• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

günaydın canımm :16:

günaydınnn :16::54:

bunların hepsi aynı demekki .. :50:

nevracım alıntı yapmayı unutmuşum davetinize teşekkür ederiz canım gönül isterdi ki yakın olalım çıkıp gelelim allah gönlüne göre versin içinize sindirsin umduğundan güzel geçsin ve bir de bak ki hiç yorulmamışsın elin kuş olmuş uçmuş :16:

slm kızlar dün akşam yiğidi kulak burun boğaz doktoruna götürdük 2 kulağındada enfeksiyon varmış antibiyotik kullanmıştık gecmemiş iğne verdi ama biz tereddütte kaldık eşim çocuk doktoru arkadasını aradı dedi böle böle arkadsı kulağını muayene ettiği zaman ağlıomuydu yiğit dedi evet katıla katıla ağladı hemde ozaman var diyemeyiz ağlarken çocukların kulakları kızarık görünür siz bi doktora daha götürün dedi hem diş çıkarıo galiba ve eli hep kulağında dedik her çocuk diş çıkarırken kulağıyla uğrasır sacını çeker dedi.2 hafta antibiyotikle düzelmiş olması gerek sakin bi anında çocuk doktoruna götürün dedi ama eşim 1hafta daha antibiyotik kullanmayı uygun buldu iğne için erken gecmezse ki..inş gcer
eve geldik atesi çıktı halsiz mutsuz uykusuz keyifsiz diş mi kulakmı anlam veremedim e kulaksa bu çocuğun 1 aydır kulak enfgeksiyonu var yeni ateş olmuş olamaz e dişse sanki hafif bi beyzlık dışında bişiy yok dünden beri düşünmekten uyuyamadım ya yavrum soldu hemen 4 saatte bir dolven veriom yoksa atşi çıkıo ama 38i gecmedi şükür allahım beterinden korusun ama bebişler hasta olunca içim sızlıo ya umarım biran önce gecer kusura bakmayın uzun oldu ama.........

slm kızlar dün akşam yiğidi kulak burun boğaz doktoruna götürdük 2 kulağındada enfeksiyon varmış antibiyotik kullanmıştık gecmemiş iğne verdi ama biz tereddütte kaldık eşim çocuk doktoru arkadasını aradı dedi böle böle arkadsı kulağını muayene ettiği zaman ağlıomuydu yiğit dedi evet katıla katıla ağladı hemde ozaman var diyemeyiz ağlarken çocukların kulakları kızarık görünür siz bi doktora daha götürün dedi hem diş çıkarıo galiba ve eli hep kulağında dedik her çocuk diş çıkarırken kulağıyla uğrasır sacını çeker dedi.2 hafta antibiyotikle düzelmiş olması gerek sakin bi anında çocuk doktoruna götürün dedi ama eşim 1hafta daha antibiyotik kullanmayı uygun buldu iğne için erken gecmezse ki..inş gcer
eve geldik atesi çıktı halsiz mutsuz uykusuz keyifsiz diş mi kulakmı anlam veremedim e kulaksa bu çocuğun 1 aydır kulak enfgeksiyonu var yeni ateş olmuş olamaz e dişse sanki hafif bi beyzlık dışında bişiy yok dünden beri düşünmekten uyuyamadım ya yavrum soldu hemen 4 saatte bir dolven veriom yoksa atşi çıkıo ama 38i gecmedi şükür allahım beterinden korusun ama bebişler hasta olunca içim sızlıo ya umarım biran önce gecer kusura bakmayın uzun oldu ama.........

geçmiş olsun sevgi
yalnız bizim doktorumuz 38i geçmeyen ateşlerde ilaç vermeyin ki vücut mücadele etmeyi öğrensin demişti :34: 38i geçmiyorsa büyük ihtimalle diş ateşidir sizinki ama tabii bu kbbci biraz mide bulandırmış sizin eliniz bir doktora daha gider bence :31:

günaydın kızlr. nassınız bakam.sevgi geçmiş olsun canım.

bilge biten atkı 5 oldu. ama birinde karışıklık oldu düzeltmeye çalışıyoruz. 2 ip yollamıştım 2 atkı örecekti. anladığım kadarıyla 2 ipten bi atkı örülmüş:1: bide bu iplerden 115 cm boy çıkmadı. 100-105-95 de kalanlar oldu sorun olmaz herhalde:26:

çok geçmiş olsun sevgi. biz büyük oğlumda çok çektik kulak iltihabından. her soğuk algınlığının devamında kulak iltihabı oluyordu. senede 5-6 kez falan. 2 hafta antibiyotik kullanıp düzelmediği zamanlar da olmuştu. sıvı vardı kulakta ve artık tüp takılacaktı nerdeyse. sonra kbb hastanesine götürdük. oradaki doktor antibiyotikle beraber burun açıcı bir şrup ve kulak damlası verdi. çok şükür 8 aydır bir daha olmadık. sıvı da dağılmış. yani bizim maalesef çocuk doktorumuz değil kbb doktoru çare oldu. çabucak atlatırsınız siz de inşallah.

geçmiş olsun sevgi
yalnız bizim doktorumuz 38i geçmeyen ateşlerde ilaç vermeyin ki vücut mücadele etmeyi öğrensin demişti :34: 38i geçmiyorsa büyük ihtimalle diş ateşidir sizinki ama tabii bu kbbci biraz mide bulandırmış sizin eliniz bir doktora daha gider bence :31:

of bilge inan canım çok sıkılıo bu belirsizliğe eşime sardım bnde dün sen doktor olcan niye anlamıon sanki diye saçmalığa bak sanki adam çocuk doktoru ben dahiliyeciyim ne biliyim dedi garibim üstüme gelmedi e bende yiğiti haalsiz ve hasta görünce canım çok sıkılıo üstelik o sanki sacma ve boş nedenlerle hiçmi kalbimi kırmadı offfffffff sonrada vicdan azabı çektim boş yere cıkıştım adama diye

bilge biten atkı 5 oldu. ama birinde karışıklık oldu düzeltmeye çalışıyoruz. 2 ip yollamıştım 2 atkı örecekti. anladığım kadarıyla 2 ipten bi atkı örülmüş:1: bide bu iplerden 115 cm boy çıkmadı. 100-105-95 de kalanlar oldu sorun olmaz herhalde:26:

sorun olacağını sanmıyorum güzelim sonuçta bebekler de var kısaları daha küçüklere kullanırlar :34:
günaydın ayrıyeten :16:

çok geçmiş olsun sevgi. biz büyük oğlumda çok çektik kulak iltihabından. her soğuk algınlığının devamında kulak iltihabı oluyordu. senede 5-6 kez falan. 2 hafta antibiyotik kullanıp düzelmediği zamanlar da olmuştu. sıvı vardı kulakta ve artık tüp takılacaktı nerdeyse. sonra kbb hastanesine götürdük. oradaki doktor antibiyotikle beraber burun açıcı bir şrup ve kulak damlası verdi. çok şükür 8 aydır bir daha olmadık. sıvı da dağılmış. yani bizim maalesef çocuk doktorumuz değil kbb doktoru çare oldu. çabucak atlatırsınız siz de inşallah.

saol cnm ama yiğitin düne kadar hiç bi sıkıntısı yoktu ne huzursuzluk ne ates...nolduysa dün oldu bende bilemedim bizede burun spreyi verdi ama 4 yasından küçüklerde kullanılmaz diyo propektüsünde aman bu doktorlar insanı çileden çıkarır vallaaa

of bilge inan canım çok sıkılıo bu belirsizliğe eşime sardım bnde dün sen doktor olcan niye anlamıon sanki diye saçmalığa bak sanki adam çocuk doktoru ben dahiliyeciyim ne biliyim dedi garibim üstüme gelmedi e bende yiğiti haalsiz ve hasta görünce canım çok sıkılıo üstelik o sanki sacma ve boş nedenlerle hiçmi kalbimi kırmadı offfffffff sonrada vicdan azabı çektim boş yere cıkıştım adama diye

amaaaaaaaaaaaaan canını sıktığın şeye bak :51: erkek değil mi nasıl olsa bugün yarın senin canını sıkacak boş yere ön ödemeli olmuş olsun bu kez de :86:

sanada meralim sanada
öycüyü öp yerime
inşallah, umarım uyur
uyudumu bari
nasıl yani ya karga kahvaltısını etmeden

6' ya 20 kala çok erken bi saat
hayır ben sekizde iş başı yaparken bile 7 de çıkıyordum
çalışmak için Ankaraya'mı geliyorsun canım
06:40'da diyecektim :27:
Gün içinde fırsat bulup bir türlü yazamadım.

bu cumartesi ( 25.12.) oğluşumun doğumgünü kutlayacağız gelmek isteyen herkesi bekliyorumm.

gelecek olan arkadaşlara özelden yol tarifini yaparım..

Uzakta olan arkadaşlar keşke sizde gelebilseniizzz ::38: :54:
ah keşke yakın olsaydııııkkkkkkkkk
annemmmm yarınnnn gıdıyorrrr:2::84:
şimdiden tez zamanda allah kavuştursun cnm,
Hay ben bu formun !!!

Ebru uzuldum ya ne yapcan simdi peki ?
Kiymet face ekledim birz foto 500 tane cekilmis ayiklamam lazim ..

Bizde bugun asilarimizi vurulduk kan aldirdik cok zordu . O agladi ben agladim.. Kansizlik yokmus cok sukur ..
lütfen burayada alalım cicim

herkese selam...

ya bu kıza nooldu anlamadım ben. biz arabayı değiştirdik ondan mı acaba arabaya biner binmez ağlıyo :53: biz eskiden evde durmayınca arabada turluyoduk susuyo diye şimdi tam tersi oldu.. akşam yöneticim doğum yaptı onu ziyarete gittik gidene kadar ağladı dönene kadar ağladı.. arabadan iner inmez susuyo ama :37:

eve geldik hamakta salla salla salla dokuzbuçukta sallamaya başladık enginle nöbetleşe 11 e kadar salladık anca uyudu..

bide kendimizi geri atma huyumuz yeniden başladı hadi bakalım..:27:
eyvah eyvah bu cadılar şimdi böyle ise büyüdüklerinde kim bilir neler neler yapacaklar bize:43:

hee benim küçük hanım yeni bi huy daha çıkardı kıyafet seçiyo :53: bugün akşam çıkıcaz pantolan giydiricem tepiniyo ağlıyo gitti taytını aldı :53: onu giydirdim sonra mont giydircem başladı ağlamaya sonra başka bi mont çıkardım ayy dedi sarıldı.. hey yarabbim bunun büyümüş halini düşünemiyorum...:35:
süslüüüü kız seniiiii
annesine ne mi çekmiş neeeee:33:

al bizden de o kadar... hayır üstelik zorla veya erken de uyutmadım kendisi tuttu elimden götürdü eee eeee diye diye :nazar: ben de pek mutlu oldum süper bir gece geçircez sanarak :86: kandırıldım :93:

allah kolaylık versin bir an önce bitsin yoğunluğunuz da dön aramıza şekerim :91: Umut'un burun fokurdamaya başladı çarşamba bir yaş aşıları ve kontrolü vardı bilmiyorum nasıl olacak :25: onun dışında kudurukluk ve uykusuzluk tam gaz :nazar:
Beren kuzusu napıyor?
umut paşam benim neler oldu sana
doğum günü sonrası bizim yavrulara nazar değiyor ve hastalanıyorlar galiba:53:
hepsi patı patır döküldü yaw:44:

bende sizi özlüyorum valla aklım hep sizde.Bitsede girsem die hemen.Bugün artık kendime kıyak geçtim müdür de gelmeden acık gireyim dedim :)) ama artık gidiyorum hepinizi çok öpüyorum kendinize yavrularınıza dikkat edin.
bizi ösleyen bizle olur amaaaaa:37:

kızlar günaydın
hasta kuzulara geçmişlerden olsun
hepsi nazarşara geldi kuzuların

saol canım iyi diyelim ii olsun yiğitle uğrasıoz bi gece önce hiç uyumamıştı bende kızmıştım biraz meğer ağrısı varmış dünden beri kendime öle kızıomki hasta çocuğa kızmışım eşşek kafam dünden beri vicdan azabı içindeyim yüzüne bakmaya çekiniom belki abartıom ama offfffffffff

GÜNAYDINN TÜLAYCIM
inan senin yerinde o olsa ve aynı durumda sana gereksiz çıkışmış olsa hiç vizdan azabı çekmezdi. ne yapayım çocuğa üzüldüm ondan öyle davrandım der geçerdi sen de bu kadar ince düşünme bence sıkma canını hiç de vicdan azabı çekecek bir durum yok
saol cnm ama yiğitin düne kadar hiç bi sıkıntısı yoktu ne huzursuzluk ne ates...nolduysa dün oldu bende bilemedim bizede burun spreyi verdi ama 4 yasından küçüklerde kullanılmaz diyo propektüsünde aman bu doktorlar insanı çileden çıkarır vallaaa
bence bir doktora daha gözükün canım :26:
mcetin1;16734088[COLOR="darkorchid" .!.:
kızlar günaydın
hepsi nazarşara geldi kuzuların[/COLOR]

günaydın meralimm
katılıyorurum sana canım doğumgününü kutlayan arkasına hasta oluyor nazarlar değiyor bu güzel kuzulara allah korusun yavrularımızı

umut paşam benim neler oldu sana
doğum günü sonrası bizim yavrulara nazar değiyor ve hastalanıyorlar galiba:53:
hepsi patı patır döküldü yaw:44:

kızlar günaydın
hepsi nazarşara geldi kuzuların

gözü olanın gözü çıksın inşallah :57: :47:

Son düzenleme:

sevgi çok geçmiş olsun canım
inşallah diştendir ve hemencik atlatırsınız
ama bana kalırsa bir kbk dr hala göstermende fayda var

Back
X