2009 Aralık Anneleri

herkese iyi geceler tatlı uykular olsun ben yatarrrr yarın malum iş poffff

Kooookkoooşşş :)Allah kolaylık versin sibelcim ama hepimiz böyle bi dönemden geçicez sanırım. ayyy düşünmek istemiyorum şimdilik:)

bu cadının burnu akmaya başladı bu halde aşıda yapmazlar dimi offff off

İyi geceler benim oğlan uyudu nihayet ben de yatayım yavaş yavaş

Eda inşallah dediğin gibi olur ihale tarihi 6 ocak demişler ama kimse talip olmazsa falan kalırız belki aslında çok eski çok berbat bir yer tadilattan geçse süper olur ama oğluştan ayrı kalma durumu var işte.

Sen Ümraniye de değil miydin yanlış mı hatırlıyorum?
Ama sizin hastane de bence taşınmaz kolay kolay bir yere.

ebru üzüldüm canım inşll. hemen taşınmazsınız . hatta inşll. taşınmanız yılan hikayesine döner.. : ))

annemmmm yarınnnn gıdıyorrrr:2::84:

fatmacığım şimdiden allah kavuştursun..

bunların hepsi aynı sanırsam dün akşamda ben burak' ı 2 saati ( hatta geçmiştir bile ) ayağımda salladım . sonra babası aldı o salladı . buraktık oyun oynadı tekrar aldık en sonunda ben pes ettim babası uyutmuş saat 11 filandi heralde.. hayır uyku gözünden akıyoo niye uyumuyoo anlamış değilim ..

kıymetcim geçmiş olsun inşll önemli bişey değldir.

Herkese günaydınnn ..

kapıyı çarpıp çıkasım var.............!!!!!!!!!!

sen ne çıkıcan bırak kızdıran çıksın sen otur kızınla misler kibin

yok pelin çıkmadı inş.gecede bişey olmaz..anlamadım nesi var biraz öksürük dışında keyfi yerinde gibi..gözlerinin altı mor biraz bide nedense..

geçmiş olsun öznur inşallah ilerlemez

Hay ben bu formun !!!

Ebru uzuldum ya ne yapcan simdi peki ?
Kiymet face ekledim birz foto 500 tane cekilmis ayiklamam lazim ..

Bizde bugun asilarimizi vurulduk kan aldirdik cok zordu . O agladi ben agladim.. Kansizlik yokmus cok sukur ..

hay allah yaa kıyamam ikinize de allahtan sonuç güzel çıkmış
sadece face takılmayınız buraya da ekleyinizzzzzzzz

ya umutun da burun akmaya başladı ben de onu düşünüyorum kara kara

canıııııııımmmmmmmm günaydın nabersin :82:

ben her an klavyeye kafayı gömüp uyuyabilirim dün gece rekora imza attı bizim paşa tam ON kez kalktı ya ONNNNNNN hani bir yaşta düzeliyodu bu uykular ya

iyi sayılırım bizimkide aynı dün akşam kendi rekorunu kırdı.. uyutamadım bir türlü .. bi görsen kafasını tutamıyor ama hala oyun peşindeydi.. 1 yaşında düzeleceğine daha çok sapıttı bence..

al bizden de o kadar... hayır üstelik zorla veya erken de uyutmadım kendisi tuttu elimden götürdü eee eeee diye diye ben de pek mutlu oldum süper bir gece geçircez sanarak :86: kandırıldım :93:

tatlım çok yoğunuz mesai bile oluyor.Neyseki birazını bitirdik :) sabahtan bir merhaba diyim dedim sizide özledim gene gidicem birazdan.Herkes iyidir umarım.Umut paşam nasıl?

allah kolaylık versin bir an önce bitsin yoğunluğunuz da dön aramıza şekerim Umut'un burun fokurdamaya başladı çarşamba bir yaş aşıları ve kontrolü vardı bilmiyorum nasıl olacak onun dışında kudurukluk ve uykusuzluk tam gaz
Beren kuzusu napıyor?

ahh keşke yakın olsaydık keşke herşey çok güzel geçer çok eğlenirsiniz umarım
annemmmm yarınnnn gıdıyorrrr:2::84:
canım beniim allah kavuştursun
kapıyı çarpıp çıkasım var.............!!!!!!!!!!
sakin ol arkadaşım sakin boşveer gitsin seni çıldırtan her neyse kızınla keyfine bak
yok pelin çıkmadı inş.gecede bişey olmaz..anlamadım nesi var biraz öksürük dışında keyfi yerinde gibi..gözlerinin altı mor biraz bide nedense..
geçmiş olsun zeynep prensese öznur yaşgününü atlatan bütün bebişler sırayla hasta oluyor bu ne yaa
Hay ben bu formun !!!

Ebru uzuldum ya ne yapcan simdi peki ?
Kiymet face ekledim birz foto 500 tane cekilmis ayiklamam lazim ..

Bizde bugun asilarimizi vurulduk kan aldirdik cok zordu . O agladi ben agladim.. Kansizlik yokmus cok sukur ..
hadi siz de atlatmışsınız aşı faslını gelmiş geçmiş olsun
hey allahım yarabbim yerim ben senin o kokoş kızını
bizim de burnu akıyordu aşı yapıldığında önemli değil dediler yaptılar ama gece ateşi çıktı ondan mı oldu acep:26:
canım inşallah upuuuuzuuun sürer ihale süreci ne kadar geç taşınırsanız o kadar iyi sonraları taşınsanız da oğluş baya büyümüş olacak kreş falan bu kadar etkilenmezsin
canım size de geçmiş olsun inşallah ilerlemez bigecim
günaydın kızlarrr

baharcım özlettin kendini valla arada ses ver bize

kızlar iş yoğunluğundan siteye giremiyorum dolayısıyla doğum günlerinide kaçırdım.
Yavrularınızı çok çok öpüyorum nice yıllaraa .....

bende sizi özlüyorum valla aklım hep sizde.Bitsede girsem die hemen.Bugün artık kendime kıyak geçtim müdür de gelmeden acık gireyim dedim :)) ama artık gidiyorum hepinizi çok öpüyorum kendinize yavrularınıza dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…