2009 Aralık Anneleri

Ekledim valla ohh :)

resimleriniz çok güzel, bebişlere maşallah Allah nazarlardan saklasın inşallah ama siz orda buluşup görüşünce biz burda kıskanıyoruz :senağlamaama siz yine de bizim yerimizede buluşun
kaydirigubbakcemile5

resimleriniz çok güzel, bebişlere maşallah Allah nazarlardan saklasın inşallah ama siz orda buluşup görüşünce biz burda kıskanıyoruz :senağlamaama siz yine de bizim yerimizede buluşun
kaydirigubbakcemile5

Ben 1 ay sonra filan Ankaraya gelmeyi dusunuyorum gorusuruz belki o zaman . Allahim ne gezentiyim he

Ben 1 ay sonra filan Ankaraya gelmeyi dusunuyorum gorusuruz belki o zaman . Allahim ne gezentiyim he

beklerim valla ben hazirana kadar işe başlamıyorum evdeyim :) bizde resim çekip koyalım albüme çok canım çekti olumunekankayizsmile

Benim oğluşuma maaşallah yok mu?
Küstük işte:umursamaz:
ay ebruuuuuuuuuuuuuuuuuu çok çoözür dilerimmm... resimlerde 3 kızı yanyana görünce sizinde orda olduğunuzu kaz kafamdan çıkarmışım... canberk e de 41 kere maşallah.. :tomato::mymeka:nolur kusura bakma ebru

ay ebruuuuuuuuuuuuuuuuuu çok çoözür dilerimmm... resimlerde 3 kızı yanyana görünce sizinde orda olduğunuzu kaz kafamdan çıkarmışım... canberk e de 41 kere maşallah.. :tomato::mymeka:nolur kusura bakma ebru

Yok canımmm kusur olur mu takılmıştım sadece.:teselli:
Anlamadan yazmışım zaten.
Canberkin olduğu resim Pelindeymiş.
Tabii gelmedin bu üç çiçeğin yanında bir böcek kaldı benim oğlan.

Yok canımmm kusur olur mu takılmıştım sadece.:teselli:
Anlamadan yazmışım zaten.
Canberkin olduğu resim Pelindeymiş.
Tabii gelmedin bu üç çiçeğin yanında bir böcek kaldı benim oğlan.

Ebru senin soyledigin oyun halisi bu mu

☞ Tiny Love Gymini Maymun Adası Oyun Halısı; Hediyeli! : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kıyafetleri, Bebek Ürünleri, Bebek Giyimi, Chicco, Oyuncak

bi de bu var

http://www.hepsiburada.com/tiny-lov...goryid=303251&productid=oyuntin1607758#tablnk

bişi dicem size,

ben bu kk yı yeni keşfediyorum ya sanıyodumki hep gebelik, annelik ve bebkler konu oluyo...şimdi şöle bi dolanayım dedim amaaannnnn ne konular var bilmiyorumkismile

bi bölüm var inssanlar kendilerinin fotolarını çekip koyuyolar o gün ne giymişler diye :))))) :tomato:

kg verme bölümleri var 70-80 kglar buraya falan diyeeeeee :)))

bişi dicem size,

ben bu kk yı yeni keşfediyorum ya sanıyodumki hep gebelik, annelik ve bebkler konu oluyo...şimdi şöle bi dolanayım dedim amaaannnnn ne konular var bilmiyorumkismile

bi bölüm var inssanlar kendilerinin fotolarını çekip koyuyolar o gün ne giymişler diye :))))) :tomato:

Bazilarinin isi gucu yok anlasilan :)

burcuuuu
sen pek olmazdın burda
volkan atlattı grıbı anlaşılan :)

Yok yok daha gecmedi gribi 20 gun oldu iste malum nasil mikropsa bu masallah cok direncliymis. Yanliz nasil oluyosa gripli insan arkadslarinla filan icmeye gidiyo !! Bi tek eylülü bakacagi zaman aktif hale geliyo

Eylüle banyo yaptridim birazda fazla emzirdim uyudu garibim dun hic uyumadi bi de . Gerci birazdan kalkar ama olsun bu bile yetti .

teşkür nazan. how are you canişkom?
İyiyim canişkom sen nasılsın? özletiyosun kendini bee
nazancım ereğli muhabbeti benden çıktı, burcuların otele baktım netten çok hoşuma gitti, ona gelsek orada gezecek yerler var mı diye sormuştum, sonra laf taaaaa belmoşa ve belmoşun naftalin kokan evine kadar gittikaydirigubbakcemile3
:) Gelin canm herz aman ben de beklerim.bizde naftalin de yok hemsempatiksalakcinni
belmoş kim yahuuu? nince sen de Nilgün müsün?
ben kimim?
lülülülülülü delüü güldürdün gene benii
benım ali osmanın menusunu yazıyorum
beşiktas-gs macı 22:00 eve varış tv karsısına geçiş maç yorumları seyrediş
gece 03 yatış
benım alı osmanı senın ali ye yolluyayım azıcık
yemek yaptımı guzel yapar tas kebap falan ama gönlü olacak bızım içinden gelmek nasıl oluyor onu ögretsın :uhm:
Ay benki de yattı bile 10buçuk gibi erken yatar erken kalkar.ama bana balık kızarttı ve salata yaptı bugün sağolsun zaten tek yaptığı da bukaydirigubbakcemile3
ohh masallah nazan guzel birgun geçmiş anlaşılan
inşallah alışırda hep rahat edersn
inmş. cnm yaaa
[Ay uyumadı ben yazana kadar dellendi geneeyvahedigeldismile

bişi dicem size,

bende gördum geçen evının fotolarını bile koyan var

Yok yok daha gecmedi gribi 20 gun oldu iste malum nasil mikropsa bu masallah cok direncliymis. Yanliz nasil oluyosa gripli insan arkadslarinla filan icmeye gidiyo !! Bi tek eylülü bakacagi zaman aktif hale geliyo

Eylüle banyo yaptridim birazda fazla emzirdim uyudu garibim dun hic uyumadi bi de . Gerci birazdan kalkar ama olsun bu bile yetti .
dun öznurda uyudu ya hiç alışık degil eylul gunduz uykusuna gece duzenı gıttı tabi
İyiyim canişkom sen nasılsın? özletiyosun kendini bee

:) Gelin canm herz aman ben de beklerim.bizde naftalin de yok hemsempatiksalakcinni

lülülülülülü delüü güldürdün gene benii

Ay benki de yattı bile 10buçuk gibi erken yatar erken kalkar.ama bana balık kızarttı ve salata yaptı bugün sağolsun zaten tek yaptığı da bukaydirigubbakcemile3

inmş. cnm yaaa
[Ay uyumadı ben yazana kadar dellendi geneeyvahedigeldismile

ohhh afiyet süt olsun

X