amiiiiiiiiiiinnnnnnnn
aman ilerlemeden atlatır inşallah cnm
öksürükde başlar ise hemen haber versinler sana ki ilerlemeden dr götürürsün cnm
saol canım iyi diyelim ii olsun yiğitle uğrasıoz bi gece önce hiç uyumamıştı bende kızmıştım biraz meğer ağrısı varmış dünden beri kendime öle kızıomki hasta çocuğa kızmışım eşşek kafam dünden beri vicdan azabı içindeyim yüzüne bakmaya çekiniom belki abartıom ama offfffffffff
günaydın
Sevgi çok geçmiş olsun, inşallah iğneye gerek kalmadan geçer,
Bige ne oldu Umut paşa'ya ne oluyo bu çocuklara hepsi doğum günü partilerinden sonra bir posta hasta oldu
neyse yarın doktor genel kontrolden geçirecek nede olsa
günaydın bacım
normal hayatım mevsim kış kalabalık ortam gelen öpüyo giden öpüyo daha sebep mi lazım hastalığa :2:
bununla geçmiş olsun, ilerlemeden inşallah
yemegi koydum ocaga bakalım aksama ac kalacazmmıbenim kız ilk defa oyuncaklarıyla yarım saattir oynuyor saga sola saldırmadan ama su geveze köpege sinir oluyorum ayy hiç susmuyorrrrr melikeeeeee senin tavsiyenle aldımmmmmmmm bu arada nerelerde melike ya kaynanası mı el koydu bilgisayara yoksa patronmu
hadi sanada güle güle herkes gidiyor teker teker
bende gitmek istiyoooooooom
öperim kuzucuklarını e arada senide
hadi bakalımm, bence kalmazsınız
ohoh maşallah
senin sinir olman değil mesele
kuzunun sevmesi tımam mı???
melike bence hala abenim adresi çözmeye çalışıyor
melike sk. benim ev adresim ona yazdım ama kendi adını yazdığımı sandı
sokak adı yok mu dedi kuzum ya
annemmmm yarınnnn gıdıyorrrr:2::84:
cinnet geçirip birini öldürmeye insanlar böyle meylediyo heralde. o kadar kötü durumda değilim ama accık yastıkla nefesini kessem diye de düşünmüyo değilim:83:
Hay ben bu formun !!!
Ebru uzuldum ya ne yapcan simdi peki ?
Kiymet face ekledim birz foto 500 tane cekilmis ayiklamam lazim ..
Bizde bugun asilarimizi vurulduk kan aldirdik cok zordu . O agladi ben agladim.. Kansizlik yokmus cok sukur ..
hee benim küçük hanım yeni bi huy daha çıkardı kıyafet seçiyobugün akşam çıkıcaz pantolan giydiricem tepiniyo ağlıyo gitti taytını aldı onu giydirdim sonra mont giydircem başladı ağlamaya sonra başka bi mont çıkardım ayy dedi sarıldı.. hey yarabbim bunun büyümüş halini düşünemiyorum...
ben her an klavyeye kafayı gömüp uyuyabilirim dün gece rekora imza attı bizim paşa tam ON kez kalktı ya ONNNNNNNhani bir yaşta düzeliyodu bu uykular ya
slm kızlar dün akşam yiğidi kulak burun boğaz doktoruna götürdük 2 kulağındada enfeksiyon varmış antibiyotik kullanmıştık gecmemiş iğne verdi ama biz tereddütte kaldık eşim çocuk doktoru arkadasını aradı dedi böle böle arkadsı kulağını muayene ettiği zaman ağlıomuydu yiğit dedi evet katıla katıla ağladı hemde ozaman var diyemeyiz ağlarken çocukların kulakları kızarık görünür siz bi doktora daha götürün dedi hem diş çıkarıo galiba ve eli hep kulağında dedik her çocuk diş çıkarırken kulağıyla uğrasır sacını çeker dedi.2 hafta antibiyotikle düzelmiş olması gerek sakin bi anında çocuk doktoruna götürün dedi ama eşim 1hafta daha antibiyotik kullanmayı uygun buldu iğne için erken gecmezse ki..inş gcer
eve geldik atesi çıktı halsiz mutsuz uykusuz keyifsiz diş mi kulakmı anlam veremedim e kulaksa bu çocuğun 1 aydır kulak enfgeksiyonu var yeni ateş olmuş olamaz e dişse sanki hafif bi beyzlık dışında bişiy yok dünden beri düşünmekten uyuyamadım ya yavrum soldu hemen 4 saatte bir dolven veriom yoksa atşi çıkıo ama 38i gecmedi şükür allahım beterinden korusun ama bebişler hasta olunca içim sızlıo ya umarım biran önce gecer kusura bakmayın uzun oldu ama.........
yarın 17.30da randevumuz var zaten :94:
ateşlenecek gibi diyor annem :18: kombiyi kısmışlar, banyo yaptırın dedim hem burun da rahatlar hem de yükselmeye niyeti varsa ateş geriler iş ki sonrasında üşütmesinler veya üşümesin diye çok ısıtmasınlar ama tahminimce ayarlayabilirler :44:
günaydın herkese biz sabah hasta olarak kalktık 8 den beri ayaktayız ikimizinde burnu foşur foşur . bende şimdi burnu akıyo diye götürmiycektim aşıya götürsem mi daha da mızmız olur mu ya bilemedim. bütün gece konuşup durudu kapalı gözlerle döne döne yatağı tavaf etti tabi beraber yattık huysuz diye.hapşırmaları arttı serum sıkıyorum ne kadar olabioysa artık her yer sümük oldudoktora mı götürsem ya
inşallah canım
ilerlerse aşı yapmazlar di mi?
şimdi sokak adı melike benim adım melike sen nilkünnn eee iyi anlamışmıyım valla melike diye bana dedin sandım ne tesadüf
nevracım alıntı yapmayı unutmuşum davetinize teşekkür ederiz canım gönül isterdi ki yakın olalım çıkıp gelelim allah gönlüne göre versin içinize sindirsin umduğundan güzel geçsin ve bir de bak ki hiç yorulmamışsın elin kuş olmuş uçmuş
slm kızlar dün akşam yiğidi kulak burun boğaz doktoruna götürdük 2 kulağındada enfeksiyon varmış antibiyotik kullanmıştık gecmemiş iğne verdi ama biz tereddütte kaldık eşim çocuk doktoru arkadasını aradı dedi böle böle arkadsı kulağını muayene ettiği zaman ağlıomuydu yiğit dedi evet katıla katıla ağladı hemde ozaman var diyemeyiz ağlarken çocukların kulakları kızarık görünür siz bi doktora daha götürün dedi hem diş çıkarıo galiba ve eli hep kulağında dedik her çocuk diş çıkarırken kulağıyla uğrasır sacını çeker dedi.2 hafta antibiyotikle düzelmiş olması gerek sakin bi anında çocuk doktoruna götürün dedi ama eşim 1hafta daha antibiyotik kullanmayı uygun buldu iğne için erken gecmezse ki..inş gcer
eve geldik atesi çıktı halsiz mutsuz uykusuz keyifsiz diş mi kulakmı anlam veremedim e kulaksa bu çocuğun 1 aydır kulak enfgeksiyonu var yeni ateş olmuş olamaz e dişse sanki hafif bi beyzlık dışında bişiy yok dünden beri düşünmekten uyuyamadım ya yavrum soldu hemen 4 saatte bir dolven veriom yoksa atşi çıkıo ama 38i gecmedi şükür allahım beterinden korusun ama bebişler hasta olunca içim sızlıo ya umarım biran önce gecer kusura bakmayın uzun oldu ama.........
günaydın kızlr. nassınız bakam.sevgi geçmiş olsun canım.
bilge biten atkı 5 oldu. ama birinde karışıklık oldu düzeltmeye çalışıyoruz. 2 ip yollamıştım 2 atkı örecekti. anladığım kadarıyla 2 ipten bi atkı örülmüşbide bu iplerden 115 cm boy çıkmadı. 100-105-95 de kalanlar oldu sorun olmaz herhalde:26:
sanada meralim sanada
öycüyü öp yerime
inşallah, umarım uyur
uyudumu bari
06:40'da diyecektim
ah keşke yakın olsaydııııkkkkkkkkk
şimdiden tez zamanda allah kavuştursun cnm,
lütfen burayada alalım cicim
eyvah eyvah bu cadılar şimdi böyle ise büyüdüklerinde kim bilir neler neler yapacaklar bize
süslüüüü kız seniiiii
annesine ne mi çekmiş neeeee
umut paşam benim neler oldu sana
doğum günü sonrası bizim yavrulara nazar değiyor ve hastalanıyorlar galiba
hepsi patı patır döküldü yaw:44:
bizi ösleyen bizle olur amaaaaa
kızlar günaydın
hasta kuzulara geçmişlerden olsun
hepsi nazarşara geldi kuzuların
günaydın canım .. keşke gelebilseydiniz..
gözü olanın gözü çıksın inşallah
aminnnnn ..
yarın 17.30da randevumuz var zaten :94:
ateşlenecek gibi diyor annem :18: kombiyi kısmışlar, banyo yaptırın dedim hem burun da rahatlar hem de yükselmeye niyeti varsa ateş geriler iş ki sonrasında üşütmesinler veya üşümesin diye çok ısıtmasınlar ama tahminimce ayarlayabilirler :44:
inşll önemli bişey değildir. banyo ile açılr ve geçer..
günaydın
Bige ne oldu Umut paşa'ya ne oluyo bu çocuklara hepsi doğum günü partilerinden sonra bir posta hasta oldu
günaydın nilgüncüm .. hepsi nazar geldi kuzucuklarınn
günaydın herkese biz sabah hasta olarak kalktık 8 den beri ayaktayız ikimizinde burnu foşur foşur . bende şimdi burnu akıyo diye götürmiycektim aşıya götürsem mi daha da mızmız olur mu ya bilemedim. bütün gece konuşup durudu kapalı gözlerle döne döne yatağı tavaf etti tabi beraber yattık huysuz diye.hapşırmaları arttı serum sıkıyorum ne kadar olabioysa artık her yer sümük oldudoktora mı götürsem ya
günaydınn .. hay allahım yaa inşll atlartırsınız kıymetcim hemen .
topık yine nazarlara geldi..
geçmiş olsun kıymetcim kıyamam güzel gözlüme. sen bence doktorunu ara bir konuş adamakıllı. sağlık ocağına götürecektim zatürre aşısı için durumu böyle böyle diye anlat.günaydın herkese biz sabah hasta olarak kalktık 8 den beri ayaktayız ikimizinde burnu foşur foşur . bende şimdi burnu akıyo diye götürmiycektim aşıya götürsem mi daha da mızmız olur mu ya bilemedim. bütün gece konuşup durudu kapalı gözlerle döne döne yatağı tavaf etti tabi beraber yattık huysuz diye.hapşırmaları arttı serum sıkıyorum ne kadar olabioysa artık her yer sümük oldudoktora mı götürsem ya
günaydın bacım
normal hayatım mevsim kış kalabalık ortam gelen öpüyo giden öpüyo daha sebep mi lazım hastalığa :2:
yok be güzelim boş yere ümit verme bence benimki memeyi bıraktı da ne oldu en azından emerken uyanıp 2 emip dalıyordu yarım saat bir saat sonra yine uyanıyordu falan. şimdi bir uyanıyor sızdıracak birşey de yok su içiriyorum olmuyor süt hazırladım yatmadan kalktıüında verdim içmedi sallıyorum istemiyor illa pörtletecek gözleri uyacacak bizi de dikecek beyfendi. bazen 2-3 saat tekrar uyumadığı oluyor.ayrıca memeden kesene kadar böyle devam edecek diyorum size aylardır
memeden kesmeyince düzelmiyorlar
ben dün uykusuzluktan geberiyordum ya
eve gidip dinlenecektim ya
bi gittim nilay hanım 38,5 erece ateşle yatıyor
hoop hemen hastaneye boğaz tahlili felan
sonuç BETA :94:
üstüne gece midesinde ne varsa hepsini çıkardı
ilaç tedavisi başladık bugün okula gitmedi
gökay yanına 24 saat yaklaşmayacak, yasak ya nilay kaçıyor o kovalıyor
sizce dinlendim mi???????
ayarlarlar sen meraklanmayarın 17.30da randevumuz var zaten :94:
günaydı nilgüncümgünaydın
geceden belliydi ama dimiiiigünaydın herkese biz sabah hasta olarak kalktık 8 den beri ayaktayız ikimizinde burnu foşur foşur . bende şimdi burnu akıyo diye götürmiycektim aşıya götürsem mi daha da mızmız olur mu ya bilemedim. bütün gece konuşup durudu kapalı gözlerle döne döne yatağı tavaf etti tabi beraber yattık huysuz diye.hapşırmaları arttı serum sıkıyorum ne kadar olabioysa artık her yer sümük oldudoktora mı götürsem ya
oy oy oy kıymama ben nilay yavrum benim çok geçmiş olsunben dün uykusuzluktan geberiyordum ya
geçmiş olsun kıymetcim kıyamam güzel gözlüme. sen bence doktorunu ara bir konuş adamakıllı. sağlık ocağına götürecektim zatürre aşısı için durumu böyle böyle diye anlat.
öpmesinler kardeşim hastaysalar da gelmesinler. zaten çocuklar öptürmek istemiyor sıkılıyorlar diş çıkarıyorlar yanakları ağrıyorlar öpmeseler bir yerleri şişecek sanki insanların yaa üff sinir oluyorum
millet agucuk gugucuk yapıp öpecek sevecek kuzular hasta olacak sonra da biz de çocuklar da günlerce gecelerce ceremesini çekicez
o bir yaş diyeni bir bulsam 6 aylıktılar 1 yaş dediler 1 yaş oldu umudumuz 2 yaşa mı kaldı dün ilk defa çorbayı içti zevkle ekmek içi doğradım eeee hadi önceden uyanıyordu süt doyurmuyor dediler eee bu sefer ekstradan çorba içti neden uyanıyor made aç olduğu için kalkıyor neden 2 kere emiyor uyuyor diş gelecek heralde eli hep ağzında bakalım ateş yapmadan gelir inşallah şimdi üstler mi gelecek bizim 4 dişimiz var
ayarlar canım kadın ilk kez çocuk bakmıyor ben bazen karışınca sizi
ben büyütmedim sanki diyor inşallah hemen düzelir ayyy ne nanemolla bunlar da
cıks hastalık durumuna bakıp yapmadıkları oluyor,
ayrıca memeden kesene kadar böyle devam edecek diyorum size aylardır
memeden kesmeyince düzelmiyorlar
öpmesinler kardeşim hastaysalar da gelmesinler. zaten çocuklar öptürmek istemiyor sıkılıyorlar diş çıkarıyorlar yanakları ağrıyorlar öpmeseler bir yerleri şişecek sanki insanların yaa üff sinir oluyorum
millet agucuk gugucuk yapıp öpecek sevecek kuzular hasta olacak sonra da biz de çocuklar da günlerce gecelerce ceremesini çekicez
yok be güzelim boş yere ümit verme bence benimki memeyi bıraktı da ne oldu en azından emerken uyanıp 2 emip dalıyordu yarım saat bir saat sonra yine uyanıyordu falan. şimdi bir uyanıyor sızdıracak birşey de yok su içiriyorum olmuyor süt hazırladım yatmadan kalktıüında verdim içmedi sallıyorum istemiyor illa pörtletecek gözleri uyacacak bizi de dikecek beyfendi. bazen 2-3 saat tekrar uyumadığı oluyor.
canım benim geçmiş olsun nilayıma. kötü olmuş canım yaa kuzunun hastlanması kötü dinlenememen kötü ama en kötüsü de ya gökkuşa bulaşırsa faslı kötü ben hep yaşıyorum bu faslı
oy oy oy kıymama ben nilay yavrum benim çok geçmiş olsun
inş çabucak atlatır yavrum
hıııı dinlenmişsin
tşk ederiz meral teyzesi
daha iyiydi atlatacak inşallah
ben de öyle biliyorum yapmazlarsa tekrar randevu ayarlamak gerekecek doktorla çıkış saatimiz aynı ama arada dünya kadar yol var nasıl olacak ya
memeden sonra düzene girse nevranınki, baharınki, edanınki, müzeyyeninki huysuzluk yapmaz bütün gece uyurdu
doğumgünü yapmasak bunların hiçbiri olmazdı yine bizim fok yememiz müzeyyen :86:
ya bir de hastalık başlamamış oluyor vücuttaki mikrop/virüs geçiyor sonrasında hastalık başlıyor bilemiyorsun ki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?