2009 Aralık Anneleri

ayyy ne güzel güle güle kullansın....hihoyyyt
bizimkinin adası umrunda bile deil maalesef akannehir

çok tatlı oluyo ama ya.. :1hug:

Moralim çok bozuk. Doktordan geliyoruz. Oğlum bir ayda 350 gr almış sadece. Onu da ilk onbeş gün almış. On gün kadar önce götürdüğümüzde şu anki kilosundan 40 gr daha fazlaydı.
Açlıktan ölmüş yine çocuk yaa.
Yetiremiyorum işte sütü. Mama başladık yine günde üç sefer verilecek. Zaten gaz problemi çok bir de mama iyice beter edecek. Ne yapsam artıramadım sütümü bir ara ne güzeldi bir sağışta 120-130 cc çıkıyordu. Şu anda en fazla çıktığı iki memeden 70cc yetmiyor işte.
Oğluşum açlıktan aşıyı bile şapır şupur yaladı vallaha.

Rota aşımızla pnömoni aşısını olduk geldik. Bu pnömoni de ateş yapabilirmiş bakalım inşallah olmaz.
Ne güzel anne sütü veriyordum sadece bir aydır mamayı da kattık yine işin içine.
Geceleri bir buçuk saatte bir uyanıyordu bu aralar ben gazdan diyordum ama belki de açlıktan uyanıyormuş.

canım bozma moralini mama vermek kötü bişey değil sonuçta yeterki oğluşun aç kalmasın.bizde bikaç hafta sonra mecburen başlicaz mamaya ben çalışmaya başlayınca..

ebru nbr giderken uyudumu canberk c.tesi

Yok uyumadı cin gibiydi. Başta sesi çıkmadı eve yakın başladı ciyaklamaya yine.
Bu çocuk arabada durmazsa fena vallaha. Ne hayallerim vardı gezmelere gidicektik oğluşumla biz yaaa böyle yaparsa zor yani babayı mı bekleyeceğiz hep.

lutfen basla mamaya
mama verdıgın içinde meme vermemezlık etme sakın
dediğin gibi o açlıktan aglıyormus demek şimdi karnı doyar rahatlar
dunyanın sonu degil mama vermek
sen ona mama verirken sag olmazsa sutun artınca kesersın mamayı
sırf mamayla beslenen ve gaz problemı olmayanda var dert etme
gece mamadan sonra mına daha kolay çıkarıyor gazını kaldırır kaldırmaz
inşallah olmaz ateşi
dönem dönem herkesın sutunun az geldıgı olurmuş geçicidir merak etme
toparlar canberk 1 haftaya kalmaz

minayada arabada olmak bir degişiklik yapmıyor aglayacaksa durmayacaksa durmuyor uykusu varsa anca uyuyor

canım bozma moralini mama vermek kötü bişey değil sonuçta yeterki oğluşun aç kalmasın.bizde bikaç hafta sonra mecburen başlicaz mamaya ben çalışmaya başlayınca..

Öznurcuğum tabii ki aç kalmasın önemli olan bu biliyorum da gazı iyice artacak diye korkuyorum bir de bu zamana kadar aç kalmış çocuk ona üzüldüm açıkçası.
Yoksa tabii ki canları sağolsun. Tek dertleri bu olsun.

Zaten doktor da önce iyice emzir sonra mama ver dedi. Başta da böyle yapıyorduk zaten hatta ilk doğduğunda her memeden sonra mama da veriyordum.
Sonradan sütüm artıpta yetmeye başlayınca çok hoşuma gitmişti ama uykusuzluk mahvetti beni iki gündür yine nöbetçiyiz.
Gazlı bebekler için aptamil conformil var eğer içerse onu önerdi doktor. Tadı pek güzel değilmiş ama diğer mamalara göre daha az gaz yaparmış.

Şu doktorlar programında süt artırıcı çay tarifi vermişti ondan yapıp içmeye başlayacağım. Gerçi granül şeklinde olan çaydan var belki doğalı daha çok işe yarar.

Uzulmen normal ama hepsinin sonu mama benimde ise baslayince mama alcak mecburen hemende sut kesilcek keske emzirebilsek ama olmuyor iste. Sagiligi iyi mi sen ona bak ebru toplar kendini camberk

kesınlıkle ikisi farklıdır dıye duşunuyorum bende alıp yapacagım bırara dene ebru mutlaka

Uzulmen normal ama hepsinin sonu mama benimde ise baslayince mama alcak mecburen hemende sut kesilcek keske emzirebilsek ama olmuyor iste. Sagiligi iyi mi sen ona bak ebru toplar kendini camberk

Başka bir şeyi yokmuş çok şükür.
İşe başlayınca kesilmez inşallah Burcu süt. Sağıp bırakırsın ya da şimdiden emdikten sonra kalanları sağıp azar azar biriktirseniz dondurucuya atsanız olmaz mı acaba?

karnini zor doyuruyorum nerde biriktirmek . ıse baslayinca doktor en fazla 1 ay dedi

Ben de oğlana tekmele ve oyna oyun halısından sipariş vericem ama hepsi buradada kız için olanından kalmış. Bakayım başka hangi sitede var.
Hoşuna gider diye umut ediyorum. Ana kucağının oyuncaklarına bayılıyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…