2009 Aralık Anneleri

inşallah melikem inşallah
çok tşk ederiz keyfi yerindeydi sabah
kaşarlı krep istedi, yaptık ama yemedi midem bulanıyor dedi kalktı yattı
akşama toparlar inşallah

o da doğru bu modeller arıza
felaket okulda kaç kişiden duydum benim yeğen de hasta bugün gelmedi okula adım gibi eminim beta çıkacak o da :94:
aklında bulunsun güven'in de çocuk acili var normal acilden ayrı olarak allah muhtaç etmesin de

doğru diyorsun arandık biz de kış günü bir sürü kalabalığın içine sokarsan olacağına bak allah beterinden saklasın
ayberk de öyleydi bırak sütten kesmeyi bırakmadan önce bile geceleri böyle üzmezdi beni yavrum ama bu aralık sıpacıkları pek yaman çıktılar valla

ben de canım yaa yanakları ağrıyor elletmiyor falan diyorum öyle hoş beş sohbet arasında ama anlamayan anlamıyor işte

bak şimdi evham ettim ben de ayberk de hafta sonu 2 gece ateşlendi üst üste. ateş düşürücü ve berkaya verdiğimiz soğuk algınlığı şurubundan verdik. yemesi içmesi normal genel durumu iyi ama çok hafif öksürük devam ediyor hala. boğaz kültürü yaptırsam mı ki? ama beta olsa şikayetleri artardı herhalde :26: hay allah ne yapsam ki!!

Son düzenleme:
walla yaptır müzeyyen aklında kalacağına
ben antibiyotik kullanmıycam diye inat ettim
mecbur başladık akşam
ALLAh beterinden saklasın

ama benim bahsettiğim ankara müzeyyencim yurt geneline orta avrupa ve balkanlardan gelen bir dalga değil ki :44: annesin endişelenmemen mümkün değil elbette ama bence paranoya yapma beta daha ağır seyretmez mi?

walla yaptır müzeyyen aklında kalacağına
ben antibiyotik kullanmıycam diye inat ettim
mecbur başladık akşam
ALLAh beterinden saklasın
öyle canım gerektiğinde mecbur antibiyotik de kullanıyoruz aaamiinn
ama benim bahsettiğim ankara müzeyyencim yurt geneline orta avrupa ve balkanlardan gelen bir dalga değil ki :44: annesin endişelenmemen mümkün değil elbette ama bence paranoya yapma beta daha ağır seyretmez mi?

bence de canım yaa bizimki atlattı bile rahatsızlığı dün akşam eve gittim yatana kadar 3-4 kere anca öksürmüştür

Son düzenleme:

bilgunn nilayıma çok geçmiş olsun .. ya kıyamam inşll akiama kadar daha iyi olur. Gökkuşa bulaşmaz inşll.

memeden sonra düzene girse nevranınki, baharınki, edanınki, müzeyyeninki huysuzluk yapmaz bütün gece uyurdu

evet benimki niye uyumuyoo .. soytarı bunların hepsi ..

afiyet bal kaymak , şeker olsunnn

geriden takip ediyorum yine .. malum sebeplerden ..
karnım açıktı bi yemeğe gidip geleyim görüşürüz..

evet benimki niye uyumuyoo .. soytarı bunların hepsi ..
geriden takip ediyorum yine .. malum sebeplerden ..
karnım açıktı bi yemeğe gidip geleyim görüşürüz..
hem de nasıl soytarılar:76:
afiyet olsun canım
öznur zeynep nasıl oldu cnm

yemekten dönenler afiyet olsun
süt olsun

sağol canım afiyet olsun ama süt olsun deme yaa bak kötü oluyorum ben

Son düzenleme:

sağol nevracım, inşallah
evleri ayırdık annem nilayı yanına aldı, gökkuşada evde kayınvalidem bakıyor
inşallah bulaşmaz ama dün akşama kadar yani teşhis konana kadar beraberlerdi

sana afiyet olsun canım

son havadis !!!!!!!!!!!!

ben akıllı kocam kocaman çelik kasaya parmaklarını sıkıştırmış
mesadaymış şimdi parmakları kan toplamış, iğneyle çekmişler
rapor vermişler...
açtık hastalık sezonunu ALLAh beterinden saklasın

hay allahım yarabbim allah beterinden esirgesin verilmiş sadakası varmış nilgün kasa odasının kapısı değil di mi para kasası?
büyük geçmiş olsun arkadaşım iki el mi?

hay allah nilgüncüm geçmiş olsun..
nilayımada geçmiş olsum hemen atlatır güzel kızım inşallah..
bütün bebekler hasta yine ya..zeynepte hala düzelmedi..ve hiçbişey yemiyo sadece emiyo okadar..düzelsin artık yaa.

aman Allah korumuş tatlım kopadabilirdi Allah sana kuvvet versin hasta 1 di 2 oldu

hadi ben gittim
sağ salim dönersem görüşürüz
offf büyük geçmiş olsun canım. allah korumuş nilgüncüm valla. allah beterinden saklasın. sağ salim iyi haberlerle dön inşallah.

siz de çabucak atlatırsınız inşallah öznur soğuklar başladı ya dökülüyor bebişler hep.

hadi ben gittim
sağ salim dönersem görüşürüz

nilgun ço k geçmiş hay allah yaa verilmiş sadakası varmış..
alah korusun canım selametle git , selametle gel ..

öznur geçmiş olsun ..
d.günü kutlanan tüm bebekler teker teker hastalanıyo yaaa.. korkuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…