• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

ben kaçtım anacığımın dızının dıbınde uzanayım
herkese ıyı geceler

cinnet geçirip birini öldürmeye insanlar böyle meylediyo heralde. o kadar kötü durumda değilim ama accık yastıkla nefesini kessem diye de düşünmüyo değilim :36::83:

ay ebru üzüldüm ama her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır.Kıymetcigim sakin ol herkeste var senin basındakinden canım

cinnet geçirip birini öldürmeye insanlar böyle meylediyo heralde. o kadar kötü durumda değilim ama accık yastıkla nefesini kessem diye de düşünmüyo değilim :36::83:

bugün gerildin sen ası olayında bu daüstüne tuz biber olmuştur sakin ol arkidişim gecerrrrr:38:

ordaki karılar yarında böyle davranırsa kesin dayanamam ben kavga etmeyi de bilmem ama bi yerden başlamak lazım:)

ben kızı bi uyutmaya çallışyım gelirim gene . görüşürz millet

Hay ben bu formun !!!

Ebru uzuldum ya ne yapcan simdi peki ?
Kiymet face ekledim birz foto 500 tane cekilmis ayiklamam lazim ..

Bizde bugun asilarimizi vurulduk kan aldirdik cok zordu . O agladi ben agladim.. Kansizlik yokmus cok sukur ..

Hay ben bu formun !!!

Bizde bugun asilarimizi vurulduk kan aldirdik cok zordu . O agladi ben agladim.. Kansizlik yokmus cok sukur ..

görüdüm gördüm:)

hadi geçmişler olsun inş. kansızlık olmamasına da sevindim:)

sağolun arkadaşlar ,,,valla oyle hemde nsı alışmak,,yanı zor tutuyorum kendımı uzulmesın dıye ama bırazdan aglıcam :((
ebru senınde Allah yardımcın olsun şimididen,,yanı benım eskı oturduğum yer başakşehır coookta severım burnumda tütüyorr ama coook uzakkkkk inş bı terslık olur taşınamazlar oraya ne dıyım ,,beddua gıbı oldu ama arkadaşımızın helede o guzuel kuuzusunun ıyılığı ıcın bı dua aslında
Ben de o tarafı hiiiç sevmem Başakşehir lisesinde kısa bir öğretmenlik serüvenim olmuştu kabus gibi o zamandan beri gıcığım o semte.

yok pelin çıkmadı inş.gecede bişey olmaz..anlamadım nesi var biraz öksürük dışında keyfi yerinde gibi..gözlerinin altı mor biraz bide nedense..
Hafif bir enfeksiyon var demek ki Öznür ilerlemez inşallah merak etme.

kapıyı çarpıp çıkasım var.............!!!!!!!!!!
Sakin ol.

Hay ben bu formun !!!

Burcu geçmiş olsun kuzuya neyse kan faslını falan atlattınız sonuçlarda iyiymiş gözün aydın.

Ne olacak eğer oraya verirlerse gideceğiz ne yapalım gerçi servis falan var ama ben oyalanamam servisle falan arabayla gider gelirim benzin parası + öğlen yemeği+ bakıcı parası derken maaş zaten saçılıp biter ben oğluşumdan ayrı kaldığımla kalırım.:43:
Neyse ki netten yazısını buldum şimdi tadilat için ihaleye çıkmış burası güçlendirme falan yapılacakmış 1 sene yazıyor yazıda öyle olsun da tek katlanırız artık ne yapalım.

Ne olacak eğer oraya verirlerse gideceğiz ne yapalım gerçi servis falan var ama ben oyalanamam servisle falan arabayla gider gelirim benzin parası + öğlen yemeği+ bakıcı parası derken maaş zaten saçılıp biter ben oğluşumdan ayrı kaldığımla kalırım.:43:
Neyse ki netten yazısını buldum şimdi tadilat için ihaleye çıkmış burası güçlendirme falan yapılacakmış 1 sene yazıyor yazıda öyle olsun da tek katlanırız artık ne yapalım.[/QUOTE]

devletin işi zaten sürünür gider inş. yıllar yıllar alsın gidemeyin bi yere dua edelim toptan :)

herkese selam...

ya bu kıza nooldu anlamadım ben. biz arabayı değiştirdik ondan mı acaba arabaya biner binmez ağlıyo :53: biz eskiden evde durmayınca arabada turluyoduk susuyo diye şimdi tam tersi oldu.. akşam yöneticim doğum yaptı onu ziyarete gittik gidene kadar ağladı dönene kadar ağladı.. arabadan iner inmez susuyo ama :37:

eve geldik hamakta salla salla salla dokuzbuçukta sallamaya başladık enginle nöbetleşe 11 e kadar salladık anca uyudu..

bide kendimizi geri atma huyumuz yeniden başladı hadi bakalım..:27:

hee benim küçük hanım yeni bi huy daha çıkardı kıyafet seçiyo :53: bugün akşam çıkıcaz pantolan giydiricem tepiniyo ağlıyo gitti taytını aldı :53: onu giydirdim sonra mont giydircem başladı ağlamaya sonra başka bi mont çıkardım ayy dedi sarıldı.. hey yarabbim bunun büyümüş halini düşünemiyorum...:35:

hee benim küçük hanım yeni bi huy daha çıkardı kıyafet seçiyo :53: bugün akşam çıkıcaz pantolan giydiricem tepiniyo ağlıyo gitti taytını aldı :53: onu giydirdim sonra mont giydircem başladı ağlamaya sonra başka bi mont çıkardım ayy dedi sarıldı.. hey yarabbim bunun büyümüş halini düşünemiyorum...:35:

süslüü cadıı ay büyüdümü düsünemiyorum nazı ama sibell biblo gibi masallah hayran kaldımmm:nazar::nazar: benim kız yeni uyudu ay öglen de erken yatırdım yine de oturduuuu.Ebru merak etme ihaleye cıktıysa daha cokkk beklersiniz bizim hastanede aynı sekilde tasınacakmıss ama 3 seneyi bulur ihale dediler bakalım ümraniyeye gidecekmişizz artık nasıı gideceksem bizde serviste yok

süslüü cadıı ay büyüdümü düsünemiyorum nazı ama sibell biblo gibi masallah hayran kaldımmm:nazar::nazar: benim kız yeni uyudu ay öglen de erken yatırdım yine de oturduuuu.Ebru merak etme ihaleye cıktıysa daha cokkk beklersiniz bizim hastanede aynı sekilde tasınacakmıss ama 3 seneyi bulur ihale dediler bakalım ümraniyeye gidecekmişizz artık nasıı gideceksem bizde serviste yok

sağol canım benim.. valla şuan vücudumdaki tüm hücreler ağrıyo desem yeridir. hadi ben azcık uyuyamasamda uzaniim bari bu cadaloz uyanmadan.. iyi bakın kendinize bebişlere..:74:

Back
X