2009 Aralık Anneleri

günaydın canımm

günaydınnn

bunların hepsi aynı demekki ..

nevracım alıntı yapmayı unutmuşum davetinize teşekkür ederiz canım gönül isterdi ki yakın olalım çıkıp gelelim allah gönlüne göre versin içinize sindirsin umduğundan güzel geçsin ve bir de bak ki hiç yorulmamışsın elin kuş olmuş uçmuş

kolay gelsin canım sen de kendine ve kuzuya iyi bak öpüldünüz

slm kızlar dün akşam yiğidi kulak burun boğaz doktoruna götürdük 2 kulağındada enfeksiyon varmış antibiyotik kullanmıştık gecmemiş iğne verdi ama biz tereddütte kaldık eşim çocuk doktoru arkadasını aradı dedi böle böle arkadsı kulağını muayene ettiği zaman ağlıomuydu yiğit dedi evet katıla katıla ağladı hemde ozaman var diyemeyiz ağlarken çocukların kulakları kızarık görünür siz bi doktora daha götürün dedi hem diş çıkarıo galiba ve eli hep kulağında dedik her çocuk diş çıkarırken kulağıyla uğrasır sacını çeker dedi.2 hafta antibiyotikle düzelmiş olması gerek sakin bi anında çocuk doktoruna götürün dedi ama eşim 1hafta daha antibiyotik kullanmayı uygun buldu iğne için erken gecmezse ki..inş gcer
eve geldik atesi çıktı halsiz mutsuz uykusuz keyifsiz diş mi kulakmı anlam veremedim e kulaksa bu çocuğun 1 aydır kulak enfgeksiyonu var yeni ateş olmuş olamaz e dişse sanki hafif bi beyzlık dışında bişiy yok dünden beri düşünmekten uyuyamadım ya yavrum soldu hemen 4 saatte bir dolven veriom yoksa atşi çıkıo ama 38i gecmedi şükür allahım beterinden korusun ama bebişler hasta olunca içim sızlıo ya umarım biran önce gecer kusura bakmayın uzun oldu ama.........

geçmiş olsun sevgi
yalnız bizim doktorumuz 38i geçmeyen ateşlerde ilaç vermeyin ki vücut mücadele etmeyi öğrensin demişti 38i geçmiyorsa büyük ihtimalle diş ateşidir sizinki ama tabii bu kbbci biraz mide bulandırmış sizin eliniz bir doktora daha gider bence

günaydın kızlr. nassınız bakam.sevgi geçmiş olsun canım.

bilge biten atkı 5 oldu. ama birinde karışıklık oldu düzeltmeye çalışıyoruz. 2 ip yollamıştım 2 atkı örecekti. anladığım kadarıyla 2 ipten bi atkı örülmüş bide bu iplerden 115 cm boy çıkmadı. 100-105-95 de kalanlar oldu sorun olmaz herhalde:26:

çok geçmiş olsun sevgi. biz büyük oğlumda çok çektik kulak iltihabından. her soğuk algınlığının devamında kulak iltihabı oluyordu. senede 5-6 kez falan. 2 hafta antibiyotik kullanıp düzelmediği zamanlar da olmuştu. sıvı vardı kulakta ve artık tüp takılacaktı nerdeyse. sonra kbb hastanesine götürdük. oradaki doktor antibiyotikle beraber burun açıcı bir şrup ve kulak damlası verdi. çok şükür 8 aydır bir daha olmadık. sıvı da dağılmış. yani bizim maalesef çocuk doktorumuz değil kbb doktoru çare oldu. çabucak atlatırsınız siz de inşallah.

of bilge inan canım çok sıkılıo bu belirsizliğe eşime sardım bnde dün sen doktor olcan niye anlamıon sanki diye saçmalığa bak sanki adam çocuk doktoru ben dahiliyeciyim ne biliyim dedi garibim üstüme gelmedi e bende yiğiti haalsiz ve hasta görünce canım çok sıkılıo üstelik o sanki sacma ve boş nedenlerle hiçmi kalbimi kırmadı offfffffff sonrada vicdan azabı çektim boş yere cıkıştım adama diye

sorun olacağını sanmıyorum güzelim sonuçta bebekler de var kısaları daha küçüklere kullanırlar
günaydın ayrıyeten

saol cnm ama yiğitin düne kadar hiç bi sıkıntısı yoktu ne huzursuzluk ne ates...nolduysa dün oldu bende bilemedim bizede burun spreyi verdi ama 4 yasından küçüklerde kullanılmaz diyo propektüsünde aman bu doktorlar insanı çileden çıkarır vallaaa

amaaaaaaaaaaaaan canını sıktığın şeye bak erkek değil mi nasıl olsa bugün yarın senin canını sıkacak boş yere ön ödemeli olmuş olsun bu kez de :86:

saol canım iyi diyelim ii olsun yiğitle uğrasıoz bi gece önce hiç uyumamıştı bende kızmıştım biraz meğer ağrısı varmış dünden beri kendime öle kızıomki hasta çocuğa kızmışım eşşek kafam dünden beri vicdan azabı içindeyim yüzüne bakmaya çekiniom belki abartıom ama offfffffffff

GÜNAYDINN TÜLAYCIM
inan senin yerinde o olsa ve aynı durumda sana gereksiz çıkışmış olsa hiç vizdan azabı çekmezdi. ne yapayım çocuğa üzüldüm ondan öyle davrandım der geçerdi sen de bu kadar ince düşünme bence sıkma canını hiç de vicdan azabı çekecek bir durum yok
bence bir doktora daha gözükün canım :26:
mcetin1;16734088[COLOR="darkorchid" .!.:
kızlar günaydın
hasta kuzulara geçmişlerden olsun
hepsi nazarşara geldi kuzuların[/COLOR]

günaydın meralimm
katılıyorurum sana canım doğumgününü kutlayan arkasına hasta oluyor nazarlar değiyor bu güzel kuzulara allah korusun yavrularımızı

gözü olanın gözü çıksın inşallah

Son düzenleme:

sevgi çok geçmiş olsun canım
inşallah diştendir ve hemencik atlatırsınız
ama bana kalırsa bir kbk dr hala göstermende fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…