2009 Aralık Anneleri

diyettesin peliin :))
benim annem geldi bugün moral verdi bana aynı bıraktığım gibisin diye.. bu arada 1 ay önce görmüştü en son:KK43:(

valla diyette olmasam neler yapardık şu 5 dkda :)off off
masallahın var öznur boy işte insanı kurtarıyor anlıyorum sen çok rahatsız oluyorsundur eskı halıne göre fazlalıgından ama hiç fena durmuyorsun :nazar:

aynen öle pelin benim önceki halimi bilmediğin için öyle geliyo sana.. sanada dedim ya bence sende hiç fena gözükmüyosun..

bu arada bende çok acıkmışım yaaa şööyle bol nutellalı bi dilim ekmek ve süt iyi giderdi..ama zeynebe alerji yapıyo yiyemiyorum:KK43:(

sende benim koca gibisin pelin biz evdeyken 10,30 da filan yatıyo biz yokken 1 lere kadar ayakta

:roflol:
birinin grıbı geçmez
birinin uykusu erken gelir
birinin işi çocuk dogduktan sonra işi hiiiç erken bitmez
daha ne tipler var aramızda bu adamlar bir alem
bugunde bana diyorkı ben çocuga baktım ama sankı babamın hayrına baktın duşa girdimde o sıra durmadı dıye 10 dk kucagında durdu :roflol:

:roflol:
birinin grıbı geçmez
birinin uykusu erken gelir
birinin işi çocuk dogduktan sonra işi hiiiç erken bitmez
daha ne tipler var aramızda bu adamlar bir alem
bugunde bana diyorkı ben çocuga baktım ama sankı babamın hayrına baktın duşa girdimde o sıra durmadı dıye 10 dk kucagında durdu :roflol:

biz babamızın evinden getirdik ya çocukları duş alırkjen lutfedip 10 dk.bakıyolar sağolsunlar.

mümkün değil bu şekilde veremem kilo filan.çalışmaya başlayıp tempoyu yükseltirsem belki. hadi kiloyu geçtimde şu sarkık göbek gitse bari

annem işte o gitmiyor dedi
ablam dogumdan sonra dıyetısyene gitti hamıle kaldıgı kılodan 8 kılo aşagsına düştü göbek kalmış
benım 55 kende 58 kende göbegım yoktu hertarafım vardıda göbegım dumduzdu o yuzden hiç alışkın degilim bakalım kalacakmı gıdecekmı hanı kımının poposu olmaz kımının bacagı ıncedır kımının suratı benım göbek duzdu o yuzden gider diye umuyorum ama bakacaz

biz babamızın evinden getirdik ya çocukları duş alırkjen lutfedip 10 dk.bakıyolar sağolsunlar.

valla 10-15 dk bakıp yoruluyorlarda bu kadın tum gun bunla diyip acımıyorlarmı
ben sordum geçen gerçi hiç acımıyormusun dedım acımıyorum tabı acınacak halınmı var üzülüyorum bazen çok yorulmuş duruyorsun dedı bende dedımkı ben acımanı ıstıyorum ama :roflol:
psikolojiye bak acı bana dıyorum ya :nazar:

ne zamandır giremiyorum çokk hastaydımateşim 39 elif ateşten emmez şimdide bel ağrısı iki büklüm kaldım valla

valla 10-15 dk bakıp yoruluyorlarda bu kadın tum gun bunla diyip acımıyorlarmı
ben sordum geçen gerçi hiç acımıyormusun dedım acımıyorum tabı acınacak halınmı var üzülüyorum bazen çok yorulmuş duruyorsun dedı bende dedımkı ben acımanı ıstıyorum ama :roflol:
psikolojiye bak acı bana dıyorum ya :nazar:

:roflol: alemsin güldürdün beni..acınacak durumdayız ama orası kesin..

siz nasılsınız pelin bakıyorumda kilolardan konuşuyorsunuz benim 5 kilo fazlam varr yaww nasıl gidecek bu kilolarr

eylül durmadı galiba burcu gitmiş.
bende yatayım yavaş yavaş bari zeynep uyanmadan..

ne zamandır giremiyorum çokk hastaydımateşim 39 elif ateşten emmez şimdide bel ağrısı iki büklüm kaldım valla

siz nasılsınız pelin bakıyorumda kilolardan konuşuyorsunuz benim 5 kilo fazlam varr yaww nasıl gidecek bu kilolarr

çok geçmiş olsun şimdi nasılsın elife geçmedı dımı hastalıgın
5 kılo iyi be cnm yıne bende 8

X