- 4 Nisan 2009
- 6.497
- 1
http://www.kadinlarkulubu.com/arali...beklerinin-annelerinin-aylik-kilo-takibi.html
NERIMAN BURAYA YAZ BıLGıLERINIZI
NERIMAN BURAYA YAZ BıLGıLERINIZI
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bnde öyle dün sabah 5te kalktım hala ayaktayım yağmur hala ağlıo uyumaya niyeti yok hiç-tatlicadiarzu-ya ben mına huysuzlanıncva gece uykum gelıyor gözumden akıyor uyku resmen uyuyunca erken cin gibiyim yatasım olmuyor
aynı şey cuma günü bizim başımıza geldi canım hiçbişey kızımı sakinleştiremedi çok içli ağladı hemde doktoru aradık eğer ishal ateş vs. yoksa karnı ağrıyodur dedi fitil koyun dedi bide fön makinasıyla karnını ısıtın dedi bende fitil koydum çok ii geldi yarım saat içinde etkisini gösterdi ama fön tutmadım yakarım çocuğu diye korktumnehir 67
Oğlum çok ağladı gece kızlar ya ne zamandır ağlamıyordu böyle aşıda bile bu kadar ağlamamıştı 1saat hiç durmadan yırttı kendini resmen karnı ağrıdı sanırım memede bile sakinleşmedi((((((
aynı şey cuma günü bizim başımıza geldi canım hiçbişey kızımı sakinleştiremedi çok içli ağladı hemde doktoru aradık eğer ishal ateş vs. yoksa karnı ağrıyodur dedi fitil koyun dedi bide fön makinasıyla karnını ısıtın dedi bende fitil koydum çok ii geldi yarım saat içinde etkisini gösterdi ama fön tutmadım yakarım çocuğu diye korktum
'Nazar'ın nedeni mikrop
Bebek üşüyünce, teri üzerinde kuruyunca hasta olur mu?
Bebek, üşümekle, nazar değmesiyle, diş çıkarmakla, terlemekle terleyip terinin üzerinde kurumasıyla veya çıplak ayakla yere basmasıyla hasta olmaz. Hastalıklar sadece ve sadece mikropla olur. Çocuk mikrobu alırsa hastalanacaktır.
Ama bu lafların çıkış yerleri şöyledir. Bunlar çok eski zamanlarda mikropların bilinmediği zamanlarda gözlemle ortaya konmuş laflardır. Mesela eski insanlar dikkat etmişlerdir ne zaman düğün dernek bir yere gitseler üç gün sonra hep güzel çocuklar hastalanıyor, çirkinler hastalanmıyor. Buradaki mekanizma güzel çocuğun çok ellenip çok öpülmesidir. Öpülmeyen, ellenmeyen, fazla teması olmayan çocuklar mikrobu almazlar ve hasta da olmazlar.
Çok öpülen çocuk mikrobu alır ve mikrobu aldıktan sonra en az üç gün içinde mikrop etkisini göstermeye başlar. Dikkat edin çocuğunuz gripli biriyle temas ettikten üç gün sonra hastalanacaktır.
Eller klima gibi...
Çocuklar nasıl giyinmeli?
Çocuk da bir erişkin gibidir. Çocuğu ne sıkacaksın ne üşüteceksiniz. Çocuğu rahat ettirecek giysiler giydireceksiniz. Yani ne terleyecek ne de üşüyecek. Ekstradan giydirmenin hiçbir faydası yoktur.
Çocuğun üşüdüğü nasıl anlaşılır, elleri soğuyunca mı?
Çocuğun ellerinin veya ayaklarının değil vücudunun yani kapalı yerlerinin soğuk olması önemlidir. Eğer çocuğun giyimli yerleri sıcak fakat elleri soğuksa çocuğu çok giydirdiğiniz anlamına gelir. Çünkü vücut burada açık yerleri bir klima olarak kullanarak soğutma yapar.
pelin öznur burcu maşallah bebişlerinize bir arada ne kadar tatlılar yaa maşallah maşallah...
çok özendim size ne güzel olmuş buluşmanız kızlar bir günde ayarlayıp bana gelsenize çok memnun olurum
hadi ya ben öznurda vardı denedımde o illa bıraz uzanması gerekıyordu bebegın yada anne basında olacak senınkı oyle degil sanırım burcu 2-3 sayfa önde ebruya lşnk vermiş baksana o tarzmı kaça aldın bıde24.5 burcu kızıma cumartesi prenses oyun halısını aldık pazar günü tam 2 saat oyalandı halının üstünde çok keyiflendi ayaklarıyla vurup vurup müzik dinledi bi de çıngırağını çok sevdi umarım hergün sıkılmadan vakit geçirir onda süper olur valla zemuszemus
kıyamam gazdı sanırımOğlum çok ağladı gece kızlar ya ne zamandır ağlamıyordu böyle aşıda bile bu kadar ağlamamıştı 1saat hiç durmadan yırttı kendini resmen karnı ağrıdı sanırım memede bile sakinleşmedi((((((
sen bitmişsinde okeye dönuyorsun o zaman yazık sana vallaaynen bnde öyle dün sabah 5te kalktım hala ayaktayım yağmur hala ağlıo uyumaya niyeti yok hiç-tatlicadiarzu-
oyoyyoyy neden uyumuyorkı sorun neiyi sabahlar mı diyim iyi geceler mi diyim bilemedim bilmiyorumkismile
pelin minanın şapkalarına bayılıyorum çok tatlı oluyo maşallah nerden aldın bende kızıma öyle şapka almak istiyorum :1rolleyes:
Ay o telaşta aklıma gelmedi fön makinası sesine susardı belki keşke deneseydim.gaz damlası verdim masaj hareket yaptırdım uçar gibi tuttum dolandım durdum evde ama bana mısın demedi bitsin artık gaz derdi yaa
bende elleri soğuk olduğunda üşüyo diye bi kat daha giydiriyodum bilmiyorumkismile
Ay o telaşta aklıma gelmedi fön makinası sesine susardı belki keşke deneseydim.gaz damlası verdim masaj hareket yaptırdım uçar gibi tuttum dolandım durdum evde ama bana mısın demedi bitsin artık gaz derdi yaa
ebrunun canberkte var onu atlamayın tek erkekımızdı :)arzu da sıra sen oraya gel 2-3 hafta sonra falan
sonra sanada geliriz
hangı semttesın
bide adıyla hıtap etmedıgımız ama baya bir geçmişte konuştugumuz kişi var adını nickinin altına yazarsa bir sure biz öyle alıştık adlarımıza bırbırımızın alışınca sildik
hadi ya ben öznurda vardı denedımde o illa bıraz uzanması gerekıyordu bebegın yada anne basında olacak senınkı oyle degil sanırım burcu 2-3 sayfa önde ebruya lşnk vermiş baksana o tarzmı kaça aldın bıde
kıyamam gazdı sanırım
şimdi nasıl
sen bitmişsinde okeye dönuyorsun o zaman yazık sana valla
Allah yardımcın olsun
oyoyyoyy neden uyumuyorkı sorun ne
sagol cnm
pattanıyeden çıktı o şapka yan taktırıyor sadece :)benımde hoşuma gtmıştı
B002 Bebetto Kadife Patikli Şapkalı Zürafa Nakışlı Battaniye 90*90 Cm | Çeyiz ve Battaniye| Battaniye ve Uyku Tulumları| Kadife Battaniye | Bebetto | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
burdan aldım
gazdı sanırım cnm birde günde bir çok kez kaka yapan oğlum dün doğru dürüst yapmadı o da iyice rahatsız etmiş olabilir
uyuyor şuanda canım iyi gibi.ben gideyim de birşeyler yiyim uyurken daha hiç bişey yemedimkafamçokkarıştı
gazdı sanırım cnm birde günde bir çok kez kaka yapan oğlum dün doğru dürüst yapmadı o da iyice rahatsız etmiş olabilir
uyuyor şuanda canım iyi gibi.ben gideyim de birşeyler yiyim uyurken daha hiç bişey yemedimkafamçokkarıştı
ebrunun canberkte var onu atlamayın tek erkekımızdı :)arzu da sıra sen oraya gel 2-3 hafta sonra falan
sonra sanada geliriz
hangı semttesın
bide adıyla hıtap etmedıgımız ama baya bir geçmişte konuştugumuz kişi var adını nickinin altına yazarsa bir sure biz öyle alıştık adlarımıza bırbırımızın alışınca sildik
hadi ya ben öznurda vardı denedımde o illa bıraz uzanması gerekıyordu bebegın yada anne basında olacak senınkı oyle degil sanırım burcu 2-3 sayfa önde ebruya lşnk vermiş baksana o tarzmı kaça aldın bıde