- 13 Kasım 2008
- 2.699
- 0
- 43
alışır inşallah ya okurken yoruldum mınada evde denedım pusete koyar koymaz agladı yıkıldım baharda gezecektık göya
yemın et :)
ay aynen kım kıme ne yapıyor belli dgl denetçininde denetleyenınde denetımınde hay anasını....
selam kızlar
geldim pelin geldim.. geceyi sorubnsuz atlattık çok şükür.. ama ben yine sabah calpol verdim nolur nolmaz diye. heralde artık vermeme gerek yok demi.. hava da çok güzel çıkmak istiyorum ama.. cesaretim yok.. pazar günü özgürlük prkına gidelim diycem eşime bakalım alışırız belki tabi hava güzel olursa
alışır inşallah ya okurken yoruldum mınada evde denedım pusete koyar koymaz agladı yıkıldım baharda gezecektık göya
93 aldığıma mı? kargoya vereceğime mi? ne olacak canım elimemi yapışır? iişine yarayacaksa gönderirim valla
hepsine :)
yaramazmı atıyorum özelden hemen adresı
ankaranın neresındesınkı sen
nereye yapıştıryoduk bunu siteye girmeyeli unutmuşum
ay aynen kım kıme ne yapıyor belli dgl denetçininde denetleyenınde denetımınde hay anasını....
pusetede alışırlar merak etmeyin benimde ilk deneme başarısız olmuştu apar topar eve dönmüştük sonrakiler daha iyiydi.geçen gün ablamla alışveriş merkezine bile gittik mağaza gezdik:)) zeynebide biraz arabada biraz kucakta gezdirdik çok hoşuna gitti ışıklar filan bakındı hep sesi çıkmadı pek oturup yemek bile yiyebildik ben bile şaşırdım valla:))
tek sıkıntımız emzirmek oldu emzirmek oldu bebek bakım odası bakımdaydı çünkü:))) bende oturduğumuz yerde emzirmek zorunda kaldım tabi napiim kızımımı ağlatcam..
.
Ben de yaşarken yoruldum vallaha.
Yaw bugün 18 Şubat ya geçen sene bugün ben dört sene sonra aşılamayla olan bebeğimin kalbinin durduğunu öğremiştim. Ne üzülmüştüm yaaa. İçim yanmıştı cayır cayır tekrar aşılama tüp bebek takip tedavi vs vs bir sürü şeyle uğraşmak zorunda kalacaktım, belki de bebeğim hiç olmayacaktı.
Allah ıma çok şükür kürtajdan sonra hemen yolladı oğluşumu doğal yolla. Bir sene önce bugün hemen hamile kalacağımı, oğlumun kollarımda olacağını hiç ama hiç tahmin edemezdim.
O yüzden kapayıp çenemi oturayım şükredeyim bol bol. Düzelir her şey inşallah zamanla. Canları sağ olsun.
Yaw bugün 18 Şubat ya geçen sene bugün ben dört sene sonra aşılamayla olan bebeğimin kalbinin durduğunu öğremiştim. Ne üzülmüştüm yaaa. İçim yanmıştı cayır cayır tekrar aşılama tüp bebek takip tedavi vs vs bir sürü şeyle uğraşmak zorunda kalacaktım, belki de bebeğim hiç olmayacaktı.
Allah ıma çok şükür kürtajdan sonra hemen yolladı oğluşumu doğal yolla. Bir sene önce bugün hemen hamile kalacağımı, oğlumun kollarımda olacağını hiç ama hiç tahmin edemezdim.
O yüzden kapayıp çenemi oturayım şükredeyim bol bol. Düzelir her şey inşallah zamanla. Canları sağ olsun.
sanırım oldu
Oh ne güzel olmuş. Alışırlar inşallah. Çevreye ilgileri de arttıkça tabii.pusetede alışırlar merak etmeyin benimde ilk deneme başarısız olmuştu apar topar eve dönmüştük sonrakiler daha iyiydi.geçen gün ablamla alışveriş merkezine bile gittik mağaza gezdik:)) zeynebide biraz arabada biraz kucakta gezdirdik çok hoşuna gitti ışıklar filan bakındı hep sesi çıkmadı pek oturup yemek bile yiyebildik ben bile şaşırdım valla:))
tek sıkıntımız emzirmek oldu emzirmek oldu bebek bakım odası bakımdaydı çünkü:))) bende oturduğumuz yerde emzirmek zorunda kaldım tabi napiim kızımımı ağlatcam..
oy masallah mınada gezerken sevdıde aglamaya baslayınca kaçar gibi çıktım :)acıkmıştı emzırme yerı arayana kdr arabaya kaçtım :)
senı o kadar ıyı anlıyorum kıolumunekankayizsmile
cok sukur bugunumuz:lepi:
ben bebegımı kaybettıgımde genel aneztezıyle olmustu kurtajım
gırerken dua etmıs allahım benımde canımı al dıye hıc unutmam
uyandıgımda karnım bombosdu.allahım kımseye yasatma bu acıları
ay ocakta su kaynatıyodum ocak sönmüş kızım ağlayınca kalktım bi baktım ki her taraf gaz kokuyo allah korudu valla ağlamasa ben unutmuştum ay çocuğuma bi zarar gelmemiştir inşallah ya aklım çıktı şimdide uyuyo derin bi şekilde acaba gazın etkisimi mafoldumben
bu bılgı yettı bana :)dur sıkıştırma beni :)) işlerin arasında zor yazıyom zatenn
şuan 69 kiloyum 83 le doğurdum :))))) off çok var dahaaa
Oh ne güzel olmuş. Alışırlar inşallah. Çevreye ilgileri de arttıkça tabii.
Biz de en son Canberk tam kırk günlükken alışveriş merkezine götürmüştük. Biraz pusette durmuştu sonra başlamıştı ağlamaya. Hemen bebek bakım odasında emzirmiştim. Aslında böyle zamanlar için sütü sağıp yanımıza alsak daha iyi olur gibime geliyor. Gerçi bizim minnoşlar eme eme sağacak süt bırakmıyorlar ama azar azar biriktirebiliriz.
Ya da ek gıdalara geçince yanımıza alırız meyve püresi falan o zaman daha da kolaylaşır işler gibime geliyor.
prettybaby kullanıcısından alıntı
senı o kadar ıyı anlıyorum kı
cok sukur bugunumuz
ben bebegımı kaybettıgımde genel aneztezıyle olmustu kurtajım
gırerken dua etmıs allahım benımde canımı al dıye hıc unutmam
uyandıgımda karnım bombosdu.allahım kımseye yasatma bu acıları