Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cinnet geçirip birini öldürmeye insanlar böyle meylediyo heralde. o kadar kötü durumda değilim ama accık yastıkla nefesini kessem diye de düşünmüyo değilim:83:
bugün gerildin sen ası olayında bu daüstüne tuz biber olmuştur sakin ol arkidişim gecerrrrr![]()
ben kızı bi uyutmaya çallışyım gelirim gene . görüşürz millet
Hay ben bu formun !!!
Ebru uzuldum ya ne yapcan simdi peki ?
Kiymet face ekledim birz foto 500 tane cekilmis ayiklamam lazim ..
Bizde bugun asilarimizi vurulduk kan aldirdik cok zordu . O agladi ben agladim.. Kansizlik yokmus cok sukur ..
Ben de o tarafı hiiiç sevmem Başakşehir lisesinde kısa bir öğretmenlik serüvenim olmuştu kabus gibi o zamandan beri gıcığım o semte.sağolun arkadaşlar ,,,valla oyle hemde nsı alışmak,,yanı zor tutuyorum kendımı uzulmesın dıye ama bırazdan aglıcam(
ebru senınde Allah yardımcın olsun şimididen,,yanı benım eskı oturduğum yer başakşehır coookta severım burnumda tütüyorr ama coook uzakkkkk inş bı terslık olur taşınamazlar oraya ne dıyım ,,beddua gıbı oldu ama arkadaşımızın helede o guzuel kuuzusunun ıyılığı ıcın bı dua aslında
Hafif bir enfeksiyon var demek ki Öznür ilerlemez inşallah merak etme.yok pelin çıkmadı inş.gecede bişey olmaz..anlamadım nesi var biraz öksürük dışında keyfi yerinde gibi..gözlerinin altı mor biraz bide nedense..
Sakin ol.kapıyı çarpıp çıkasım var.............!!!!!!!!!!
Burcu geçmiş olsun kuzuya neyse kan faslını falan atlattınız sonuçlarda iyiymiş gözün aydın.Hay ben bu formun !!!
Ebru uzuldum ya ne yapcan simdi peki ?
Kiymet face ekledim birz foto 500 tane cekilmis ayiklamam lazim ..
Bizde bugun asilarimizi vurulduk kan aldirdik cok zordu . O agladi ben agladim.. Kansizlik yokmus cok sukur ..
hee benim küçük hanım yeni bi huy daha çıkardı kıyafet seçiyobugün akşam çıkıcaz pantolan giydiricem tepiniyo ağlıyo gitti taytını aldı
onu giydirdim sonra mont giydircem başladı ağlamaya sonra başka bi mont çıkardım ayy dedi sarıldı.. hey yarabbim bunun büyümüş halini düşünemiyorum...
![]()
süslüü cadıı ay büyüdümü düsünemiyorum nazı ama sibell biblo gibi masallah hayran kaldımmmbenim kız yeni uyudu ay öglen de erken yatırdım yine de oturduuuu.Ebru merak etme ihaleye cıktıysa daha cokkk beklersiniz bizim hastanede aynı sekilde tasınacakmıss ama 3 seneyi bulur ihale dediler bakalım ümraniyeye gidecekmişizz artık nasıı gideceksem bizde serviste yok