- 8 Şubat 2010
- 669
- 43
- 123
- 42
hee benim küçük hanım yeni bi huy daha çıkardı kıyafet seçiyobugün akşam çıkıcaz pantolan giydiricem tepiniyo ağlıyo gitti taytını aldı onu giydirdim sonra mont giydircem başladı ağlamaya sonra başka bi mont çıkardım ayy dedi sarıldı.. hey yarabbim bunun büyümüş halini düşünemiyorum...
Oh ne güzel evime çok yakın iş yerine düştüm 5dk da gidip geleceğim cumartesi çalışsam bile hiç olmazsa yollarda geçmeyecek hayatım diye sevinirken 40 yıllık ptt nin taşınası tuttu cehennemin dibine hay Allahım yaaaa öğlen arası da gelemeyeceğim saatlerce hem de haftanın 6 günü oğlumdan uzak kalacağım
annemmmm yarınnnn gıdıyorrrr:2::84:
herkese selam...
ya bu kıza nooldu anlamadım ben. biz arabayı değiştirdik ondan mı acaba arabaya biner binmez ağlıyobiz eskiden evde durmayınca arabada turluyoduk susuyo diye şimdi tam tersi oldu.. akşam yöneticim doğum yaptı onu ziyarete gittik gidene kadar ağladı dönene kadar ağladı.. arabadan iner inmez susuyo ama
eve geldik hamakta salla salla salla dokuzbuçukta sallamaya başladık enginle nöbetleşe 11 e kadar salladık anca uyudu..
bide kendimizi geri atma huyumuz yeniden başladı hadi bakalım..
bu cadının burnu akmaya başladı bu halde aşıda yapmazlar dimi offff off
kapıyı çarpıp çıkasım var.............!!!!!!!!!!
yok pelin çıkmadı inş.gecede bişey olmaz..anlamadım nesi var biraz öksürük dışında keyfi yerinde gibi..gözlerinin altı mor biraz bide nedense..
Hay ben bu formun !!!
Ebru uzuldum ya ne yapcan simdi peki ?
Kiymet face ekledim birz foto 500 tane cekilmis ayiklamam lazim ..
Bizde bugun asilarimizi vurulduk kan aldirdik cok zordu . O agladi ben agladim.. Kansizlik yokmus cok sukur ..
bu cadının burnu akmaya başladı bu halde aşıda yapmazlar dimi offff off
bigeeeeeeeeee
günaydın kızlarrr
günaydın kızlarrr...
sen ne çıkıcan bırak kızdıran çıksın sen otur kızınla misler kibin
geçmiş olsun öznur inşallah ilerlemez
hay allah yaakıyamam ikinize de allahtan sonuç güzel çıkmış
sadece face takılmayınız buraya da ekleyinizzzzzzzz
ya umutun da burun akmaya başladı ben de onu düşünüyorum kara kara
canıııııııımmmmmmmmgünaydın nabersin :82:
ben her an klavyeye kafayı gömüp uyuyabilirim dün gece rekora imza attı bizim paşa tam ON kez kalktı ya ONNNNNNNhani bir yaşta düzeliyodu bu uykular ya
günaydııınnn nerelerdesin sen kuzum ya :82:
iyi sayılırım bizimkide aynı dün akşam kendi rekorunu kırdı.. uyutamadım bir türlü .. bi görsen kafasını tutamıyor ama hala oyun peşindeydi.. 1 yaşında düzeleceğine daha çok sapıttı bence..
iyi sayılırım bizimkide aynı dün akşam kendi rekorunu kırdı.. uyutamadım bir türlü .. bi görsen kafasını tutamıyor ama hala oyun peşindeydi.. 1 yaşında düzeleceğine daha çok sapıttı bence..
tatlım çok yoğunuz mesai bile oluyor.Neyseki birazını bitirdik :) sabahtan bir merhaba diyim dedim sizide özledim gene gidicem birazdan.Herkes iyidir umarım.Umut paşam nasıl?
ahh keşke yakın olsaydık keşkeGün içinde fırsat bulup bir türlü yazamadım.
bu cumartesi ( 25.12.) oğluşumun doğumgünü kutlayacağız gelmek isteyen herkesi bekliyorumm.
gelecek olan arkadaşlara özelden yol tarifini yaparım..
Uzakta olan arkadaşlar keşke sizde gelebilseniizzz :
canım beniim allah kavuştursunannemmmm yarınnnn gıdıyorrrr:2::84:
sakin ol arkadaşım sakin boşveer gitsin seni çıldırtan her neyse kızınla keyfine bakkapıyı çarpıp çıkasım var.............!!!!!!!!!!
geçmiş olsun zeynep prensese öznur yaşgününü atlatan bütün bebişler sırayla hasta oluyor bu ne yaayok pelin çıkmadı inş.gecede bişey olmaz..anlamadım nesi var biraz öksürük dışında keyfi yerinde gibi..gözlerinin altı mor biraz bide nedense..
hadi siz de atlatmışsınız aşı faslını gelmiş geçmiş olsunHay ben bu formun !!!
Ebru uzuldum ya ne yapcan simdi peki ?
Kiymet face ekledim birz foto 500 tane cekilmis ayiklamam lazim ..
Bizde bugun asilarimizi vurulduk kan aldirdik cok zordu . O agladi ben agladim.. Kansizlik yokmus cok sukur ..
hey allahım yarabbim yerim ben senin o kokoş kızınıhee benim küçük hanım yeni bi huy daha çıkardı kıyafet seçiyobugün akşam çıkıcaz pantolan giydiricem tepiniyo ağlıyo gitti taytını aldı onu giydirdim sonra mont giydircem başladı ağlamaya sonra başka bi mont çıkardım ayy dedi sarıldı.. hey yarabbim bunun büyümüş halini düşünemiyorum...
bizim de burnu akıyordu aşı yapıldığında önemli değil dediler yaptılar ama gece ateşi çıktı ondan mı oldu acep:26:bu cadının burnu akmaya başladı bu halde aşıda yapmazlar dimi offff off
canım inşallah upuuuuzuuun sürer ihale süreci ne kadar geç taşınırsanız o kadar iyi sonraları taşınsanız da oğluş baya büyümüş olacak kreş falan bu kadar etkilenmezsinİyi geceler benim oğlan uyudu nihayet ben de yatayım yavaş yavaş
Eda inşallah dediğin gibi olur ihale tarihi 6 ocak demişler ama kimse talip olmazsa falan kalırız belki aslında çok eski çok berbat bir yer tadilattan geçse süper olur ama oğluştan ayrı kalma durumu var işte.
Sen Ümraniye de değil miydin yanlış mı hatırlıyorum?
Ama sizin hastane de bence taşınmaz kolay kolay bir yere.
canım size de geçmiş olsun inşallah ilerlemez bigecimya umutun da burun akmaya başladı ben de onu düşünüyorum kara kara :31
:
ben her an klavyeye kafayı gömüp uyuyabilirim dün gece rekora imza attı bizim paşa tam ON kez kalktı ya ONNNNNNNhani bir yaşta düzeliyodu bu uykular ya
günaydın kızlarrr
günaydın kızlarrr
günaydın kızlarrr...
ayy sanki berenden bahsediyosun :)))
günaydın canımm
günaydınnn
bunların hepsi aynı demekki ..
ahh keşke yakın olsaydık keşkeherşey çok güzel geçer çok eğlenirsiniz umarım
canım beniim allah kavuştursun
sakin ol arkadaşım sakin boşveer gitsin seni çıldırtan her neyse kızınla keyfine bak
geçmiş olsun zeynep prensese öznur yaşgününü atlatan bütün bebişler sırayla hasta oluyor bu ne yaa
hadi siz de atlatmışsınız aşı faslını gelmiş geçmiş olsun
hey allahım yarabbim yerim ben senin o kokoş kızını
bizim de burnu akıyordu aşı yapıldığında önemli değil dediler yaptılar ama gece ateşi çıktı ondan mı oldu acep:26:
canım inşallah upuuuuzuuun sürer ihale süreci ne kadar geç taşınırsanız o kadar iyi sonraları taşınsanız da oğluş baya büyümüş olacak kreş falan bu kadar etkilenmezsin
canım size de geçmiş olsun inşallah ilerlemez bigecim
baharcım özlettin kendini valla arada ses ver bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?