2009 Aralık Anneleri

ya kızlar sormuştum ama okuyan olmadı sanırım verem aşısının belli günleri varmış sanırım ben şirinevlere gidicem ist.da hangi günler olduğunu bilen varmı?

MotherandBaby kullanıcısından alıntı
bitmezzzzz
ütü var bendede
yapasım yok
3 çeşit yemegı aynı anda yaptım 3 gun tokuz
açıkögretımden 2. ünv.okuyorum göya 1 ay sonra sınav var tek dersım kaldı daha kapak açmadım versem dersı mezun olcm :KK43:
keske kayıt dondursaydım çocukla nasıl verilirse o ders

ay benimde yüksek lisans tezim var keşke hamileyken bitirseymişim bebek olunca yaparım diyodum hamileyken çok yorgunum ağırlaştım bebek doğunca o uyur ben yaparım sanıyodum ne komik insan bilmeyince çok zormuş çocuk büyütmek ama çok şükür yinede şikayetçi değilim

ebru yaz bakalım nasıl geçti dışarı maceran :)
arzuuuuuuuuuuuu ses verrrrr

Ay canım çıktı vallaha. Bugün mızmızdı biraz zaten neyse koydum arabaya Ataköy e gittik yakın 5 dk. Arabadan indirip pusetine koyarken cırladı neyse hareket edince sustu uyudu. Yarım saat yürüdük hava çok güzel hiç uyanmadı, pusetten arabaya koyarken uyandı yırttı kendini Allahtan çıngırağını almışım onu salladım bir iki sustu.
Arabadan eve çıkarırken gene cırladı.
Bilmiyorum alışırr mı ama böylesi zor. Evin düz ayak olacak ya da asansörlü, arabaya bindir indir derdin olmayacak o zaman güzel yoksa böylesi çocuğa da bana da işkence.
Hayal kırıklığına uğradım yaaa. Belki birazcık daha büyüyünce alışır mı bilmiyorum.

keşkee

işletme 4. sınıf muhasebe denetımı varsa yolla valla :)

tek ders kalmıştı bütünlemeye oda muh. denetimi 93 aldım geçtim hemda sadece soru ezberledim :) bizim burda aöf hazırlık kursu var bir tane adamlar çok iyi arkadaşım ordan getirmişti testleri hiç konu çalışmadım sadece soru ve cevap :) sen yaz adresini kargoya vereyim ben

ya kızlar sormuştum ama okuyan olmadı sanırım verem aşısının belli günleri varmış sanırım ben şirinevlere gidicem ist.da hangi günler olduğunu bilen varmı?
Biz Bahçelieler jfk hastanesinde yaptırmıştık verem aşısını iki haftada bir perşembe günleri yapılıyordu.

keşkee

işletme 4. sınıf muhasebe denetımı varsa yolla valla :)

ayyy muhasabe denetımı ve malı analız ne gıcık bır derstı o oyle
denetım denetcı denetmen baska soz yoktur oku oku ıcın bayılır
kım kımı denetlıyor napıyorrrrrrrrrr sempatiksalakcinni
ben de anadolu unıv. işletme mezunuyum.ısletme okurken acıkogretım 2 yıllık halkla ılıskılerde okumustum .sımdı dusunuyorumda nasıl kafa patlatmısım suan hıc kafam goturmez

ay benimde yüksek lisans tezim var keşke hamileyken bitirseymişim bebek olunca yaparım diyodum hamileyken çok yorgunum ağırlaştım bebek doğunca o uyur ben yaparım sanıyodum ne komik insan bilmeyince çok zormuş çocuk büyütmek ama çok şükür yinede şikayetçi değilim

valla komık nasıl bişey zannedıyoduk acaba bu bebiş işini uyuyacak emecek gulecek uyuyacak arada aglayacak sevecegız susacak ayyy ne hayalmiş:roflol::roflol::roflol::roflol:

ben de anadolu unıv. işletme mezunuyum.ısletme okurken acıkogretım 2 yıllık halkla ılıskılerde okumustum .sımdı dusunuyorumda nasıl kafa patlatmısım suan hıc kafam goturmez

hiç konu okumadan geçtim sadece soruları ezberledim. bende çok korkuyordum bu dersten ama kolay verdim

semyıl kullanıcısından alıntı

ben sağlık ocağında yaptırdım günü zaten kendileri verdiği için bilemiyorum

Ay canım çıktı vallaha. Bugün mızmızdı biraz zaten neyse koydum arabaya Ataköy e gittik yakın 5 dk. Arabadan indirip pusetine koyarken cırladı neyse hareket edince sustu uyudu. Yarım saat yürüdük hava çok güzel hiç uyanmadı, pusetten arabaya koyarken uyandı yırttı kendini Allahtan çıngırağını almışım onu salladım bir iki sustu.
Arabadan eve çıkarırken gene cırladı.
Bilmiyorum alışırr mı ama böylesi zor. Evin düz ayak olacak ya da asansörlü, arabaya bindir indir derdin olmayacak o zaman güzel yoksa böylesi çocuğa da bana da işkence.
Hayal kırıklığına uğradım yaaa. Belki birazcık daha büyüyünce alışır mı bilmiyorum.

alışır inşallah ya okurken yoruldum mınada evde denedım pusete koyar koymaz agladı yıkıldım baharda gezecektık göya :KK43:

tek ders kalmıştı bütünlemeye oda muh. denetimi 93 aldım geçtim hemda sadece soru ezberledim :) bizim burda aöf hazırlık kursu var bir tane adamlar çok iyi arkadaşım ordan getirmişti testleri hiç konu çalışmadım sadece soru ve cevap :) sen yaz adresini kargoya vereyim ben
yemın et :)

ay aynen kım kıme ne yapıyor belli dgl denetçininde denetleyenınde denetımınde hay anasını....

selam kızlar
geldim pelin geldim.. geceyi sorubnsuz atlattık çok şükür.. ama ben yine sabah calpol verdim nolur nolmaz diye. heralde artık vermeme gerek yok demi.. hava da çok güzel çıkmak istiyorum ama.. cesaretim yok.. pazar günü özgürlük prkına gidelim diycem eşime bakalım alışırız belki tabi hava güzel olursa

ebruu özelden mesaj attım okudunmu ses ver.. geliyomusun sende

Cevap gönderdim canım. Normalde ben F klavye de bakmadan on parmak yazarım. Tuşların yerini de bakarak bulamam iki saatte. Eh malum Canberk bey sürekli kucağımda olunca tek elle kaplumbağ hızıyla yazıyorum.
Şimdi yerine koydum bakalım kaç dakika sürecek saadetim.

X