2009 Aralık Anneleri

ya bende bi bende var sanıyodum.. evde duramıyorum ya felaket daralıyorum.. ben naz uyanıkken sadece onunla oynuyorum onun dışında başka HİÇBİRŞEY yaptırmıyo.. bide fırsat bulunca wc ye gidiyorum okadar.. o uyuyunca bende uyuyorum.. hiç iş yapmıyroum :)) düşünün yani ben!! allahtan engin şu ara rejimde akşamları yemiyo o yüzden yemek te pişirmiyorum.. hsonundan hsonuna engin kızla ilgilenirken çamaşır yıkayıp ütü yapıyorum.. evi temizleyebildiğim kadar temizliyorum okadar..

yalnız değilsin sibelcim:) Allah sağlık versin ne diyim bize bi de çok sabır bu ara çok ihtiyacım var....

Herkesler yazıp gitmiş bi ben varım gecenin bu saatince eren beyin uykusunun gelmesini bekliyoruz
buraya oturtmuyor artık saldırıyor klavyeye:emir_bebek:
Bugün hava çok sıcaktı e güneşi görünce bizde eşimle temizliğe kalkıştık şimdi belim ağrıyor 1 güne bukadar işi sığdırırsam olacağı buydu:97:

Herkesler yazıp gitmiş bi ben varım gecenin bu saatince eren beyin uykusunun gelmesini bekliyoruz
buraya oturtmuyor artık saldırıyor klavyeye:emir_bebek:
Bugün hava çok sıcaktı e güneşi görünce bizde eşimle temizliğe kalkıştık şimdi belim ağrıyor 1 güne bukadar işi sığdırırsam olacağı buydu:97:

bende varım canım:) benim cadıda yarım saat uyudu gece uyksu bitti oturuyoruz çıldırmak üzereyim ara ara bakıyorum çaktırmadan ama tabureyi alıp hemen yanımda bitiyo. geçmiş olsun belin için ama ne yordun kendini bu kadar:KK20: ama ev temizlenmiş artık güle güle kirlet darısı başıma:)

kızlar ya bişey sorucam siz çocuklara oyun hamuruyla oynatmaya başladınız mı burcu face de bahsetmişti de aklıma geldi ne zamandır sorucaktım. benim cadı yiyo oyun hamurunu kaç kez denediysem olmadı hatta evde kendimde yaptım gıda boyasıyla renklendirdim yok . kalem de aynı şekilde ver kalemi 10 saniyede ucu yok yemesi ayrı bide ucnu çıkartıp burnuna kulağına sokuyo nerden gördü nasıl akıl ediyo anlamıyorum. oyuncakta oynamıyo artık evcilikten de sıkıldı tırmansın atlasın zıplasın uçsun derdi gücü bu . öneri ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinicim çok siz nasıl vakit geçriyosunuz ?

kıymetcim benimki de öyle şeylerle oynamıyo çünkü yiyo.. oyuncaklardan da sıkıldı işi gücü orayı burayı kurcalasın.. o yüzden sık sık dışarı çıkıyorum.. birilerine gidiyorum değişiklik istiyo sürekli..

günaydın herkeseee
ben geldim en sonunda evime
arayan soran burdan merak eden herkese çok teşekkür ederim
tam iyileşememiş olsamda çok şükür kat kat iyiyim önceki halimden
haktanımda düzeldi şükürler olsun
portakalımda çok iyi :)))))
hazırlıklarımı tamamladım hastane çantam filan hep hazır
35 hafta olduk bu arada :KK16:
haktanım 40.haftada doğmuştu ama kızımın o kadar durcağını sanmıyorum baya aşşağıda :KK49:
37.haftama kadar sabretse yeter diyorum
eeee siz nasılsınız iyimisiniz
çok özledim herkesi :KK16::KK70:
siz özledinizmi bakim hmmmm
ascık uzanayım haktanım uyurken gelirim sonra yine
öptüm :KK54::KK54::KK54:

bende varım canım:) benim cadıda yarım saat uyudu gece uyksu bitti oturuyoruz çıldırmak üzereyim ara ara bakıyorum çaktırmadan ama tabureyi alıp hemen yanımda bitiyo. geçmiş olsun belin için ama ne yordun kendini bu kadar:KK20: ama ev temizlenmiş artık güle güle kirlet darısı başıma:)
benimki gece 9-11 uykusu yaptı zamansız uyuduğu için gece o saatlere kadar ayaktaydık.
sabah 10 da kalktı 12 de yine gider :)

günaydın herkeslere yasemincim hoşgeldin canım yokluğun belli oluyor ay negüzel kızına kavuşmana çok az kaldı heycan doruktadır :)) çok merak ediyorum portakalı:KK1:

kızlar ya bişey sorucam siz çocuklara oyun hamuruyla oynatmaya başladınız mı burcu face de bahsetmişti de aklıma geldi ne zamandır sorucaktım. benim cadı yiyo oyun hamurunu kaç kez denediysem olmadı hatta evde kendimde yaptım gıda boyasıyla renklendirdim yok . kalem de aynı şekilde ver kalemi 10 saniyede ucu yok yemesi ayrı bide ucnu çıkartıp burnuna kulağına sokuyo nerden gördü nasıl akıl ediyo anlamıyorum. oyuncakta oynamıyo artık evcilikten de sıkıldı tırmansın atlasın zıplasın uçsun derdi gücü bu . öneri ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinicim çok siz nasıl vakit geçriyosunuz ?

ben bi kez denemiştim dokunmuyo bile artık ne sandıysa.kalem ara sıra veriyorum eline ama sadece mama
sandalyesinde yazdırıyorum bikere koltuğu çizdi çünkü. he bide hep sol eliyle yazıyo hep sağ eline veriyoruz ama sol da ısrarlı.şuan belki bilinçsiz öyle yapıyordur ama ileride çok uğraşıcaz gibi çünkü bende solağım

ben bi kez denemiştim dokunmuyo bile artık ne sandıysa.kalem ara sıra veriyorum eline ama sadece mama
sandalyesinde yazdırıyorum bikere koltuğu çizdi çünkü. he bide hep sol eliyle yazıyo hep sağ eline veriyoruz ama sol da ısrarlı.şuan belki bilinçsiz öyle yapıyordur ama ileride çok uğraşıcaz gibi çünkü bende solağım

selvercim bilinçlidir
Umut' ta sol ağırlıklı kullanıyor doktora sorduğumuzda 15-16 ay itibarıyla belli eder artık solak mı sağlak mı olacağını demişti :KK23: ben de solağım ve çok özeniyordum Umut'un solak olmasına kabul oldu sanırım :KK9:

herkesee günaydınn,,,bige gelmiş yasminn gelmışş hoşgeldınızzzzz,,nerelerdesınızzz yaff
ayy yasmınn maşallahhhh ne kadar az kalmışş ya doğuma,,şimdi başına neler geleceğinide bılıyosunn yaaa sanırım ılkınden bıraz dahha farklı hıslerrr vardır dımııı,,ayy ınş kolaycacık doğurrusunnnnn,,,genelde 2. kolay olur derler yaaa,,haktann paşa nasıll buyumuştur ıyıceee...
bızde eskı oturma grubunu arka odaya alıp orayı oturma odası yenı grubuda mısafır odası yaptık net burda olduğu için cook sık gelıp bakamıyorum artık...aslında bakıyorumda yazamadan cıkıyorum

selvercim bilinçlidir
Umut' ta sol ağırlıklı kullanıyor doktora sorduğumuzda 15-16 ay itibarıyla belli eder artık solak mı sağlak mı olacağını demişti :KK23: ben de solağım ve çok özeniyordum Umut'un solak olmasına kabul oldu sanırım :KK9:

günaydın millet

yasemin hoşgeldin üçünüzünde ii olmasına sevindim:)

gecenin köründe uyursak yeni kalktık daha görüşürz sonra

herkesee günaydınn,,,bige gelmiş yasminn gelmışş hoşgeldınızzzzz,,nerelerdesınızzz yaff
ayy yasmınn maşallahhhh ne kadar az kalmışş ya doğuma,,şimdi başına neler geleceğinide bılıyosunn yaaa sanırım ılkınden bıraz dahha farklı hıslerrr vardır dımııı,,ayy ınş kolaycacık doğurrusunnnnn,,,genelde 2. kolay olur derler yaaa,,haktann paşa nasıll buyumuştur ıyıceee...
bızde eskı oturma grubunu arka odaya alıp orayı oturma odası yenı grubuda mısafır odası yaptık net burda olduğu için cook sık gelıp bakamıyorum artık...aslında bakıyorumda yazamadan cıkıyorum

hoşgördükkk
iş güç koşturmaca işte fatma eskisi gibi vakit ayıramaz olduk
bu arada günler sonra girmişken bizim derginin internet sitesini de açtık bilginize sunayım, şu an ankara ama ilerleyen günlerde ulusal olacak duyurular indirim/kampanya/fiyat karşılaştırmaları takip etmek isterseniz üye olun uyarısı gelsin hediyeler de kazanma olasılığıınız var :KK42: www.avmplus.net

günaydın herkeseee
ben geldim en sonunda evime
arayan soran burdan merak eden herkese çok teşekkür ederim
tam iyileşememiş olsamda çok şükür kat kat iyiyim önceki halimden
haktanımda düzeldi şükürler olsun
portakalımda çok iyi :)))))
hazırlıklarımı tamamladım hastane çantam filan hep hazır
35 hafta olduk bu arada :KK16:
haktanım 40.haftada doğmuştu ama kızımın o kadar durcağını sanmıyorum baya aşşağıda :KK49:
37.haftama kadar sabretse yeter diyorum
eeee siz nasılsınız iyimisiniz
çok özledim herkesi :KK16::KK70:
siz özledinizmi bakim hmmmm
ascık uzanayım haktanım uyurken gelirim sonra yine
öptüm :KK54::KK54::KK54:

hoşgeldin canım benim hadi bakalım tekrardan geçmiş olsun.. ayy heycan doruktadır valla ne kadar güzel.. içten içe özenmiyo değilim sana ama içten içe :))

selvercim bilinçlidir

ya bende nazı rahat bırakıyorum hangisini isterse kullansın diye.. enginin taraf görümcemler ve kaynanam kız sol eline kaşık yada kalem alırsa dünyanın sonu gelmiş gibi tepki veriyolar çığlıklar elinden çekmeler hemen öteki eline vermeler... töbe töbe...

bu arada herkes hoşgeldi şükür bi sayfa ilerlemiş topik ben yokken bizde kahvaltıdan sonra parka çıktık şimdi geldik uyudu cadı bi girim eddim..

selvercim bilinçlidir
hadi ya üzüldüm okadarda uğraşıyoruz
hele babası hayır solak olmucak diyor ısrarla :KK1:

buralardayım yasemin ama ara ara bakabiliyorum
ne var yemekte? gelelim mi :KK23:

z.yağlı fasülye pilav salata var şekerim
başka bişey yapmadım
ne güzel olur valla gelin balkonda çayda içeriz peşine:nazar:

benimki gece 9-11 uykusu yaptı zamansız uyuduğu için gece o saatlere kadar ayaktaydık.
sabah 10 da kalktı 12 de yine gider :)

günaydın herkeslere yasemincim hoşgeldin canım yokluğun belli oluyor ay negüzel kızına kavuşmana çok az kaldı heycan doruktadır :)) çok merak ediyorum portakalı:KK1:

hoşbuldum canımın içi
özledim valla sizi :KK16:
bende çok merak ediyorum portakalı yaaafffff :97:
acaba sarı mı esmer mi
saçlı mı kel mi :KK1:
oy kızım olcak benimde ascık kaldı :KK66:

sabah sabah bu ne hız bizdaha kahvaltı yapmadık:)
kocişim yemeğe geliyo öğlene
o yüzden erkenden yaparım yemeğimi ben hep :KK55:

fatmaaaammmm :KK19::KK70:
geldim çok şükür
hastaydım çok
haktanım önce hastalandı sonra bana geçti ben bi güzel geliştirdim genişlettim o hastalığı :KK53:
uzun zamandır hasta olmuyodum kendime nazar değdirdim sanırım
çok daha iyiyiz tabi şuan

yaaa, çok az kaldı kızımın gelmesine
haktanda cahil cesareti vardı hiç korkmuyodum ama bunda ne yalan söyleyeyim biraz korkuyorum
tek tesellim kısa aralıkla olduğu için kolay doğurursun bu seferkini diyolar bide en azından deneyimim var ne yapmam gerek biliyorum az çok

günaydın millet

yasemin hoşgeldin üçünüzünde ii olmasına sevindim:)

gecenin köründe uyursak yeni kalktık daha görüşürz sonra

hoşbuldum canım benim :KK70:

hoşgeldin canım benim hadi bakalım tekrardan geçmiş olsun.. ayy heycan doruktadır valla ne kadar güzel.. içten içe özenmiyo değilim sana ama içten içe :))

ya bende nazı rahat bırakıyorum hangisini isterse kullansın diye.. enginin taraf görümcemler ve kaynanam kız sol eline kaşık yada kalem alırsa dünyanın sonu gelmiş gibi tepki veriyolar çığlıklar elinden çekmeler hemen öteki eline vermeler... töbe töbe...

bu arada herkes hoşgeldi şükür bi sayfa ilerlemiş topik ben yokken bizde kahvaltıdan sonra parka çıktık şimdi geldik uyudu cadı bi girim eddim..

sibelim canımmm hoşbuldum
evdesin herhalde ne güzel
bitti mi işin?

heyecan doruğu geçti valla :KK1:
sabırsızlık heyecan endişe korku sevinç mutluluk karmakarışığım şu sıralar :KK37::KK53::86:

X