Bize yazık asılllbayanssulusmile boşver cnm kavgayı.benm eşim de tartışsak da 5dak.fazla dayanamaz hemen gelir ben de buna güveniyorum sanırımsempatiksalakcinnihepımız aynı moddayız sanırım yazık yaaa valla eşlerımızedealkisalkisalkis
benım askım artık bana hıc bulasmıyor desem yerı varvereliniortak
ne desem pekı hayatım olur dıyor sureklı alttan alma durumunda
boylee olunca ınsan kavgada cıkaramıyorrrkaydirigubbakcemile3
benmki de elini yumruk yapmış alabildiği kadarını ağzına almış onu emiyorsırnaşık şey engellenmiyor ki emzik de almıyoraynı seyı az once de ablam soyledı bana
sureklı aynı parnagını felan emerse allah korusun ıncelırmıs emmekdenfisfisfis
ama engellenmemesıde gerekıyormusss napcazzz o zamannnn:bbo:
canım gece gördüm zaten fotoları birden dellendim:bbo:oh ne iyi olmuş işte keşke önce söylesydin adamda açıklamasını yapardısende gece gece kendini hırpalamazdın olsun böyle zamanlarda ağlamak insanı rahatlatıyor bende ilk günlerde çok kötü görünüyorum diye adama iki dakikada bir beni aldatmazsın değil mi diyordum o da gıcık gelecekte ne olur şimdiden birşey diyemem diyordu anneme bile anlatmış melike sürekli bana soruyor diye
dimi ama insan bazen kavga çıkarmak istiyor benimkide eğer kızgınsam surat filan asıyorsam 404 gibi yapışıyor sırnaşıyor şirinlikler yapıyor senin eşinde bulaşmıyım diyordur kaydirigubbakcemile3
Benimle ilgili birşey hatırlamıyor musun yani küstüm işte bende:sinifsinif:
kızlar bende aralık annesiyim arada yazıyorum ama sohbetlerinize fazla katılamıyorum sizlere bişey sorucam daha 2 aylığız saçını boyatan varmı yani saç boyatmak emziren annelerde zararlımı duyan bilen yada boyatan var mı?
kızlar bende aralık annesiyim arada yazıyorum ama sohbetlerinize fazla katılamıyorum sizlere bişey sorucam daha 2 aylığız saçını boyatan varmı yani saç boyatmak emziren annelerde zararlımı duyan bilen yada boyatan var mı?
kızlar bugün tv de duydum omega 3 hamilelikte olduğu gibi emzirme dönemindede çok gerekliymiş bebek zeka gelişimi için hafta da 2 veya 3 kez mutlaka balık yiyin somon,ton,sardalya en çok omega olanlar eğer yiyemiyorsanız tabletlerini doktorunuza danışıp tüketin dediler siz kullanıyormusunuz ben balık yiyorum haftada 1 veya 2 kez ama bu söylenilen balıklarıda değil acaba tabletmi alsam.
kızlar selam
doktor kontrolünden geldik iyi çok şükür oğluşum
boyu 58 cm olmuş 5450 de kilosu aşılarımızı da olduk.. rota aşısını evet önerdi doktor 3. ayda ve 5 ayda yaparız altıncı ayına kadar bitiririz dedi.. en az 2 saatten önce meme verme dedi.. bir de 2 tane ilaç yazdı.. onları sizinle paylaşacağım tavsiye olarak değil tabiki.. calpolü ben istedim diye yazdı bu aşılar yan etkileri azaltlmış yeni tip aşılar dedi ama yazayım dedi.. 3 gün su değmesin dedi.. allahtan akşam yıkamıştım..
o zaman gitmeden yıkamak lazım benim ki 2 günü geçince banyo huysuzluk yapıyor çünkü inşallah sorunsuz atlatırsınız aşının etkilerini ardacığa da maşallah
teşekkürler teyzeleri.... bu arada doktroum dediki sizin ikinci bebeğinizmi gayet bilgili ve bilinçlisiniz dedi bende yok dedim.. kk dan bahsettim.. orda kocaman bir aileyiz dedim.. paylaşımlarımızdan bahsettim.. arada bir takılın valla dedim hem forumdakiler de çok mutlu olur dedim gülüyo ne güzel diyo..maşallah canım oğluşuna kocaman olmuş.. aşılar benim kızıma ateş yapmadı çok şükür bize doktor fitil vermişti ateş olursa koyarsın demişti
bende izledim canım tercihen ton somon sardalya dedi ben aksattım bayağıdır yemiyorum balık yiyorsan bence gerek yok ama tabii dr a danış istersen ben hamileliğimde birkaç ay yememiştim bulantım vardı balıktan tiksiniyordum ama sonra baya depoladım şimdi tekrar başlamak lazım
kızlar selam
doktor kontrolünden geldik iyi çok şükür oğluşum
boyu 58 cm olmuş 5450 de kilosu aşılarımızı da olduk.. rota aşısını evet önerdi doktor 3. ayda ve 5 ayda yaparız altıncı ayına kadar bitiririz dedi.. en az 2 saatten önce meme verme dedi.. bir de 2 tane ilaç yazdı.. onları sizinle paylaşacağım tavsiye olarak değil tabiki.. calpolü ben istedim diye yazdı bu aşılar yan etkileri azaltlmış yeni tip aşılar dedi ama yazayım dedi.. 3 gün su değmesin dedi.. allahtan akşam yıkamıştım..
sağol teyzesi.. kuzu bunlar kuzu... inşallah bende sorun yaşamamooo maşallah Arzu oğluşuna, 2. ay aşıları en zor olanı bir koldan 2 bacaktan birde ağızdan rota aşısı şimdiden geçmiş olsun :) bizde geçen hafta olduk aşılarımızı gece biraz huzursuzdu benimki bende yarım ölçek calpol verdim rahatladı. sonrada sorun yaşamadık. inşallah sende sorunsuz atlatırsın...