Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr.un verdiği gaz şurubu Om-X ikullanayım demiştim pek kullanmamıştım alınca öyle duruyordu verdim oğluma sonra içeriğine bakayım dedim içnde açınca 4hafta içinde kulllanılmalıdır yazıyor birşey olmaz değil mi
zinco ya baktım onda öyle bir şey yok
tamam pelin murat birqazdan eve uğrar bende ikna etmeye çalışcam.. alttan girip üstten çıkarım umarım :)))arzu ben hıç korkmuyorum valla motorla dönmeye alışsın hem mına. bende bebekle gezmeye :)
7 dk suruyor beşiktas uskudar arası uskudardan alır murat senı dönuşte hadi oyunbozanlık yapma akşam trafıgıne eşim girmek ıstemez dıye kı bende hak verırım köpru trafıgı çekılmez bu yolu buldum eşimde ok dedı
tamam pelin murat birqazdan eve uğrar bende ikna etmeye çalışcam.. alttan girip üstten çıkarım umarım :)))
bende :) ve aklımdan geçmişti sen doğum için ankaraya gideceğini yazınca belki burcuyla aynı yerdeyiz diye bende 3 aralıkta yaptım yani aynı tarihte aynı yerdeymişsiz:)
tüh ya keşke daha önceden girseymişim hastanede birbirimize bebek görmeye gelirdik
çok üzüldüm şimdi valla ((( :sinifsinif::sinifsinif:
allah analaı babalı büyütmek nasp etsin canım.. hoşgeldin..zemuszemus
bende 5 Aralıkta kızım dünyaya getiridm :hulya: Aralık annesiyim :lepi:
ben de mesa da 6 aralıkta yaptım.ama hemşirelerinden hiç memnun kalmadım.5 yıldızlı otel gibiydi ama hastane anlamında beğenmedim. siz beğendiniz mi?:kedi:
merhabalar. ben de aralık annesiyim 21 aralıkta doğum yaptım. kilolar ne alemde. spora başladınız mı?
zemuszemus
bende 5 Aralıkta kızım dünyaya getiridm :hulya: Aralık annesiyim :lepi:
merhabalar. ben de aralık annesiyim 21 aralıkta doğum yaptım. kilolar ne alemde. spora başladınız mı?
benım hiç vaktım olmuyor açıkcasıbence arkadaşlar moral vermek için öyle söylüyorlar.kilo vermişsin, annelik yakışmış vs.. bana da aynı şeyi söylediler iki gün önce.basen ve göbek feci görünüyor.54 le hamile kalmıştım.şimdi 62yim.platese başladım evde.ancak dikişlerden dolayı karın egzersizleri yapamıyorum...
selam kızlar bizde dün 2aylık aşılarımızı ve kontrolümüzü olduk amann ne fena bişeymiş allahtan annem vardı yanımda ağladıkça içim gitti yavrummm bir ayda 1300 gr almış boyuda 5 cm uzamış günde 2,3 kez mama veriyorum babası demesin mi mamalardan bukadar iyi kilo aldı diye ay nası kızdım kızlar sormayın. tavrımı koydum gerçi soradan düzeltti halini..
buarada ben biara lohusa deprosyonun tam göbeğinde bulmuştum kendimi ki pasiflora ve b12 vitaminleri birde rezene çayı ile sinirlerimi güçlendirdim. birde kızlar dışarı çıkın soğuk falan demeyin atın kendinizi bebişle dışarı markete bile gitseniz kar iyi geliyo hem bebeğe hem kendinize.
gumiser
bende 5 Aralıkta kızım dünyaya getiridm Aralık annesiyim
güle güle büyüt bebeğini ben hergün spora başlıycam diyorum ama hiç fırsat olmuyo aslında üşenmede var karın hareketi yapsam en azından ama (akannehirdileke01