- 26 Ağustos 2009
- 1.139
- 0
- 48
anam bir çiftimiz daha mı olyr
40 yıl geçse koymak aklıma gelmez bu sevıyor belmuşu içten içe o zaman :roflol:
yok anacım yaaaa kendi annem koyarmıyım :))))) sen face e gel hep yanında olcam söz vereliniortak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anam bir çiftimiz daha mı olyr
40 yıl geçse koymak aklıma gelmez bu sevıyor belmuşu içten içe o zaman :roflol:
yok anacım yaaaa kendi annem koyarmıyım :))))) sen face e gel hep yanında olcam söz vereliniortak
hadi burcu merakla bekliyorum hep aklım sizdeydi o gün.. birdahakine mutlaka mutlaka bende geleceğim yada bende de toplancazz inşallah..Eylul durursa insallah resimleri gondercem
hadi burcu merakla bekliyorum hep aklım sizdeydi o gün.. birdahakine mutlaka mutlaka bende geleceğim yada bende de toplancazz inşallah..
Ebru sen naassın gari?
bende son ana kadar gelirsin diye bekledim arayıp sıkboğaz etmekte istemedim seni. inşallah bidahaki sefer hepbirlikte oluruz acaip keyifliydi benim için..
Benim oğluşuma maaşallah yok mu?öznur burcu pelin maşallah kuzulara.. nede güzel 3 ü de.. 41 kere maşallah yavrularıma.. oğluşum ve bende olabilmeyi çok istedik olmadı..
öznur canım arkadaşım bende çok istedim dediğin gibi inşallah birdahaki sefere yeterki allah can sağlığı versin bize ve yavrularımıza..
Benim oğluşuma maaşallah yok mu?
Küstük işte:umursamaz:
selam karular..
kasım anası olunca cok ıhmal ettıgm topıcıgımı demı bu banaklava:
nasılsınızz
Evet ya Canberk niye yok ? Belki pelinin foto makinada vardir .
Cumartesi gunu valla bende Eylülü hic susturamadim ogun esimin isi uzadi annemde kaldim annem babam ve ben 3 kisi basedemedik cok fenaydi ya
burcu süpermişşşşş....:çok üzgünüm:
tşkler