MotherandBaby kullanıcısından alıntı
bitmezzzzz
ütü var bendede
yapasım yok
3 çeşit yemegı aynı anda yaptım 3 gun tokuz
açıkögretımden 2. ünv.okuyorum göya 1 ay sonra sınav var tek dersım kaldı daha kapak açmadım versem dersı mezun olcm
keske kayıt dondursaydım çocukla nasıl verilirse o ders
ya kızlar sormuştum ama okuyan olmadı sanırım verem aşısının belli günleri varmış sanırım ben şirinevlere gidicem ist.da hangi günler olduğunu bilen varmı?
ebru yaz bakalım nasıl geçti dışarı maceran :)
arzuuuuuuuuuuuu ses verrrrr
keşkee
işletme 4. sınıf muhasebe denetımı varsa yolla valla :)
Biz Bahçelieler jfk hastanesinde yaptırmıştık verem aşısını iki haftada bir perşembe günleri yapılıyordu.ya kızlar sormuştum ama okuyan olmadı sanırım verem aşısının belli günleri varmış sanırım ben şirinevlere gidicem ist.da hangi günler olduğunu bilen varmı?
keşkee
işletme 4. sınıf muhasebe denetımı varsa yolla valla :)
ay benimde yüksek lisans tezim var keşke hamileyken bitirseymişim bebek olunca yaparım diyodum hamileyken çok yorgunum ağırlaştım bebek doğunca o uyur ben yaparım sanıyodum ne komik insan bilmeyince çok zormuş çocuk büyütmek ama çok şükür yinede şikayetçi değilim
ayyy muhasabe denetımı ve malı analız ne gıcık bır derstı o oyle
denetım denetcı denetmen baska soz yoktur oku oku ıcın bayılır
kım kımı denetlıyor napıyorrrrrrrrrr sempatiksalakcinni
ben de anadolu unıv. işletme mezunuyum.ısletme okurken acıkogretım 2 yıllık halkla ılıskılerde okumustum .sımdı dusunuyorumda nasıl kafa patlatmısım suan hıc kafam goturmez
semyıl kullanıcısından alıntı
ya kızlar sormuştum ama okuyan olmadı sanırım verem aşısının belli günleri varmış sanırım ben şirinevlere gidicem ist.da hangi günler olduğunu bilen varmı?
Ay canım çıktı vallaha. Bugün mızmızdı biraz zaten neyse koydum arabaya Ataköy e gittik yakın 5 dk. Arabadan indirip pusetine koyarken cırladı neyse hareket edince sustu uyudu. Yarım saat yürüdük hava çok güzel hiç uyanmadı, pusetten arabaya koyarken uyandı yırttı kendini Allahtan çıngırağını almışım onu salladım bir iki sustu.
Arabadan eve çıkarırken gene cırladı.
Bilmiyorum alışırr mı ama böylesi zor. Evin düz ayak olacak ya da asansörlü, arabaya bindir indir derdin olmayacak o zaman güzel yoksa böylesi çocuğa da bana da işkence.
Hayal kırıklığına uğradım yaaa. Belki birazcık daha büyüyünce alışır mı bilmiyorum.
yemın et :)tek ders kalmıştı bütünlemeye oda muh. denetimi 93 aldım geçtim hemda sadece soru ezberledim :) bizim burda aöf hazırlık kursu var bir tane adamlar çok iyi arkadaşım ordan getirmişti testleri hiç konu çalışmadım sadece soru ve cevap :) sen yaz adresini kargoya vereyim ben
ayyy muhasabe denetımı ve malı analız ne gıcık bır derstı o oyle
denetım denetcı denetmen baska soz yoktur oku oku ıcın bayılır
kım kımı denetlıyor napıyorrrrrrrrrr sempatiksalakcinni
ben de anadolu unıv. işletme mezunuyum.ısletme okurken acıkogretım 2 yıllık halkla ılıskılerde okumustum .sımdı dusunuyorumda nasıl kafa patlatmısım suan hıc kafam goturmez
valla komık nasıl bişey zannedıyoduk acaba bu bebiş işini uyuyacak emecek gulecek uyuyacak arada aglayacak sevecegız susacak ayyy ne hayalmiş:roflol::roflol::roflol::roflol:
valla komık nasıl bişey zannedıyoduk acaba bu bebiş işini uyuyacak emecek gulecek uyuyacak arada aglayacak sevecegız susacak ayyy ne hayalmiş
alışır inşallah ya okurken yoruldum mınada evde denedım pusete koyar koymaz agladı yıkıldım baharda gezecektık göya
yemın et :)
93 aldığıma mı? kargoya vereceğime mi? ne olacak canım elimemi yapışır? iişine yarayacaksa gönderirim valla
valla komık nasıl bişey zannedıyoduk acaba bu bebiş işini uyuyacak emecek gulecek uyuyacak arada aglayacak sevecegız susacak ayyy ne hayalmiş
ebruu özelden mesaj attım okudunmu ses ver.. geliyomusun sende