2009 Aralık Anneleri

bende toparlanıp çıkıyorum
nilgünüm hayırlı akşamlar arkadaşım
umarım gökkuş bu gece uzuuuuuun uzuuuuun uyur sende dinlenirsin cnm

sanada meralim sanada
öycüyü öp yerime
inşallah, umarım uyur

Gün içinde fırsat bulup bir türlü yazamadım.

bu cumartesi ( 25.12.) oğluşumun doğumgünü kutlayacağız gelmek isteyen herkesi bekliyorumm.

gelecek olan arkadaşlara özelden yol tarifini yaparım..

Uzakta olan arkadaşlar keşke sizde gelebilseniizzz :

nilgünnnnnnnnn sen daha burdamısınnnnn (bugün sen bana zıtsın bende sana tımammmıııı)

benimde gitme vaktim gelmiş yaşasın yaşasın
yarın görüşürüz arkadaşlarım
hepinizi öperim

benimde gitme vaktim gelmiş yaşasın yaşasın
yarın görüşürüz arkadaşlarım
hepinizi öperim

güle güle canım nilayı ve gökkuşu öpüyorumm tabii senide
bende evden bağlandım . burak ayağımda uyuyoo.. çok açıktım .. uyanırsa bende yemek yiyecem..

Oh ne güzel evime çok yakın iş yerine düştüm 5dk da gidip geleceğim cumartesi çalışsam bile hiç olmazsa yollarda geçmeyecek hayatım diye sevinirken 40 yıllık ptt nin taşınası tuttu cehennemin dibine hay Allahım yaaaa öğlen arası da gelemeyeceğim saatlerce hem de haftanın 6 günü oğlumdan uzak kalacağım

Hadi ya nereye tasinyrmus ebru baska yere girme sansin yokmu birdaha aldgn kpss puaniyla ataman oldu diye

Hadi ya nereye tasinyrmus ebru baska yere girme sansin yokmu birdaha aldgn kpss puaniyla ataman oldu diye

Başakşehir e taşınıyorlarmış bugün iş yerinden arkadaşları gördüm onlar da öyle söyledi mart gibi taşınacaklarmış.
Yok Pelin benim kpss puanının geçerliliği bitti maalesef ancak tekrar 2012 ye girecem de yüksek puan alacam da ölme eşeğim ölme...

sağolun arkadaşlar ,,,valla oyle hemde nsı alışmak,,yanı zor tutuyorum kendımı uzulmesın dıye ama bırazdan aglıcam (
ebru senınde Allah yardımcın olsun şimididen,,yanı benım eskı oturduğum yer başakşehır coookta severım burnumda tütüyorr ama coook uzakkkkk inş bı terslık olur taşınamazlar oraya ne dıyım ,,beddua gıbı oldu ama arkadaşımızın helede o guzuel kuuzusunun ıyılığı ıcın bı dua aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…