayan azra olsaydı gerı alırken o pistten cıngar cıkarırdı ve gecenın gerı kalanını burnumuzdan getırırdı hemen eve donmek zorunda kalırdık falan sanırım...
evet yorulunca gzuel uyuyolar,,bızde annemle aynı gun ııcınde 3 ayrı parka goturmuştuk bıde alışverış merkezının oyun alanına o gun eve geldığımızde saat 7 cıvarı yattı sabah 7 ye kadar bı daha da uyanmadı ama baya oynad yorulmuştu,,,yazın uykuları duzene gırecek ınş,,daha cok cıkıp yorulacaklar dışarda cunku,,yanı ınşşş

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
serinus

SİZ KİMSİNİZ

slm herkese kimseler yok ama neyse ..

şöyle bi geçmişe baktım .. melikecim geçmiş olsun. inşll düzelmişsindir.
selver eren paşamız nasıl oldu . inşll oda düzelmiştir.

YASEMİNNNNN okur musun bilmiyorum ama bilki dualarım hep seninle. Rabbim hayırlısıyla kızını kucağına almanı nasip etsin. Sağlık, mutluluk , bereket içinde büyütmeyi nasip etsin..
Hakkım ( bi hakkım varsa şayet ) helal olsun canım benim .. çook öptüm seni ..

off kızlarr ya nıhayet azrada kendını yerlere atarakağlamaya başladı,,ve bu aralar herşeye ağlıyo,,ne yapacağımı şaşırıyorum...
alışverış merkezıne yada dışarı parka gıttığımızde hemen yere ınmek ıstıyo tabı el fılan tutmak yok ve mumkun değil ıkna edemıyoruz gerı donmeye,,alıp başını gıdıyo alışverış merkezlerınde falan parktan eve gelene kadarr nasıl ağlıo anlatamam,,hayır ıyıce gonlu olsun belkı ağlamaz dıye baya bı duruyoruz parkta bı sure sonra kendı sıkılıyo etrafı gezmeye falan başlıyo onada eyvallah dakıkalarca butun sıteyı dolanıyoruz ama yok yanı her donuşte cingar cıkarıyo...annemle bı alışverış yapalım dedık gıttık bı merkeze burnumuzdan getırdı yanı,,ındırıyorum tamam sende gez dıyorum koşarak yuruyen merdıvenlere gıdıyo ve laftanda anlamıyo,,en sonunda aldım kucağıma ağlata ağlata emzırme odasına gıttım etrafın bana oyle bı bakışı var kı sankı susturmak ıcın hıç bışey yapmamışım da bılerek aglatıyorum kendı kızımı,,nası kotu gozlerle bakıyolar sınırım 2 ye katlandı,,nerdeyse azraya odada bı tane şaplatacaktım besmele cektım zor tuttum kendımı sonradan cok pişman olurum dıye ,,sırtımdan terler aktı o gun yaa
bırden nıye boyle oldu bu kız anlamıyorum ve nası davranmam gerektığınıde bılemıyorum...sızlerde durum nasıl napıyosunuzz boyle ınat ettıklerınde,,ozlellıklle dışarda lafınızı dınlıyolar mı:KK37::KK37:
ne cok yazmılım yaaa ama napıyım cok uzuluyorum ve sınırlenıyorum:KK47:

haktanın böyle ağlama krizleri yok, çok rahatım onunla dışarda gezerken ben
evde çok daha huysuz haktan
hep onunla ilgilenmemi oynamamı istiyo
ne yapcağını şaşırmakta haklısın valla fatma ya:KK43:
inşallah düzelir kendiliğinden :26:

oy oynak gelinim benim maşallah kuzumaaaa :nazar: :KK64::KK66:

slm herkese kimseler yok ama neyse ..

şöyle bi geçmişe baktım .. melikecim geçmiş olsun. inşll düzelmişsindir.
selver eren paşamız nasıl oldu . inşll oda düzelmiştir.

YASEMİNNNNN okur musun bilmiyorum ama bilki dualarım hep seninle. Rabbim hayırlısıyla kızını kucağına almanı nasip etsin. Sağlık, mutluluk , bereket içinde büyütmeyi nasip etsin..
Hakkım ( bi hakkım varsa şayet ) helal olsun canım benim .. çook öptüm seni ..

okudun bile nevram allah razı olsun canım benim amiiiiiiiiin tüm güzel dualarına
hakkınız olmaz olur mu!?
ne zaman bir dost arasam siz vardınız allah hepinizden razı olsun
sen nasılsın burak nasıl?

SEVGİİİİİ sen nasılsın yiğit nasıl?

okudun bile nevram allah razı olsun canım benim amiiiiiiiiin tüm güzel dualarına
hakkınız olmaz olur mu!?
ne zaman bir dost arasam siz vardınız allah hepinizden razı olsun
sen nasılsın burak nasıl?

SEVGİİİİİ sen nasılsın yiğit nasıl?

canım benim send iyiki varsın .. valla ben iyiyim çok şükür işgüç yoğun çalışıyorum .. arada buraya bakıyorum ama yazmaya vakit olmuyo

burak çok şükür iyi kudurukluk tam gaz . geçen hafta seni kısılmıştı çok şükür düzeldi.
yaz için alışveriş yaptık ona hafta sonu eve geldik bütün paketleri açtı hepsini üstüne tutuyoo soytarı :KK9:

azranında yoktu yasemınnnnn yaaa nasıl oldu nıye oldu anlayamadım valla,,ne yapacağımıda bılemıyorum..ben de tam tersı evde cok rahatım (maşallah dıyeyımde buda bozulmasın)dışarda gonlunu yapana kadar helak oluyoruz yaa:KK43:(inş gecer

ne cok yaam zmılım yaaa ama napıyım cok uzuluyorum ve sınırlenıyorum:KK47:

naz oğlak burcu yükseleni de oğlak.. ben de inatçıyımdır.. tam adına yakışır bi kızdır :)) biz yolda yürürken elimi tutuyo yürüyo aa kedimi gördü elimi bırakır koşarak ona gider... sonra öldür allah yanından ayıramazsın kedi nereye o oraya hele bi almaya kalk ciyak ciyak kendini fırlatmalar ağlamalar bağırmalar.. hadi parka geldik diyelim salıncağa binmek ister bindirirsin uzuuuuunnn bi süre onu ordan indirebilmek mümkün değildir.. hadi indi sonunda bu sefer çocukların peşinde koşar salıncak çarpacakmış kaldırımdan iniyomuş umrunda değil tabi.. dış kapıdan dışarı çıktığımız andan itibaren aslaaaa sözümü dinlemez naz deyince bakmaz bile umurunda olmaz.. sonra eve dönüş yolunda dua ederiz kedi köpek kuş görmeyelim diye yoksa eve varışımız 2 saati bulur.. sonra dış kapıda ağlama tabi..

hee evde farklımı hayır.. facede görmüşsünder sürekli kendini yerlere atar.. sürekli bişeyler ister.. ama evde birazdaha söz dinliyo dışarda hiççç dinlemiyo anlamadım gitti.. güzellikle davranmaya çalışıyorum ilgisini başka yöne çekmeye çalışıyorum.. ama yok.. bazen gerçekten benimde şalterim atıyo.. napalım bu da bi dönem sonra bugünleri bile özlicez.. sabır..

sibelllll ya kızma ama bıras ıcım rahatladı yaaa,kotu muyum neee
ben naptımda bu kız boyle oldu demekten gunlerdır kafam agrıdı yaaa,,ben naz dışarda daha ıyı sanıyodum fotolara bakıyorum maşallah bak ıkeada falan koymuşsun yere uslu uslu durmuş arkadaşlarını yanında ben azrayı koysam alıp başını gıder ve mumkun değil gerı getıremem,,araştırmacı mı olacak benım kız nedır?bızde artık mumkun olduğunca yere koymuyoruz ya korkuyoruz resmenn almaya kalktığımızda nası ağlayacak dıye,,bu akşam arkadaşlarla yemeğe gıttık kandıra kandıra mama sandalyesıne oturttuk 2 saat guzelce oturdu yemek felan yedı kalkarken ıstedım kı yere koyalım arabaya kadar beraber yuruyelım,,eşım koyduğumuzda nolduğunu bılmıyo musun dıye koymadı kucağımızda donduk,,bu arada azra ara ara ıstedı yere ınmekte bı şekılde oyaladık ındırsek bı daha kanmayacak bılıyoruz...off oncedn bole değildı yaa 1 aı aşkındır durum boyle ve bu aralar ıyce cozuttu...
dediğin gibi sabır ınş gececk bu donemler,,ben ıstemez mıyım kızımla gezıyım onu gezdıreyım ama hıç laf dınlemıyo kı:KK50:

X