2009 Aralık Anneleri

günaydınlar:)) bugün gerçek bir kahvaltı yaptım hemde oğlum uyanıkken kendimi lüks içinde hissettim, çay bile içtim hemde iki bardak he he.. yuppiiiii

arzu ben hıç korkmuyorum valla motorla dönmeye alışsın hem mına. bende bebekle gezmeye :)
7 dk suruyor beşiktas uskudar arası uskudardan alır murat senı dönuşte hadi oyunbozanlık yapma akşam trafıgıne eşim girmek ıstemez dıye kı bende hak verırım köpru trafıgı çekılmez bu yolu buldum eşimde ok dedı

ben hepsini aynı günde yaptırdım.ben de teleş ettim senin gibi bu kadar aşıyı nasıl kaldırır diye çok şükür iyi geçti.ama 2 boyunca 6 saate 1 olmal üzere 8 kere yarım ilçek calpol içirmemi söyledi dr.

Dr.un verdiği gaz şurubu Om-X ikullanayım demiştim pek kullanmamıştım alınca öyle duruyordu verdim oğluma sonra içeriğine bakayım dedim içnde açınca 4hafta içinde kulllanılmalıdır yazıyor birşey olmaz değil mi:KK43:
zinco ya baktım onda öyle bir şey yok

az öceki msjım sana idii.

arzu ben hıç korkmuyorum valla motorla dönmeye alışsın hem mına. bende bebekle gezmeye :)
7 dk suruyor beşiktas uskudar arası uskudardan alır murat senı dönuşte hadi oyunbozanlık yapma akşam trafıgıne eşim girmek ıstemez dıye kı bende hak verırım köpru trafıgı çekılmez bu yolu buldum eşimde ok dedı
tamam pelin murat birqazdan eve uğrar bende ikna etmeye çalışcam.. alttan girip üstten çıkarım umarım :)))

bende :) ve aklımdan geçmişti sen doğum için ankaraya gideceğini yazınca belki burcuyla aynı yerdeyiz diye bende 3 aralıkta yaptım yani aynı tarihte aynı yerdeymişsiz:)
tüh ya keşke daha önceden girseymişim hastanede birbirimize bebek görmeye gelirdik
çok üzüldüm şimdi valla :KK43:((( :sinifsinif::sinifsinif:

ben de mesa da 6 aralıkta yaptım.ama hemşirelerinden hiç memnun kalmadım.5 yıldızlı otel gibiydi ama hastane anlamında beğenmedim. siz beğendiniz mi?:kedi:

ben de mesa da 6 aralıkta yaptım.ama hemşirelerinden hiç memnun kalmadım.5 yıldızlı otel gibiydi ama hastane anlamında beğenmedim. siz beğendiniz mi?:kedi:

ben çok memnun kaldım özelliklede hemşirelerden akannehir

merhabalar. ben de aralık annesiyim 21 aralıkta doğum yaptım. kilolar ne alemde. spora başladınız mı?

merhabalar. ben de aralık annesiyim 21 aralıkta doğum yaptım. kilolar ne alemde. spora başladınız mı?

15kilo almıştım yarısı gitti yarısı duruyor.süt olacak diye yemeye devam ediyorum.dün okuldan öğretmen arkadaşlarım bebeğimi görmeye geldiler.bana da kilo vermişsin diyorlar ama ben ce o birez siyah kıyafetler giymemden kaynaklanıyornaniknanik

bence arkadaşlar moral vermek için öyle söylüyorlar.kilo vermişsin, annelik yakışmış vs.. bana da aynı şeyi söylediler iki gün önce.basen ve göbek feci görünüyor.54 le hamile kalmıştım.şimdi 62yim.platese başladım evde.ancak dikişlerden dolayı karın egzersizleri yapamıyorum...

selam kızlar bizde dün 2aylık aşılarımızı ve kontrolümüzü olduk amann ne fena bişeymiş allahtan annem vardı yanımda ağladıkça içim gitti yavrummm bir ayda 1300 gr almış boyuda 5 cm uzamış günde 2,3 kez mama veriyorum babası demesin mi mamalardan bukadar iyi kilo aldı diye ay nası kızdım kızlar sormayın. tavrımı koydum gerçi soradan düzeltti halini..

buarada ben biara lohusa deprosyonun tam göbeğinde bulmuştum kendimi ki pasiflora ve b12 vitaminleri birde rezene çayı ile sinirlerimi güçlendirdim. birde kızlar dışarı çıkın soğuk falan demeyin atın kendinizi bebişle dışarı markete bile gitseniz kar iyi geliyo hem bebeğe hem kendinize.

bence arkadaşlar moral vermek için öyle söylüyorlar.kilo vermişsin, annelik yakışmış vs.. bana da aynı şeyi söylediler iki gün önce.basen ve göbek feci görünüyor.54 le hamile kalmıştım.şimdi 62yim.platese başladım evde.ancak dikişlerden dolayı karın egzersizleri yapamıyorum...
benım hiç vaktım olmuyor açıkcası
zaten mina kucakta yoruyor benı o uyuyuncada ya yemek ya utu yada kk da dinlenerek geçiyor vakit
selam kızlar bizde dün 2aylık aşılarımızı ve kontrolümüzü olduk amann ne fena bişeymiş allahtan annem vardı yanımda ağladıkça içim gitti yavrummm bir ayda 1300 gr almış boyuda 5 cm uzamış günde 2,3 kez mama veriyorum babası demesin mi mamalardan bukadar iyi kilo aldı diye ay nası kızdım kızlar sormayın. tavrımı koydum gerçi soradan düzeltti halini..

buarada ben biara lohusa deprosyonun tam göbeğinde bulmuştum kendimi ki pasiflora ve b12 vitaminleri birde rezene çayı ile sinirlerimi güçlendirdim. birde kızlar dışarı çıkın soğuk falan demeyin atın kendinizi bebişle dışarı markete bile gitseniz kar iyi geliyo hem bebeğe hem kendinize.

masallah bebişe gezmek herzaman ıyıgelmiştir bana zaten:roflol:

kendınıze ve bebişe ait bilgileri yeni açtıgm konuya yazın ordan takıp kolay oluyor

dileke01
güle güle büyüt bebeğini ben hergün spora başlıycam diyorum ama hiç fırsat olmuyo aslında üşenmede var karın hareketi yapsam en azından ama :KK43:(akannehir

Selam kızlar bebeğim bu ay 350 gram almış daha önce de yazmıştım zaten bi emzirme saatinde tek memeden emziriyodum şimdi birinden 10 dk diğerinden 10 dk emziriyorum ayrıca aptamil mama vermeye çalışıyorum ama biboronu tutamıyo almıyo mamayı napıcam ben ya kızım çok az kilo almış ii beslemem lazımm bide siz emzirirken iki memeden de veriyomusunuz ben tek memeden verip 2 saat sonra diğerini veriyodum

X