2009 Aralık Anneleri

Bize yazık asılllbayanssulusmile boşver cnm kavgayı.benm eşim de tartışsak da 5dak.fazla dayanamaz hemen gelir ben de buna güveniyorum sanırımsempatiksalakcinni
aynı seyı az once de ablam soyledı bana
sureklı aynı parnagını felan emerse allah korusun ıncelırmıs emmekdenfisfisfis
ama engellenmemesıde gerekıyormusss napcazzz o zamannnn:bbo:
benmki de elini yumruk yapmış alabildiği kadarını ağzına almış onu emiyorsırnaşık şey engellenmiyor ki emzik de almıyor
canım gece gördüm zaten fotoları birden dellendim:bbo:
Benimle ilgili birşey hatırlamıyor musun yani küstüm işte bende:sinifsinif:

senide hatırlıyorum :) ismin Nazan , Kdz Ereğlide yaşıyorsun, bebeğin gazlı, uyutmuyor, hatta herkes rumuzundan dolayı sana Nehir diyordu sende ısrarla benim adım Nazan diyordun :)) yeterli mi?[/QUOTE]

Vallahi yeterli bravo.birisi bizi gözetliyormuş da haberimiz yokmuşaklinialirimsmile senin rumuzunu biliyorum ben okurken falan görmüşüm demekki sitede

valla herkes ayrı bısey soyluyor bu konuda ama ben bihter 1 aylıkdı dayanamadım boyattım saclarımı umarım bır zararı yoktur

biz bunun tartışmasını hamileyken çok yapmıştık ben hamile kaldığımdan beri boyatmadım ve bebeğim emdiği müddetçe boyatmayacağım çok iğrenç gözüküyor ama süte geçtiğini duymuştum özellikle benim röfle var saçımda en tehlikeli olan da oymuş

kizlarr size bisey diyimi benim kiz dogdu temizlendi odaya geldiginde eldiven takmamislar resmen cok cok cok emiyodu ogundur bugundur nezamana aciksa eldivenini islatir emmekten ellerini cikardigim zamanda aynen acliktan ölmus gibi zilli masallah dogustan ac dogdu benim kiz

kızlar bugün tv de duydum omega 3 hamilelikte olduğu gibi emzirme dönemindede çok gerekliymiş bebek zeka gelişimi için hafta da 2 veya 3 kez mutlaka balık yiyin somon,ton,sardalya en çok omega olanlar eğer yiyemiyorsanız tabletlerini doktorunuza danışıp tüketin dediler siz kullanıyormusunuz ben balık yiyorum haftada 1 veya 2 kez ama bu söylenilen balıklarıda değil acaba tabletmi alsam.

bende izledim canım tercihen ton somon sardalya dedi ben aksattım bayağıdır yemiyorum balık yiyorsan bence gerek yok ama tabii dr a danış istersen ben hamileliğimde birkaç ay yememiştim bulantım vardı balıktan tiksiniyordum ama sonra baya depoladım şimdi tekrar başlamak lazım

bu arada ellerini mutlaka emeceklerdir bu onların içten gelen emme güdülerinden kaynaklanıyor. benim ilk kızımda parmaklarını emerdi hatta kayınvalidem buna emzik al parmağı ince kalır diye başımın etini yerdi bende emziğe alışmasını hiç istemiyordum hem bıraktırması zor hemde dmak yapısını bozduğunu düşündüğüm için neyse yinede gönlü olsun diye bir iki verdim kızımda almayınca üstelemedim tabi işimede gelmişti.Bi süre sonra bırakmıştı emmeyi.Sizde takip edin ama çokta kafanıza takmayın derim ben.

bu arada ellerini mutlaka emeceklerdir bu onların içten gelen emme güdülerinden kaynaklanıyor. benim ilk kızımda parmaklarını emerdi hatta kayınvalidem buna emzik al parmağı ince kalır diye başımın etini yerdi bende emziğe alışmasını hiç istemiyordum hem bıraktırması zor hemde dmak yapısını bozduğunu düşündüğüm için neyse yinede gönlü olsun diye bir iki verdim kızımda almayınca üstelemedim tabi işimede gelmişti.Bi süre sonra bırakmıştı emmeyi.Sizde takip edin ama çokta kafanıza takmayın derim ben.

kızlar selam
doktor kontrolünden geldik iyi çok şükür oğluşum
boyu 58 cm olmuş 5450 de kilosu aşılarımızı da olduk.. rota aşısını evet önerdi doktor 3. ayda ve 5 ayda yaparız altıncı ayına kadar bitiririz dedi.. en az 2 saatten önce meme verme dedi.. bir de 2 tane ilaç yazdı.. onları sizinle paylaşacağım tavsiye olarak değil tabiki.. calpolü ben istedim diye yazdı bu aşılar yan etkileri azaltlmış yeni tip aşılar dedi ama yazayım dedi.. 3 gün su değmesin dedi.. allahtan akşam yıkamıştım..

o zaman gitmeden yıkamak lazım benim ki 2 günü geçince banyo huysuzluk yapıyor çünkü inşallah sorunsuz atlatırsınız aşının etkilerini ardacığa da maşallah

ya ben bayadır balık yemiyom zaten hamilelikte ilaç niyetine bol bol depo etmiştim şimdi tekrar başlasam iyi olacak bilmiyorumkismile

maşallah canım oğluşuna kocaman olmuş.. aşılar benim kızıma ateş yapmadı çok şükür bize doktor fitil vermişti ateş olursa koyarsın demişti

o zaman gitmeden yıkamak lazım benim ki 2 günü geçince banyo huysuzluk yapıyor çünkü inşallah sorunsuz atlatırsınız aşının etkilerini ardacığa da maşallah

maşallah canım oğluşuna kocaman olmuş.. aşılar benim kızıma ateş yapmadı çok şükür bize doktor fitil vermişti ateş olursa koyarsın demişti
teşekkürler teyzeleri.... bu arada doktroum dediki sizin ikinci bebeğinizmi gayet bilgili ve bilinçlisiniz dedi bende yok dedim.. kk dan bahsettim.. orda kocaman bir aileyiz dedim.. paylaşımlarımızdan bahsettim.. arada bir takılın valla dedim hem forumdakiler de çok mutlu olur dedim gülüyo ne güzel diyo..

bizim doktorumuzda Hacettepede prof. bana ilk 3 ay içmem için marincap verdi balık yağı omega3 ve 6 için direk sütten bebeğe geçecek beyin gelişimi için mutlaka kullanacaksın dedi. bende Gökay 1 aylıktı kullanmaya başladım 3;5 aylık olana kadar kullanacağım. bilginize hanımlar.....

ooo maşallah Arzu oğluşuna, 2. ay aşıları en zor olanı bir koldan 2 bacaktan birde ağızdan rota aşısı şimdiden geçmiş olsun :) bizde geçen hafta olduk aşılarımızı gece biraz huzursuzdu benimki bende yarım ölçek calpol verdim rahatladı. sonrada sorun yaşamadık. inşallah sende sorunsuz atlatırsın...

Merhaba kızlar kızım uyudu da bi bakıyım dedim.umarım bebişler ve sizler iyisinizdir. ben pek iyi değilim evde çok sıkılıyorum 2 gündür ütü yapıyorum bu ev işleri hiç bitmiyor...uzun zamandır buraya da bakamıyorum işte böyle.hafta sonları eşimi sıkıştırıyorum bizi gezdir diye.kayınpederin arabasını alabilirsek çıkıyoruz işte dışarıya.neyse uyurken ütüye devam edeyim öpüyorum hepinizi...

kızlar birde şunu ekleyeyim.. geceleri mama verenler var benim gibi.. gazlı bebekler için aptamil confomil varmış onu kullanabilirsin dedi..

sağol teyzesi.. kuzu bunlar kuzu... inşallah bende sorun yaşamam

bişey sorcam bebişin ateşini nasıl ölçücem.. hastaneden eve ilk geldiğimiz gün bir ateş ölçer almıştım elite yazıyor üzerinde pilli arkası lacivert bişey elinde bundan olan kullanan var mı? sanırım kulaktan ölçülecek ama ya hareket ederde kulağına birşey olursa diye korkuyorum

Dr.un verdiği gaz şurubu Om-X ikullanayım demiştim pek kullanmamıştım alınca öyle duruyordu verdim oğluma sonra içeriğine bakayım dedim içnde açınca 4hafta içinde kulllanılmalıdır yazıyor birşey olmaz değil mi
zinco ya baktım onda öyle bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…